Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl bence şanslıyız bende kendimi hiç şanslı diilbilirdim acaba çark tersinemi dönüyo ne
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl bende duygu şimdilik okuorumm fethiyede tek yaşıorum okul nedeniyle ordaızz iştee...
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl bende duygu şimdilik okuorumm fethiyede tek yaşıorum okul nedeniyle ordaızz iştee... hoşgeldin duygusen
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl bende tanıtıyım barimm adım Zeynep 23 yaşındayım istanbulda ailemle yaşıyorum. özel bir firmada çalışıyorum.ve burda olmaktan gerçekten çok memnunum..çoğunuzu çok seviyorum özellikle gece ablamı sevgiler Tekrar hoşgeldin cnm Bende seni seviyorum güselim
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl Tekrar hoşgeldin cnm Bende seni seviyorum güselim teşekkür ederim ablacım bende seni çok seviyorum.
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl bende efran.kıbrısta yaşıyorum.ve orda okuyorum halen.21 yaşındayım.benide tanıyın
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Adım şakir yaşım 27 şimdiye kadar hiç bi işte dikiş tutramamış bir ilk okul mezunuyum,kimse bana yanaşmadığı için bekarım,hayatımda şimdiye kadar sahip oldum tek araba da el arabasıdır.Ayrıca parkta yasıyorum netede yanlıslıkla gırdım
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl Adım şakir yaşım 27 şimdiye kadar hiç bi işte dikiş tutramamış bir ilk okul mezunuyum,kimse bana yanaşmadığı için bekarım,hayatımda şimdiye kadar sahip oldum tek araba da el arabasıdır. Ayrıca parkta yasıyorum netede yanlıslıkla gırdım Hahhaaa ne güldüm Ha Şakir Ha Fakir bir harf değişikliği oluyor sadece.. Hayat gece gündüz devam ediyor.Şakirrrrrrrr... Ne farkı var aç olsan da tok olsan da... Ben kahkaha atmaya devam ediyorum...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 17 yıl herkese merhaba ben geldiiim eskişehirden yazıyorum Akademik kariyer yapıyorum ve öğretim görrvlisiyim:) Alanım Müzik.. yeterli mi tanışmak için:)
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 17 yıl hoşgeldin picasso ismini yazmamışsın ama neysee Yeilsu aslında ismimi yazmayı düşündüm ama sonrada birazcık gizemli olmanın iyi olacağını düşündüm:) o yüzden yazmadım... bu arada 27 yasındayım onu yazmayı unutmuşum....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.