Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 izinsiz resim kullanmak suçmu??? jön beni buraya çağırdııı.ben eve gitmek istiyorummm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Yönetmen : Gece Yağmuru Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Yönetmen : Gece Yağmuru güzelliğin neye yara bendeki bu aşk olmasa konuyla alakası yani,yönetmenliğin neye yarar bendeki bu kabiliyet ve hayalgücü olmasa gecem offf be gene olan mütevaziliğim benimle,bu yönümü seviyorum beee sensizde olmaz ama gecem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Asıl ben motor ve kayıt demezsem senin oyunculuğun ne işe yararki Sensizde olmaz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 bende tatar ramazanım ben bu oyunu bozarım dınlemem kogus agası falan Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 bende tatar ramazanım ben bu oyunu bozarım dınlemem kogus agası falan boz da görelim seni komisere söylemezsem gör bak sen başına ne geliyo yaaa işte öyle Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 bende tatar ramazanım ben bu oyunu bozarım dınlemem kogus agası falan tamam nezarette bir deli eksikti onuda bulduk bende aslında haşimi raftancaniyimde çaktırmıyorum hehehe Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 ben gene sarhos oldum ya teslım olmaya geldım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gösümüs yollarda kalmıştı Jön ne ii ettinde geldin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 uyanın mahkumlar burası babanızın oteli deyil yemek istiyorum acıktım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 bendeeeee ağam bugün sıra sende valla hiç anlamam öyle tembellik çökmüşki kılımı kıpırdatamam Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 dur ben mahkumlara bi sesleneyim AÇA,jön,Gülsün nerdesiniz ağanızka komiseriniz açlıktan ölüyo siz daha uyuyun nerde bu ahali yavvv Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 geldim hemde hemencecikk ne istiyormuş benim cici kosmerim açalım şuraya bi çilingir sofrasııı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 geldim hemde hemencecikk ne istiyormuş benim cici kosmerim açalım şuraya bi çilingir sofrasııı ama ağlarım haa burda ağada var görmüyomusun hem ne hemenceciği günler oldu çağıralı öldük açlıktan Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 aa güzelyaz hanımcığım ben sizin fakınıza varmaz mıyım? ne kadar ayıp hemen geliyor yemekleriniz biarsss sabredin ama dimi Saygılar... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 aa güzelyaz hanımcığım ben sizin fakınıza varmaz mıyım? ne kadar ayıp hemen geliyor yemekleriniz biarsss sabredin ama dimi tamam canım bekliyoruz unutma ama Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bu arada ne yiyeceğinizi sormayı unutmuşum söyleyin hemen getiriyim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 canım ben kebap tarzı bişey istiyorum mümkünse Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bu kadarı ikinize anca yeter şekerim buyurun afiyet olsun Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bu kadarı ikinize anca yeter şekerim buyurun afiyet olsun malesef şekerim yemeği göremiyorum o yüzden yeter mi bilmiyorum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 malesef şekerim yemeği göremiyorum o yüzden yeter mi bilmiyorum AÇAbiraz geç gördüm canım sağolasın ellerine sağlık Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 ağam yakışıyormu gizli gizli yemek Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 ağam yakışıyormu gizli gizli yemek ne gizlisi komiserim bu yemek sana ve bana geldi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 2-3 gun ugramadım zıyafet vermıssınız gene kacırdım zıyafetı Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 benim sayemde oldu o ziyafett gel yine veririz ziyafeti Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.