Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl ooooo beklerim falla çok beklersin benim kalbim birtek ağanın yanında pamuklaşır
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Efet dostus Aşağı mahalleden sen seni buraya rakip karakolmu gönderdi kız he yaptıkların bini aştı seni idama çarptırıyorum elektrikli sandalyede otur bakalım
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl ne demek kız komiser nerde biz neciyiz burda bostan korkuluğumu
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl bizim bostanın korkuluğu var,şimdilik ihtiyacımız yok kardeş çok saol
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl seni buraya rakip karakolmu gönderdi kız he yaptıkların bini aştı seni idama çarptırıyorum elektrikli sandalyede otur bakalım Hadi be ordan
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl çok beklersin benim kalbim birtek ağanın yanında pamuklaşır Dikkat et bi gün çatlamasın
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl çok beklersin benim kalbim birtek ağanın yanında pamuklaşır komiserim kıskananlar çatlasın inşallahhhh sizle ben bir çay içip gelelim bu mahkumlar tırlatmaya defam etsinlerrr kıss natali süpür kıss şu yerleri aysum yıka bulaşıkları figgaro koş kirli çamaşırları yıka günışığıda ütülesin elektro sende yerleri sil bakim bozmayın asabımı yakarım hepiniziii
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl elektro sende yerleri sil bakim bozmayın asabımı yakarım hepiniziii benim gibi bir manyetik lorda bunları diyemessin. asıl sen bana bi çay kap getir.
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl komiserim kıskananlar çatlasın inşallahhhh sizle ben bir çay içip gelelim bu mahkumlar tırlatmaya defam etsinlerrr kıss natali süpür kıss şu yerleri aysum yıka bulaşıkları figgaro koş kirli çamaşırları yıka günışığıda ütülesin elektro sende yerleri sil bakim bozmayın asabımı yakarım hepiniziii Bulaşık mulaşık anlamam ben Ama rica etseydin belki hatrına yıkardım
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl çabuk bulaşıkları yıka canım sonramda iki dene şölee bol köpüklü kave canım hade bakim.... sallanma...
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl çabuk bulaşıkları yıka canım Tam da istediğim ricaydı sonramda iki dene şölee bol köpüklü kave canım hade bakim.... sallanma... Ooo sayman bey hoşgeldinis Kahve makinası (cezve) şurda bi zahmet yapıverin
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl çabuk bulaşıkları yıka canım sonramda iki dene şölee bol köpüklü kave canım hade bakim.... sallanma... bırak canım gevezeliği tekrarlatma bana alla alla...
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl sonramda iki dene şölee bol köpüklü kave canım hade bakim.... sallanma... bırak canım gevezeliği tekrarlatma bana alla alla... Yok yaf babanın uşağımıyım ben
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl demek yemedi... aysumcuuum canım arkadaşım ne tatlı olur şimdi senin o gül kokan ellerinden bi kave..
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl aysumcuuum canım arkadaşım ne tatlı olur şimdi senin o gül kokan ellerinden bi kave.. ya ne üşengeçsin siz böle yaf Bide böyle yollara başvurmuyorlarmı
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl aman be yapmazsan yapma .. bulurus bi yapacak.. Hemen de kızıyo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.