Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kıs sen kesin kankime uyup gelmişsindir buralara yassık Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kıs sen kesin kankime uyup gelmişsindir buralara yassık abe yes! o gacı kandirdı beni... nolcek şindi halim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 ben mi asılı katilim karındeşen coo mu :lol: kıss sanem, kankim 15 senedir burda o bile nasıl geldiğini hala anlamış değil sanem bakıyorum da gelir gelmes iftira hıııı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kıs sis akrabamısınıs o da gacı :lol: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Coo değil kıs klavyem sürştü Mine diyecektim Yuh 15 senemi Alıntı
Φ Mahşer Bakışlım Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gece Yağmurun kankisi MINEU demiş ki : kankim ben tanımıyom bu iç işleri bakanını o yüsden beni ilgilendirmes geçmes kankim geçmes ama napcen işte kader kıss kankim farkındaysan tel örgünün arkasında olan sensin o yüsden ben gidem yeniden gelirim bu defa o istediğin çukulatadan getircem kıss birimisin dışarda olması lasım mannak Allah kurtarsın kuşum demek iç işler bakanını görmezlikten geliyorsun öyle mi..? seni kendi elimle prangaya vururdum ama; ne yazik ki canım arkadaşım kankisisin ..ben sana ne yapacağımı bilirdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kıs kankim koskoca iç işleri bakanını sinirlendirdin Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 ben mi asılı katilim karındeşen coo mu kıss sanem, kankim 15 senedir burda o bile nasıl geldiğini hala anlamış değil sanem bakıyorum da gelir gelmes iftira hıııı İftiramı alla alla, hiç tarzım değil, melek gibim kızım ama ne nasıl düştüm buraya anlamadım Alıntı
Φ Mahşer Bakışlım Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 senin hatırın olmazsa bilidim ben ona yapacağımı belki de sürgüne gönderirdim :) Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 senin hatırın olmazsa bilidim ben ona yapacağımı belki de sürgüne gönderirdim :) sen kimsin ? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kıs o iç işleri bakanı tanımadınmı Alıntı
Φ Mahşer Bakışlım Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 iç işler bakanı sende mi tanımadın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gece Yağmurun kankisi MINEU demiş ki : demek iç işler bakanını görmezlikten geliyorsun öyle mi..? seni kendi elimle prangaya vururdum ama; ne yazik ki canım arkadaşım kankisisin ..ben sana ne yapacağımı bilirdim yuk görmemeslikten değil gördüm de tanımamaslıktan geliyom sen kimsin ? OSKP sanemcim ne demek diye bana sorma , kankime sor nütfen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Tanımamaslık daha fena kankim Kıs bana niye sorsun sen deyiver bi zahmet kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 ben diyemem o açayla senin problemin kankim Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kıslaaaaaaaaarrrrr... Merhabaynnnnn... kısım ne bu hız...peşinisden kovalayan mı far?? bi ordasınıs bi burda.. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 iç işler bakanı sende mi tanımadın Aaaaaa, napıyomuş burda... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 ben diyemem o açayla senin problemin kankim Trip yapma kankim kıslaaaaaaaaarrrrr... Merhabaynnnnn... kısım ne bu hız...peşinisden kovalayan mı far?? bi ordasınıs bi burda.. Kıs senden kaçıorduk ama yine yakalndık Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kısım ben sisi kovalamıyorum ki.. sis benden kaçıyorsunus... hayır yani hiç mi çekilmesim.. amanınnnnnnnnnn burası karakolmuydu beaa.. ben media cafe sannettiydim.. ben var burdan kaçmak.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Hayır as çekilmessin Var sen burdan zor kaçmak Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 alooooooooooo noluyo be size çabuk hizaya geçin bakem çenesi düşmüşler gel kız gece bugün piyango sana vurdu saçlarını kesicem senin ibret alsın cümle alem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kıs Güzelyaz geldiğin ii oldu Kalk bana bi çorba yap bakalım de hade çıbık çıbık Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 alooooooooooo noluyo be size , çabuk hizaya geçin bakem çenesi düşmüşler , gel kız gece bugün piyango sana vurdu saçlarını kesicem senin , ibret alsın cümle alem efet noluyo burda kankim güselim yasım seni çağırıyo saçlarına gölge yapcakmış Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kıs ben onu gölge oyunu diye oynarım ne dion sen güselim yasım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 alkollu araba kullanıp ufak bı kaza yaptım 2 gun kendıme hucre cezası verıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.