Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kıss kankim karakoldada mı siparişlerin bitmiyo kıss burasını herşey dahil 5 yıldıslı otel mi sanıyon sen kuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kıs kankim bari karakolda kuşum deme ayıp oluyo karisma gidio kıs Kıs 5 yıldıslı olmasın zaten sıkılırım ben Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 niye kuşum koğuş anası falan mı oldun olar kankim, kaç yıldıs alalım bakanlıktan turism değil ama adalet bakanlığı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kıs buranın anası bisim psikopat Güzelyaz Kıs adalet bakanlığını karıştırma şimdi sen çevre bakanlığından alıver 9 yıldıs olsun Alıntı
Φ Mahşer Bakışlım Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 ne oluyor nan burda ... ben iç işler bakanı ibrahim GÜNAY... nerde buranın komseri Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 demek güselim yasım buraların anası oldu haaaa hiç haberim olmadı yuksa kutlamak için koğuşuna bi kutu sigara gönderirdim kıss kuşum bu koğuşta sisin gibi mahkumlar olduğu sürece buraya değil 9 yıldıs 1tane bilenem vermesler kankim ziyaretin kısa olanı makbuldür hade bana müsade dışardan istediğin bişi far mı kıss kuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kıs kankim iç işleri bakanı gelmiş Kankim burda günler geçmiyo yanlıslık zor biliyonmu o yüsden sende bi yere gidemessin kıs ben bu marka çukulata istememiştim niye bundan aldın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kankim ben tanımıyom bu iç işleri bakanını o yüsden beni ilgilendirmes geçmes kankim geçmes ama napcen işte kader kıss kankim farkındaysan tel örgünün arkasında olan sensin o yüsden ben gidem yeniden gelirim bu defa o istediğin çukulatadan getircem kıss birimisin dışarda olması lasım mannak Allah kurtarsın kuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kıs o zaman neden içerde olan benim Bugün sen geç benim yerime Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kıss ne bilem ben ne suç işledin Allah bilir ha bire asıp kesiyon ya çekirge misali yakalanmışsındır kesin adaletin kestiği parmak acımas kuşum hade kankim Allah'a emanet ol güselim yasa slm söle kıss kankim bi daha ki gelişimde iç çamaşırı, sigara getirem mi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Allah seni bildiği gibi yapsın kankim de get mannak Kıs ben sana şaka yaptım ben buranın gardiyanıyım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kıss kankim bu konuyu daha önce konuştuğumusu sannediyodum Allah seni bildiği gibim yaptı saten demiştin hade canım gardiyanıymış psikolojinde bosulmuş kuşum senin kendini gardiyan sanıyo bi ara komiserden isin istede revire git kuşum hade eyvallah Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kıs sağlamdır benim psiko neydi kıs lojimiydi Kankim yapmış yapacağını daha napasın Kankim delim ikisim sende kendine ii bak Eh artık haftaya tekrar ziyaretine gelirim ben senin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 yasık kıss kankim şimdide beraat etti sanıyo kendini bu kıss böle şeyler söledikçe çok üsülüyorum ben yaaa ciğerim parçalanıyo Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yerim kıs senin o ciğerini Bende senin için çok süsülüyorum kankim kendini dışarda sanıyorsun ya her hafta görüş gününde kahroluyorum :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kıss ciğerimi mi yiycen kankim her hafta bunları yaşamak istemiyorum ben kıss bi daha gelmiycem görüş gününde yuksa bende bi suç işleyip hakkaten gelcem yanına Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Wahh yasık durumun iice vahim kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kıss kankim ne dersen de psikolojimi bosamassın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Psikoloji o ne olaki boşver böyle fani şeyleri üsme sen kendini kankim sayılı gün çabuk geçer kurtulursun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kıss kankim öle deme gören duyanda senden bıktığımı falan sancak sayılı gün çabık geçer kurtulursun deyince ... ben senden kurtulmak istemiyorum ki kuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Üsülme kankim Ben haftaya yine gelirim Doya doya konuşurus dedikodu yaparıs Ama şimdi gitmem lasım Malum benim işlerim var Sana kart atarım janikom Aryuderçiiiiii bonjoorrrrr bye see you hello mello :lol: Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 karakolu kadınlar hamamına çevirdiniz be bu ne rezalet valla ağa görmesin ikinizide çarmığa gerer Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 iyice mannakladın kankim kıss saçmalama ben seni siyarete geldim, çukulata felan getirdim ya haftaya da getirmem için iç çamaşırı ve sigara istedin ya biras önce yufkam yüreğim komiserim bende diyorum kankime ama anlamıyo ki kankim ben ufak ufak yol alıyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yufka yürekli kankim duymasın seninde karnını deşer sonra malum asılı bi katil o lakabıda karındeşen cooo aman Mine işte Kıs kankim çık bu psikolojiden gayrı suçlusun kıs sen tövbe et Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 hoppala, nasıl geldim buraya benim suçum ne anlamadım ki Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.