Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Kıs sen kesin kankime uyup gelmişsindir buralara yassık abe yes! o gacı kandirdı beni... nolcek şindi halim
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl ben mi asılı katilim karındeşen coo mu :lol: kıss sanem, kankim 15 senedir burda o bile nasıl geldiğini hala anlamış değil sanem bakıyorum da gelir gelmes iftira hıııı
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Gece Yağmurun kankisi MINEU demiş ki : kankim ben tanımıyom bu iç işleri bakanını o yüsden beni ilgilendirmes geçmes kankim geçmes ama napcen işte kader kıss kankim farkındaysan tel örgünün arkasında olan sensin o yüsden ben gidem yeniden gelirim bu defa o istediğin çukulatadan getircem kıss birimisin dışarda olması lasım mannak Allah kurtarsın kuşum demek iç işler bakanını görmezlikten geliyorsun öyle mi..? seni kendi elimle prangaya vururdum ama; ne yazik ki canım arkadaşım kankisisin ..ben sana ne yapacağımı bilirdim
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl ben mi asılı katilim karındeşen coo mu kıss sanem, kankim 15 senedir burda o bile nasıl geldiğini hala anlamış değil sanem bakıyorum da gelir gelmes iftira hıııı İftiramı alla alla, hiç tarzım değil, melek gibim kızım ama ne nasıl düştüm buraya anlamadım
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl senin hatırın olmazsa bilidim ben ona yapacağımı belki de sürgüne gönderirdim :)
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl senin hatırın olmazsa bilidim ben ona yapacağımı belki de sürgüne gönderirdim :) sen kimsin ?
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Gece Yağmurun kankisi MINEU demiş ki : demek iç işler bakanını görmezlikten geliyorsun öyle mi..? seni kendi elimle prangaya vururdum ama; ne yazik ki canım arkadaşım kankisisin ..ben sana ne yapacağımı bilirdim yuk görmemeslikten değil gördüm de tanımamaslıktan geliyom sen kimsin ? OSKP sanemcim ne demek diye bana sorma , kankime sor nütfen
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Tanımamaslık daha fena kankim Kıs bana niye sorsun sen deyiver bi zahmet kankim
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl kıslaaaaaaaaarrrrr... Merhabaynnnnn... kısım ne bu hız...peşinisden kovalayan mı far?? bi ordasınıs bi burda..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl ben diyemem o açayla senin problemin kankim Trip yapma kankim kıslaaaaaaaaarrrrr... Merhabaynnnnn... kısım ne bu hız...peşinisden kovalayan mı far?? bi ordasınıs bi burda.. Kıs senden kaçıorduk ama yine yakalndık
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl kısım ben sisi kovalamıyorum ki.. sis benden kaçıyorsunus... hayır yani hiç mi çekilmesim.. amanınnnnnnnnnn burası karakolmuydu beaa.. ben media cafe sannettiydim.. ben var burdan kaçmak..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl alooooooooooo noluyo be size çabuk hizaya geçin bakem çenesi düşmüşler gel kız gece bugün piyango sana vurdu saçlarını kesicem senin ibret alsın cümle alem
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Kıs Güzelyaz geldiğin ii oldu Kalk bana bi çorba yap bakalım de hade çıbık çıbık
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl alooooooooooo noluyo be size , çabuk hizaya geçin bakem çenesi düşmüşler , gel kız gece bugün piyango sana vurdu saçlarını kesicem senin , ibret alsın cümle alem efet noluyo burda kankim güselim yasım seni çağırıyo saçlarına gölge yapcakmış
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Kıs ben onu gölge oyunu diye oynarım ne dion sen güselim yasım
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl alkollu araba kullanıp ufak bı kaza yaptım 2 gun kendıme hucre cezası verıyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.