Φ marti_name Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Call Of Duty 2 daha ilk görevde oyuncuyu atmosfere dahil etmeyi ba$armı$,gaza getiren oyun.nazi avına kaldığımız yerden devam! efendim call of duty devamında da savaşların takım çalışmasıyla kazanıldığını gösteriyor.vasili telleri tamir et,vasili anti-tank silahı bul,vasili mg-42'yi indir gibi başlıca görevleri biz yapıyoruz.takım arkadaşlarımız da bize epey bir yardımcı oluyor.yapay zeka oldukça iyi,eskiden ölmek için hazır bekleyen askerler yerine,iyi korunan,çevrenizi saran,saklandığınız yerde sizi kıstırmaya çalı$an bir dü$man var.mesela camdan size ateş eden birine cevap verdiğinizde,adam ateşi kesip siper alıyor.sizin ateşi kestiğinizi görür görmez tekrar mermi bo$altmaya başlıyor.sokak savaşlarından birinde yaşadığım şu güzellik ho$uma gitti.apaçi lideri gibi en önden ilerleye ilerleye giderken bir arabanın arkasına sığındım.düşman birkaç metre ilerimde,yandan yandan ateş ederken saklanan almanlar,mermi bitip doldurduğum anlayınca gelip beni indiriverdiler.şarjör değiştirme sesini duyup geldiler diyorum kendi kendime.çok hoşuma gitti. oyunun sinir bozucu birkaç özelliğinden birisi programlanmış sahneler.mesela savaş anında bir anda sesler kesiliyor,kimseler yok,yemek yiyin gelin bir değişiklik yok.ama 3 adım atıp sola döndüğünüzde tanklar çıkıyor,düşman askerleri üstünüze çullanıyor.çok çirkin olmuş bu.ayrıca siz bir bölgede gerekli bazı şeyleri yapana kadar düşman sürekli yenileniyor.aynısı bloodrayne 2'de vardı.sinir bozucu tabi. şu cok konusulan sağlık olayına gelince.sağda solda ilkyardım çantası bulma devri bitti tabi,wolfenstein'de et bulup yiyince sağlığımız yükseliyordu,elbette bu durum değişecek.tabi call of duty 2'de biraz saçma bir durum olmuş.medic falan gelse bizi iyileştirse gayet güzel gayet sukela olurdu.su ana kadar böyle bir durum görmedim.dinlenince iyileşmek pek olmamı$ yani.bunun dışında oyunun pek bir kusuru yok.
Φ Prince of Trabzon Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 offf be çok güzel bir oyun harika yapmışlar oynadım hatta bitirdir son bölümleri çok güzeldi
Φ pckopat_18_93 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 saol kardeş thanks ellerine sağlık
Φ Resurgam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Merhaba arkadaşlar ya call of duty 2 kurdum oynamaya basladım ama en basta eğitim var..1. yerde tabelalara zıplayıp geçtim. 2. yerde 2 tane masanın üstünde silahlar vardı onları aldım ama daha fazla bir şey olmadı. Orayı geçemiyorum.. Yardımcı olabilirmisiniz ?
Φ marti_name Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 walla kardeş bence hemen türkçe yamasını indir.ileriki bölümlerde çoook faydasını görürsün.çok güzel bi yama
Φ Resurgam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Tamam kardeş saolasın yardımın için şimdi de türkçe yama arayışında olucam
Φ marti_name Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 rica ya şimdi bu oyunda diğerleri gibi norma asker diilsin.özel bi birlik gibi bişi.oraya var,varırken adam öldür olayı diil.sırf görev.mesela çölde tankları indiriyorsun yanındaki asker seni dewamlı yönlendiriyor.rusyada snper,fransada roketçiler,çölde tanklar falan hep bu şekilde
Φ lambada55 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 arkadaşlar ben 1 ve 2 yi bitirdim çok güzel oyun ama 3 çıkmış hiç beğenmedim bire benziyor bölümler can alma falan ama oyunda tek ilerliyorsun 4 beş bölüm geçtim tek çok sıkıcı bidaha oynamadım bende
Φ üctekerleklibisiklet Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2011 Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Φ hamza61 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2011 arkadaşlar call of dutf kurulum şifresi nedir? arkadaşlar call of dutf 4 kurulum şifresi nedir? acil cevap arkadaşlar call of dutf 4 yama şifresi nedir kurulum şifresi acill arkdaşlar
Önerilen İletiler