Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
:huh::huh::noexpression:
  • Cevaplar 417
  • Görüntü 38b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

kenan bak gök gürlüyo şanslımıyız sence ?

Gönderi tarihi:

bence şanslıyız ;)

Gönderi tarihi:

bende duygu şimdilik okuorumm fethiyede tek yaşıorum okul nedeniyle ordaızz iştee...:(

Gönderi tarihi:
bende duygu şimdilik okuorumm fethiyede tek yaşıorum okul nedeniyle ordaızz iştee...:(

hoşgeldin duygusen :clover:

Gönderi tarihi:
bende tanıtıyım barimm

adım Zeynep 23 yaşındayım istanbulda ailemle yaşıyorum. özel bir firmada çalışıyorum.ve burda olmaktan gerçekten çok memnunum..çoğunuzu çok seviyorum özellikle gece ablamı :):hug:

sevgiler

Tekrar hoşgeldin cnm :):clover: Bende seni seviyorum güselim :hug:

Gönderi tarihi:
Tekrar hoşgeldin cnm :):clover: Bende seni seviyorum güselim :hug:

teşekkür ederim ablacım :wub: bende seni çok seviyorum.

Gönderi tarihi:

bende efran.kıbrısta yaşıyorum.ve orda okuyorum halen.21 yaşındayım.benide tanıyın ^_^:P

Gönderi tarihi:

hoş geldin efran aramıza ;)

Gönderi tarihi:

Adım şakir yaşım 27 şimdiye kadar hiç bi işte dikiş tutramamış bir ilk okul mezunuyum,kimse bana yanaşmadığı için bekarım,hayatımda şimdiye kadar sahip oldum tek araba da el arabasıdır.Ayrıca parkta yasıyorum netede yanlıslıkla gırdım :D

Gönderi tarihi:
Adım şakir yaşım 27 şimdiye kadar hiç bi işte dikiş tutramamış bir ilk okul mezunuyum,

kimse bana yanaşmadığı için bekarım,hayatımda şimdiye kadar sahip oldum tek araba da el arabasıdır.

Ayrıca parkta yasıyorum netede yanlıslıkla gırdım :D

Hahhaaa ne güldüm :D:D

Ha Şakir Ha Fakir bir harf değişikliği oluyor sadece..

Hayat gece gündüz devam ediyor.Şakirrrrrrrr... Ne farkı var aç olsan da tok olsan da...

Ben kahkaha atmaya devam ediyorum... :lol::D:lol:

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

herkese merhaba ben geldiiim

eskişehirden yazıyorum

Akademik kariyer yapıyorum ve öğretim görrvlisiyim:) Alanım Müzik.. yeterli mi tanışmak için:) :D:sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

hoşgeldin picasso ismini yazmamışsın ama neysee :)

Gönderi tarihi:
hoşgeldin picasso ismini yazmamışsın ama neysee :)

Yeilsu aslında ismimi yazmayı düşündüm ama sonrada birazcık gizemli olmanın iyi olacağını düşündüm:)

o yüzden yazmadım...

bu arada 27 yasındayım onu yazmayı unutmuşum....

Gönderi tarihi:

gizemli hee vayy

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.