Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl bu bohem in en sevdiği film ben ekliyorum çünkü o bilmiyor ekleyemiyor hadi kavga et benimle
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 18 yıl bhak kavga etmeyecek anlaşılan neyse le bohem ya da la bilemedim..
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl Dogville sen ısrar ettiğin için öğrendim yapıştırdım... TOP GUN: Tom Cruıse, benim en sevdiğim aktörlerdendir.. hele o seksi gülüşü yokmu.. İşte bende butarz filmleri daha çok seviyorum...
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl dün gece "the others" vardı TV'de... Onun yüzünden uykusuz kaldım... Hangi kanaldaydı... hangi kanaldaydııı....
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl veeee..buda DOGVİLLE'nin en sevdiği film.. haklıda..! kendisi şuan tatilde sanırım, onun için ben ekledim..
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl Dogville sen ısrar ettiğin için öğrendim yapıştırdım... TOP GUN: Tom Cruıse, benim en sevdiğim aktörlerdendir.. hele o seksi gülüşü yokmu.. İşte bende butarz filmleri daha çok seviyorum... ya öf olmuştu ama.. olmadı mı? neyse dogville başka sefer uğraşırım.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.