Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 peki.. çay isteyen var mı ?? Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ee kimse istemiyomu ?? nese ben 1 tane yapıom.. isteyen alsın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 samaroglanı ben absinth ıstıyom Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 samaroglanı ben absinth ıstıyom çay ocağında içki bulundurmam ama kimseye söleme ok ? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 absınthın turkıyede satısı yasak zaten ukrayna cekcumhurıyetı bıde rusyada satılıyo karakolda yasak olan ıckıyı ıcıyoruz kımseye solemem hemen fondıp yapıp bıtıreyım kımse gormesın Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 ooo yeni eleman gelmiş göreve bile başlamış maşallah maşallah örnek mahkum bu işte senin geleceğin parlak şamaroğlanı daha yüksek mevkilerdede görecez seni inşallah şimdi bi çay kap getir bakiim orta demli olsun Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 çay ocağında içki bulundurmam ama kimseye söleme ok ? bu ne jön senin içmekten başka bildiğin bişe yokmu Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 ooooo kimler gelmiş hoşgeldiniz şamaroğlanı sen çaycı olmaya uygun görüldün jön sen rütbeli olaraktannnn yemek işlerine bakıcan kız zeynep sen çok konuşuyosun hee sende bulaşıkların yanında yerleride süpürüp silecen bakın görevlerinizi iyi yapın yoksa defterinizi dürerim ayyy bu ağalık beni çok yordu ben biraz dinleneyim komiser gelirse deyinde ayıp olmasın merasim yapalım ağam gerçektende seni fazla yoruyoruz sen biraz tatile çık istersen ben bakarım yerine kız zeynep süpür bakiim yerleri Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 buyur yağmur yüreklim.. afiyet olsun .. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 bu ne imamın abdest suyu şekeride yok bu nasıl servis bu ne lahana turşusu değiş şunu değiş çay dediğin asfalt gibi görünecek Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 pardon.. yanlışlık olmuş .. buyur.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 buda şeker.. istediğin kadar koy.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 buda şeker.. istediğin kadar koy.. çalışkan şamaroğlanı örnek alın örnekkk koğuş sayımı yapılacak mışşş herkes ağasına hizmet edecek gibi hazırola geçsin bakim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 ben karakoldan kacıyom benı soran olursa ben yokum tamammı Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 şşşşşiiişşşttttt...nelerrrrrr oluyoooorrr burada MAHKUMUZZZZ !!!! HAKLIYIZZZZZ !!!! KAZANACAĞIZZZ !!! Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 şşşşşiiişşşttttt...nelerrrrrr oluyoooorrr burada MAHKUMUZZZZ !!!! HAKLIYIZZZZZ !!!! KAZANACAĞIZZZ !!! hiççç ne olacak tatlı yemek için seni bekliyorduk Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 toplanın mıllet absınth ıcıyoruz agam cakmagınız varmı ustundekı sekerı yakacagızda Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 o zaman kutsal çaycılık görevini ben sana devrediyim jön.. sen benden daha iyi beceriyon bu işi hem askerden de yıttın tabi müdür kabul ederse Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 süpürüyorum yağmur yürekli abim off offf nedir bu benim çilem hapse düştük derken bide başımıza bu işler çıktı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 aaaaaaaa kimse yok buralarda yaaaa Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 konuşma kız cevap vermee duvarlardaki örümcekleride al örümcek ağlarınıda al adamı hasta etme dar ederim sana bu 4 duvarı he içeri girerken düşünecektin bunları Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 firarda oldunca meydan boş kalmış kanımca kosmerim, güselyazım size şöle sölimmm "OTUR DİKEN ÜSTÜNDE ÇÜNKÜ GÖZÜM ÜSTÜNDE" Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.