Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 bu bohem in en sevdiği film ben ekliyorum çünkü o bilmiyor ekleyemiyor hadi kavga et benimle Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 bhak kavga etmeyecek anlaşılan neyse le bohem ya da la bilemedim.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Dogville sen ısrar ettiğin için öğrendim yapıştırdım... TOP GUN: Tom Cruıse, benim en sevdiğim aktörlerdendir.. hele o seksi gülüşü yokmu.. İşte bende butarz filmleri daha çok seviyorum... Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 dün gece "the others" vardı TV'de... Onun yüzünden uykusuz kaldım... Hangi kanaldaydı... hangi kanaldaydııı.... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 veeee..buda DOGVİLLE'nin en sevdiği film.. haklıda..! kendisi şuan tatilde sanırım, onun için ben ekledim.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Dogville sen ısrar ettiğin için öğrendim yapıştırdım... TOP GUN: Tom Cruıse, benim en sevdiğim aktörlerdendir.. hele o seksi gülüşü yokmu.. İşte bende butarz filmleri daha çok seviyorum... ya öf olmuştu ama.. olmadı mı? neyse dogville başka sefer uğraşırım. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 kusura bakmayın ben yazarken acele ediyorum.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 TRT'de 3 kez izlediğim film Dünün Çocukları Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.