Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

peki.. çay isteyen var mı ??

• Cevaplar 1,4b
  • Görüntü 110,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ee kimse istemiyomu ?? nese ben 1 tane yapıom.. isteyen alsın :D

Gönderi tarihi:

samaroglanı ben absinth ıstıyom :shifty:

Gönderi tarihi:
samaroglanı ben absinth ıstıyom :shifty:

çay ocağında içki bulundurmam ama kimseye söleme ok ? :sweatingbullets:

13018.jpg

Gönderi tarihi:

absınthın turkıyede satısı yasak zaten ukrayna cekcumhurıyetı bıde rusyada satılıyo :shifty: karakolda yasak olan ıckıyı ıcıyoruz :grin: kımseye solemem hemen fondıp yapıp bıtıreyım kımse gormesın :whistling:

Gönderi tarihi:

ooo yeni eleman gelmiş göreve bile başlamış maşallah maşallah örnek mahkum bu işte :hug: senin geleceğin parlak şamaroğlanı daha yüksek mevkilerdede görecez seni inşallah :innocent: şimdi bi çay kap getir bakiim orta demli olsun :chris:

Gönderi tarihi:
ooooo kimler gelmiş :devil: hoşgeldiniz :shifty:

şamaroğlanı sen çaycı olmaya uygun görüldün :grin: jön sen rütbeli olaraktannnn yemek işlerine bakıcan :laughing: kız zeynep sen çok konuşuyosun hee sende bulaşıkların yanında yerleride süpürüp silecen :devil::grin: bakın görevlerinizi iyi yapın yoksa defterinizi dürerim :closedeyes::laughing:

ayyy bu ağalık beni çok yordu ben biraz dinleneyim komiser gelirse deyinde ayıp olmasın merasim yapalım :wub::D:lol:

ağam gerçektende seni fazla yoruyoruz sen biraz tatile çık istersen ben bakarım yerine :wub::clover:

kız zeynep süpür bakiim yerleri :shuriken::chris:

Gönderi tarihi:

buyur yağmur yüreklim.. afiyet olsun .. :)

13052.jpg

Gönderi tarihi:

bu ne :huh: imamın abdest suyu :angry: şekeride yok bu nasıl servis bu ne lahana turşusu değiş şunu değiş :chris: çay dediğin asfalt gibi görünecek ;)

Gönderi tarihi:

pardon.. yanlışlık olmuş .. buyur..

13053.jpg

Gönderi tarihi:

buda şeker.. istediğin kadar koy..

13054.jpg

Gönderi tarihi:
buda şeker.. istediğin kadar koy..

13054.jpg

çalışkan şamaroğlanı :D örnek alın örnekkk -_- koğuş sayımı yapılacak mışşş herkes ağasına hizmet edecek gibi hazırola geçsin bakim :grin::laughing:

Gönderi tarihi:

ben karakoldan kacıyom benı soran olursa ben yokum tamammı :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
şşşşşiiişşşttttt...nelerrrrrr oluyoooorrr burada :shuriken:

MAHKUMUZZZZ !!!! HAKLIYIZZZZZ !!!! KAZANACAĞIZZZ !!! :stuart:

hiççç ne olacak :wub: tatlı yemek için seni bekliyorduk :devil::laughing::grin:

Gönderi tarihi:

buy-absinthe.jpg

toplanın mıllet absınth ıcıyoruz :sorcerer:

agam cakmagınız varmı ustundekı sekerı yakacagızda :shifty:

Gönderi tarihi:

o zaman kutsal çaycılık görevini ben sana devrediyim jön.. sen benden daha iyi beceriyon bu işi :lol: hem askerden de yıttın :lol::w00t: tabi müdür kabul ederse :huh:

Gönderi tarihi:

süpürüyorum yağmur yürekli abim off offf nedir bu benim çilem hapse düştük derken bide başımıza bu işler çıktı :wacko::wacko:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

konuşma kız cevap vermee duvarlardaki örümcekleride al örümcek ağlarınıda al adamı hasta etme dar ederim sana bu 4 duvarı he :shuriken: içeri girerken düşünecektin bunları :devil:

Gönderi tarihi:

firarda oldunca meydan boş kalmış kanımca :shuriken:

kosmerim, güselyazım size şöle sölimmm "OTUR DİKEN ÜSTÜNDE ÇÜNKÜ GÖZÜM ÜSTÜNDE" :devil::shuriken::stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.