Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 istanbul da yaşıyorum 32 yaşındayım özel bir şirkette yöneticiyim evli 2 çocuk babasıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Alıntı
Φ ömer28 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Ben başlıyayım izmirde ailemle yaşıyorum 25 yaşına basıcam bi şirkette çalışıyorum bekarım da.. benn 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 seni televolelerde görmek de nsaip olcakmı acaba bize. çağla şikel'den daha aktifsin ama kıymetin bilinmiyo valla olamadi televoleler montpellier plajlarini es gectii tatil bittii Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 adım adem 31 yaşındayım bekarım mercedes-benz'in türkiye distirübütörlüğünü yapmaktayım istanbul etilerde oturuyorum.... Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 madem herkes kendini anlatmış ben 21 yaşındayım bursada okuyorum genelliklede burdayım... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 17 yaşındayım doğma büyüme İstanbulluyum herkese saygılar... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Merhaba, ben her sabah açan güneşin kalbini ısıttığı ve son bahar yapraklarıyla hüzünlenen, son derece duygusal, üç cinayet, yirmibir tecavüz ve onaltı gasp suçundan, Kartal F tipi cezaevinde yatan bir kader mahkumuyum. Sevdiğim renkler sarı ve lacivert, sevdiğim sanatçılar, Müslüm Gürses ve İbrahim Erkaldır. Boş zamanlarımı kitap okuyarak değerlendiririm. Benim gibi kalbi sevgiyle çırpan, duygusal, hayata farklı bakmasını bilen. renkli gözlü bayanlarla mektuplaşmak isterim. Hepinizi saygıyla kucaklar, Sevgiyle pıçaklarım. Aytınç Dardıvanoğlu Kartal F-Tipi cezaevi, B-1/19 Yüksek Güvenlikli tecrit hücresi İstanbul Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 kızların aradığı erkek tipini yazmışsın cyrano...hayranların artacak Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 asl? 23 f izmir sahiden de merak ediyodum. japonyadan yazmıyomuşsun hayel kırıklığına uğradım Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 17 yaşındayım doğma büyüme İstanbulluyum herkese saygılar... 17misinn ya forumun kucugu sensin erenle ay farkiniz cok mu acaba bende en comez benim diye uzuluyodumm yazik sanaaa Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 17misinn ya forumun kucugu sensin erenle ay farkiniz cok mu acaba bende en comez benim diye uzuluyodumm yazik sanaaa sen de sanki çok büyüksün. alt tarafı 18 sin.bi yaş büyük. sana da yazık. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 sen de sanki çok büyüksün. alt tarafı 18 sin.bi yaş büyük. sana da yazık. olsun canim 1 yas bi yass sana fark atiyomm hem 19 uma az kaldi ablanim senin Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 olsun canim 1 yas bi yass sana fark atiyomm hem 19 uma az kaldi ablanim senin nasıl istersen ole olsun napalım Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 nasıl istersen ole olsun napalım Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 zaten sana asla apla demem. kendimden 5 yaş büyüğe kadar ismiyle hitap ederim. onuda şaka olsun die soledim. Alıntı
Φ tarum03 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 24 yaş evli 1.75 boy afyon 70 kılo beyaz ten Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Adım sedat 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum özel bir şirşette muhasebe finans üzerine çalışıyorum Alıntı
Φ abdllhgcck Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 hadi ben de tanıtayım kendimi yaş 20 konyalıyım odtu makinede okuyorum derslerden başımı kaldıramıyorum:) Alıntı
Φ Emre_1974tr Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Selam, yeni bir Emre geldi. Nikimden anlaşılacağı üzere 74 doğumluyum ve Türkiye'de yaşamaktayım. Sevgiler. Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Adım Umut 23 yaşındayım turizm ve borsayla uğraşıyorum marmarisde yaşıyorum kışın bol bol manisaya ailemin yanına giderim bana kalsa çantamı alır dünyayı gezerim her gün farklı bir yerde ama capitalist sistem buna izin vermez . Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 1977 Ankara, Temmuz'un körü sıcak bir yaz günü. Ben de aranızdayım artık! Çocuksu benzetmelerim içinde geçen yıllar, Tokat'ın Turhal ilçesi. Koltuklu at arabası (fayton), taşlı yağmur (dolu), karanlık gazoz (kola), dünya makinesi (dürbün) dolu günler. Yaş 7, ilkokuldayım. ABC'yi öğrenmeden vücudumdaki dikişlerin 29 harfi geçtiği dönemler. 1988 ortaokuldayım, ilk aşkımı 5.sınıfta bırakmanın hüznü ile bıyıklarım terlemeye yüz tutmuş. Sesimin değiştiği, mahçupluğu öğrendiğim, hormanal yıllar. Voleybola vermişim bünyeyi, Hürriyet Gazetesi spor sayfasına fotoğraf verecek kadar. 1991, fen lisesi sınav sonuç belgesi. Yolculuk Antalya'ya. 3 yıl sonrasında elde var yıldızlı bir sıfır. Voleybolu abartmışım, DSİ'de oynuyorum. Ama otobüs biletimde Ankara yazıyor. Mithatpaşa'da dershane, Demirtepe'de yurt günlerim. Alman Kültür'deki şaraplar, Odtü bahar şenliklerinde yeniden aşık olmalar. 1995 ve İstanbul Üniversitesi kayıt kuyruğu. Kayboldum, ne büyük şehir lan burası... Alo baba, Avrupa yakası mı burası? Voleybol tam gaz, 2.lig takımına seçilmişim. Kanatlarım olsa böyle uçamam. Derken, o talihsiz kaza. 1 yıl yürüyemedim. Odtü bahar şenliğindeki kız, hastane'de ayak ucumda anneme moral vermekte. Kırın abicim tüm kemiklerimi, acıdan korkan top olsun. Okul bitti, Odtü'ye döndüm. Kız için değil, ingilizce öğreneceğim yahu. İçiniz fesat sizin. 2002 askerdeyim, kazadan kalma çürük raporum olmasına rağmen delikanlıyız. Çürük raporunu iade edip Adana'dayım. Döndüğümde Odtü'lü kız başkasına aşık. La havle ve la kuvvet, yürü yavrucum iş hayatı kariyer beni bekler. 2004 sonları, tilkinin dönüp dolaşacağı yer, Antalya'dayım. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 heyooo ben geldiiiiimmm, herkes tanıştı mı acabaa ?? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 OOO sen nerelerdesin yaaa Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 OOO sen nerelerdesin yaaa geldim cano buradayım artık msn de la boheme yı gördüm konustuk o da sikayet ettı gelmıyorsun dedı heemmen atladım geldim siteye ben de özlemişim sizii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.