Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Bu nee yaa hep ağa tarafından esilios milleeet.... Açın gözünüzü artııık.. Kölemiyis biiiiizzz... Kahrolsun ağa yaşasın özgürlüüüüükk Daha ne duruyosunuuuuzz... ( demiştim ağa ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 selamun aleyküm bende yeni girdim millet duyduğuma göre ağalık falan varmış...tanımam... agresifimmm.... kompleksliyim.... ekşi sözlük yazarıyım.... amma içimde ufacık miniminnacık bir kedi yavrusu gibi şımarık çocuğu hala öldürmemiş muhafazasındayım... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Hoşgeldin gardaaş Zaten ağanın da sesi kısıldı Kenarda bi yerde dövüyolar herhal Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Hoşgeldin gardaaş Zaten ağanın da sesi kısıldı Kenarda bi yerde dövüyolar herhal hoşgördüh bacım... sende fazla konuşma başım ağrıyo geç otur şurda canımı sıkma... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Şşş akıllı yeni geldin Yeni ağa olmaya çalışabileybıl ? Şişlerim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 alırım o şişleri mangalda kebap yaparım tamam mı... hıım tuttum seni delikanlı kızsın seninle güzel bi ikili olabiliriz.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gelecek paydan yan koğuşlar da dahil % 55 hisse isterim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 tamam %5,5 hisse veriyom at imzayı şuraya Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 55 dedik aloo kimi kandırıon sen ben ünv. mezunuyum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 ulen sen üni.mezunu ol ben sana bütün hisselerimi vericem bee... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 O da olucak inş bi gün.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 neyse mevzuya geçelim ben %55 vermem sen takıl kafana göre.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Ei zaten yenisin seni takan olmaz burda Abuseer oğlum bi çay kap gel ordan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Ei zaten yenisin seni takan olmaz burda Abuseer oğlum bi çay kap gel ordan yenisin diyene bak sanki sen çok eskisin çay ocağına el koyuyorum abuzer otur len.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Ağır ol abi desinler permatik kullan seni yesinler .. Abuuser kalk çay getir dedim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 dilinin dedikodusuyla erkek işine karışma... abuzer oturdu bile daha kalkamaz... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Uğraşmıcam senle yaa... Canımı sıktın Koşu meselesiyle.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Uğraşmıcam senle yaa... Canımı sıktın Koşu meselesiyle.. gel biraz dertleşek.... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Bu nee yaa hep ağa tarafından esilios milleeet.... Açın gözünüzü artııık.. Kölemiyis biiiiizzz... Kahrolsun ağa yaşasın özgürlüüüüükk Daha ne duruyosunuuuuzz... ( demiştim ağa ) oturun oturduğunus yerde bakimmm yada kalkın birinis erbay bana çay getir kıss natalı sende git su getir ayaklarımı yıka uyuşuklar sizi gelip düzeni bosacaklar varmı yaa böyle bişii sis beni tanımıyonus yakarım sisiii Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 oturun oturduğunus yerde bakimmm yada kalkın birinis erbay bana çay getir kıss natalı sende git su getir ayaklarımı yıka uyuşuklar sizi gelip düzeni bosacaklar varmı yaa böyle bişii sis beni tanımıyonus yakarım sisiii Bol hava gözünün üstündeki morluklara bak sen önce İşin bitti artık senin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 oturun oturduğunus yerde bakimmm yada kalkın birinis erbay bana çay getir kıss natalı sende git su getir ayaklarımı yıka uyuşuklar sizi gelip düzeni bosacaklar varmı yaa böyle bişii sis beni tanımıyonus yakarım sisiii uyyy bağami dedun oni... şimdi seni hamsi gibin ayukladum... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Bol hava gözünün üstündeki morluklara bak sen önce İşin bitti artık senin kısss cimcime..yerim walla senin o cin gibi bakan iri kedii göslerini.....aboooovvvvvv canımm benimm beaahh Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 kısss cimcime..yerim walla senin o cin gibi bakan iri kedii göslerini.....aboooovvvvvv canımm benimm beaahh Ayyyyyy naptın sen Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 seniiiii görrrrmüyoorrrRRRuuumm ..formun elektriğini kestiimm (ne ya! kimse bisden elektrikk almıyooo bane bane ) Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 bakın koğuş mensupları,ben ağanız güzelyaz sizlere diyorkiiiii....bu şekilde elinize bişey geçmes doğru yolu bulun bana hürmet edin ben gibi bi ağayı sis arasanıs tarasanıs bulamassınıs yavv şu asalete,şu güselliğe ve şu sevecenliğe bi bakın önce sonra bidaha düşünün derim ben Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.