Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl izinsiz resim kullanmak suçmu??? jön beni buraya çağırdııı.ben eve gitmek istiyorummm
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl Yönetmen : Gece Yağmuru güzelliğin neye yara bendeki bu aşk olmasa konuyla alakası yani,yönetmenliğin neye yarar bendeki bu kabiliyet ve hayalgücü olmasa gecem offf be gene olan mütevaziliğim benimle,bu yönümü seviyorum beee sensizde olmaz ama gecem
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl Asıl ben motor ve kayıt demezsem senin oyunculuğun ne işe yararki Sensizde olmaz
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl bende tatar ramazanım ben bu oyunu bozarım dınlemem kogus agası falan
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl bende tatar ramazanım ben bu oyunu bozarım dınlemem kogus agası falan boz da görelim seni komisere söylemezsem gör bak sen başına ne geliyo yaaa işte öyle
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bende tatar ramazanım ben bu oyunu bozarım dınlemem kogus agası falan tamam nezarette bir deli eksikti onuda bulduk bende aslında haşimi raftancaniyimde çaktırmıyorum hehehe
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 19 yıl uyanın mahkumlar burası babanızın oteli deyil yemek istiyorum acıktım
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar bendeeeee ağam bugün sıra sende valla hiç anlamam öyle tembellik çökmüşki kılımı kıpırdatamam
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 19 yıl dur ben mahkumlara bi sesleneyim AÇA,jön,Gülsün nerdesiniz ağanızka komiseriniz açlıktan ölüyo siz daha uyuyun nerde bu ahali yavvv
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl geldim hemde hemencecikk ne istiyormuş benim cici kosmerim açalım şuraya bi çilingir sofrasııı
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl geldim hemde hemencecikk ne istiyormuş benim cici kosmerim açalım şuraya bi çilingir sofrasııı ama ağlarım haa burda ağada var görmüyomusun hem ne hemenceciği günler oldu çağıralı öldük açlıktan
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl aa güzelyaz hanımcığım ben sizin fakınıza varmaz mıyım? ne kadar ayıp hemen geliyor yemekleriniz biarsss sabredin ama dimi Saygılar...
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl aa güzelyaz hanımcığım ben sizin fakınıza varmaz mıyım? ne kadar ayıp hemen geliyor yemekleriniz biarsss sabredin ama dimi tamam canım bekliyoruz unutma ama
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl bu arada ne yiyeceğinizi sormayı unutmuşum söyleyin hemen getiriyim
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl bu kadarı ikinize anca yeter şekerim buyurun afiyet olsun malesef şekerim yemeği göremiyorum o yüzden yeter mi bilmiyorum
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl malesef şekerim yemeği göremiyorum o yüzden yeter mi bilmiyorum AÇAbiraz geç gördüm canım sağolasın ellerine sağlık
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl ağam yakışıyormu gizli gizli yemek ne gizlisi komiserim bu yemek sana ve bana geldi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.