Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2011 14 yıl SEN UYURKEN... Bu gece, Ruhumun kanatlarıyla Süzüldüm yanına gizlice… Sen uyurken, Bir çocuk masumiyetinde... Hasret kokan saçlarına dokundum önce; Gözlerine, ellerine... Sonra, Minik bir öpücük kondurdum yüzüne. İçim titredi sıcacık nefesinle. Öyle özlemişim ki seni, Ezbere bildiğim yüz çizgilerine Dalıp gittim öylece... Sen uyurken Ben, ''Seni seviyorum'' diye fısıldadım Ürkek bir yürekle… Sonra, usulca sokuldum Boynunun benim olan yerine. Ürperdim Derin derin çekerken kokunu içime. Çırpınan yüreğimle Yaslarken başımı göğsüne, Özlediğim o huzur yayıldı bedenime. Sıcaklığını paylaşırken seninle, Varlığına şükrettim binlerce. Ve Ayrılığımıza ağladım sessizce. Sen uyurken bu gece Ben, '' Hasretine dayanamıyorum '' diye fısıldadım Paramparça bir yürekle... Tenimi sararken teninin sıcaklığı Ben ateşinle kavruldum. Nefesin karışırken nefesime Ben aşka, sevdaya bulandım. Acımasız bir sızı saplandı yüreğime, Harcanan hayatlarımıza yandım. İçimde yangınlar... Sen uyurken Ben… Razıydım Seninle geçecek bir ömre Ömrümün yarısını vermeye. Gün ışığı vururken pencerene Ben seni seyrediyordum yine. Parmak uçlarımda sıcaklığın Yanında kalmak istiyordum ömrümce... Dönmem gerekirken Kahrolası sensizliğime ve iç çekişlerime Hıçkırıyordu gönlüm çaresizce. Bu gece... Yaş günümde Sen uyurken Ben… Üzerini yavaşça örterek sevgimle… ''Yüreğimi yastığının altına bıraktım '' diye fısıldadım Buğulu gözlerimle.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.