Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kıss kankim karakoldada mı siparişlerin bitmiyo <_< kıss burasını herşey dahil 5 yıldıslı otel mi sanıyon sen kuşum :D:lol:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

demek güselim yasım buraların anası oldu haaaa :w00t::lol:

hiç haberim olmadı -_- yuksa kutlamak için koğuşuna bi kutu sigara gönderirdim ;)

kıss kuşum bu koğuşta sisin gibi mahkumlar olduğu sürece buraya değil 9 yıldıs 1tane bilenem vermesler -_-:P

kankim ziyaretin kısa olanı makbuldür -_- hade bana müsade :D dışardan istediğin bişi far mı kıss kuşum :(:lol:

Gönderi tarihi:

kankim ben tanımıyom bu iç işleri bakanını <_< o yüsden beni ilgilendirmes -_-

geçmes kankim geçmes :( ama napcen işte kader -_- kıss kankim farkındaysan tel örgünün arkasında olan sensin <_< o yüsden ben gidem yeniden gelirim ;) bu defa o istediğin çukulatadan getircem :D kıss birimisin dışarda olması lasım mannak ;)B) Allah kurtarsın kuşum -_-

Gönderi tarihi:

kıss ne bilem ben ne suç işledin Allah bilir -_- ha bire asıp kesiyon ya <_< çekirge misali yakalanmışsındır kesin :( adaletin kestiği parmak acımas kuşum -_-:(

hade kankim Allah'a emanet ol -_- güselim yasa slm söle ;) kıss kankim bi daha ki gelişimde iç çamaşırı, sigara getirem mi :w00t:

Gönderi tarihi:

kıss kankim bu konuyu daha önce konuştuğumusu sannediyodum -_- Allah seni bildiği gibim yaptı saten demiştin -_-:w00t::lol:

hade canım :P gardiyanıymış :D psikolojinde bosulmuş kuşum senin :( kendini gardiyan sanıyo :( bi ara komiserden isin istede revire git kuşum -_- hade eyvallah :hug:

Gönderi tarihi:

yasık :( kıss kankim şimdide beraat etti sanıyo kendini :crying: bu kıss böle şeyler söledikçe çok üsülüyorum ben yaaa :( ciğerim parçalanıyo :(

Gönderi tarihi:

kıss ciğerimi mi yiycen :huh::o

kankim her hafta bunları yaşamak istemiyorum ben :( kıss bi daha gelmiycem görüş gününde :crying: yuksa bende bi suç işleyip hakkaten gelcem yanına <_<:P

Gönderi tarihi:

kıss kankim öle deme :( gören duyanda senden bıktığımı falan sancak -_- sayılı gün çabık geçer kurtulursun deyince ... ben senden kurtulmak istemiyorum ki kuşum :(

Gönderi tarihi:

Üsülme kankim :crying: Ben haftaya yine gelirim :huh: Doya doya konuşurus dedikodu yaparıs :unsure::lol: Ama şimdi gitmem lasım -_- Malum benim işlerim var :whistling: Sana kart atarım janikom :w00t: Aryuderçiiiiii bonjoorrrrr bye see you hello mello :w00t::lol: :lol:

Gönderi tarihi:

iyice mannakladın kankim <_< kıss saçmalama ben seni siyarete geldim, çukulata felan getirdim ya :angry: haftaya da getirmem için iç çamaşırı ve sigara istedin ya biras önce :devil::P

yufkam yüreğim komiserim bende diyorum kankime ama anlamıyo ki :D

kankim ben ufak ufak yol alıyorum :grin::w00t::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.