Φ Ali OnurŞan Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2011 Merhaba. Kendimden şüphelenmeye başladım son zamanlarda. düz tabanım diyeceğim ama, değil. Hangi siteye takılsam, es kaza göçüyor. Allahtan çok gezen biri değilim. Kör aşıklar gibi bir takılır, pir takılırım. son 10 yılda, sadece 3 siteye demirledim. de...son limanımı da sel aldı. Sığınacak liman ararken buraya savruldum. Umarım sonumuz iyi olur. Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 Merhaba. Sığınacak liman ararken buraya savruldum. Umarım sonumuz iyi olur. Hoş geldiniz aramıza... Doğru limana savrulduğunuz bir gerçek, ama limanda demir atmak ve kalıcı olmak sizin elinizde... Yaralı ve nitelikli paylaşımlarda buluşmak dileklerimizle *** Forumu daha iyi tanımak için aşağıdaki linki şöyle bir gözden geçirin lütfen http://www.turkish-media.com/forum/topic/202189-aramiza-hos-geldiniz/ Saygılar. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 Admin Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 Hoşgeldiniz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.