Φ jenny Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 YALNIZLIK buğulu penceremde bir ben birde yalnızlık hava soğuk,yağmurlu ve karanlık sakin sessiz ve bomboş ortalık buğulu penceremde bir ben bir de yalnızlık sokak lambaları birer birer yanarken insanlar yavaşça sokakları terkederken bu akşam hüzün yine benimleyken buğulu penceremde bir yalnızlık birde ben dolunay çıkınca ortaya kalmadı karanlık deniz olabildiğince durgun ve bulanık hikayeme henüz bulamazken bir başlık buğulu penceremde bir ben birde yalnızlık herkesin hikayesi gibi zannederken farklı yaşadığımı henüz bilmezken yalnızlığımın farkında değilken buğulu penceremde bir yalnızlık birde ben kafam düğümlü ipler gibi karmakarışık neden acaba bu anlaşılmazlık buğulu penceremde ben yokum artık hikayemin adı yalnızlık... Alıntı
Φ jenny Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 YA SEN NASILSIN Beni sorarmışsın duydumki beni Eski günlerdeki gülümsememi Üzmeyecek isem eğer ki seni Ağlar durumdayım ya sen nasılsın Kelamım iş yapmaz biçare dilde Neye yarar, yoksa yıldız hilalde Kısacası şu an bulanık halde Çağlar durumdayım ya sen nasılsın O eski halimin şekli biçimi Değişti gönlümün çemeni çimi Şimdi ateşlerde kendi içimi Dağlar durumdayım ya sen nasılsın Yalnızlığım zehir etti aşımı Temelinden söktü sevda taşımı Artık dağlar gibi dertli başımı Karlar durumdayım ya sen nasılsın Akşamdan sabaha geçmiyor gecem Duvarlardan döner kelimem hecem İpini inceltmiş hayat bilmecem Bağlar durumdayım ya sen nasılsın Acılar içinde katettim arşı Bana hep dert verdi bu fani çarşı İşte bundandır ki feleye karşı Parlar durumdayım ya sen nasılsın? Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 merhaba; şiirlerinizi doğaçlama mı, yoksa düşünerek mi yazarsınız? Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 merhaba; şiirlerinizi doğaçlama mı, yoksa düşünerek mi yazarsınız? 7946[/snapback] ŞİİR KURGULANMAZ BENCE,ÜZERİNDE DÜŞÜNÜLDÜKÇE VE DÜZELTME YAPILDIKÇ YAVANLAŞIR.ŞİİR DOĞAÇLAMA OLMALI İÇTEN AKTIĞI GİBİ KAĞITTA YER ALMALI TIPKI BUNUN GİBİ... BİR BİLSEN NELER GÖRDÜM GÖZLERİNDE ÜZERİ nilüferle KAPLI BİR NEHİR GÖRDÜM DİBİ GÖZÜKECEK KADAR DURU VE BERRAK ELDEĞMEMİŞ YABAN BİR TABİAT GÖRDÜM GÖZLERİNDE GÖRÜLMEMİŞ GÜZELLİKTE YEŞİL VE PARLAK BİR ORMAN GÖRDÜM GÖZLERİNDE RENGİNİ İÇİNDE BARINDIRAN BAKTIĞIM YERE SENİ YANSITAN... Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 sevgili askmiracle hoşgeldin... peki o güzel şiiri sen mi yazdın? Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 jenny o siiri yazan siir perisi sen misin???? Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 sevgili askmiracle hoşgeldin... peki o güzel şiiri sen mi yazdın? 12269[/snapback] HOŞBULDUM MILKYWAY TEŞEKKÜRLER.. VE EVET BEN YAZDIM Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 AŞK KAPIMI ÇALMAYALI YILLAR OLDU SOKAĞIMDAN BİLE GEÇMİYOR ARTIK BAHÇEDEKİ PLATONİK GÜLLERİDE SAYMAZSAK ELİME ÇİÇEK BİLE YAKIŞMIYOR ARTIK... HADİ PLATONİK AŞK HAKKINDA DÖKTÜRÜN ARKADAŞLAR... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Yalnızlık Paylaşılmaz Yalnızlık, yaşamda bir an, Hep yeniden başlayan... Dışından anlaşılmaz. Ya da kocaman bir yalan, Kovdukça kovalayan... Paylaşılmaz. Bir düşün'de beni sana ayıran Yalnızlık Paylaşılsa yalnızlık olmaz. Özdemir Asaf Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 "Yalnızlık mı? Gerçeği söylemek gerekirse yalnızlık tek başına olmak değildir. Düşünceler yalnız insanlara her zaman eşlik eder. Çare bulunamayan yalnızlık başka bir şeydir. Gerçek yalnızlık, karşısındaki insanın bakışlarında kendini gösteren yalnızlıktır." Michel del Castillo ALLAH KİMSEYİ YALNIZ BIRAKMASIN. KONUYLA PEK ALAKALI DEĞİL AMA FUNDA ARAR'IN YALNIZLIK DURAĞI ŞARKISINIDA PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERLE.. Sevmek eskiden kalma bir türküdür dudağımda Hayal etmenin sonu yok yalnızlık durağında Haykırsam duyar mı bilmem gecenin ortasında Üşürüm üşürüm duymasa da Beni bekler mi bilmem Gözyaşım kanar silmem Diyemem diyemem diyemem Seviyorum diyemem Ah bu yollar sonsuz Yüreğim mutsuz Sana gelemem SEVGİLER..... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 arkadaslar zuhal olcayın bir şarkısı vardı "yanlızlıgım yaşamak zorunda oldugum beraberligimsin" bu şiir aklıma bu şarkıyı getirdi bugün kanalda acayip bi duygu fırtınası var bende çarpıldım galiba sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Deşifree..!! Sayfadaki ilk şiir alıntı diğerleri doğaçlamadır.. Saygılar... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 BU GÜN FORUM SAKİNLERİ YALNIZ TAKILMAYI SEÇMİŞLER DEMEKKİ.(YADA DIŞA AÇILMAYIDA SEÇMİŞ OLABİLİRLER.) BİZSE AZINLIKTA OLSA BURDA OLMAKTAN TARAFIZ HERALDE. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 BU GÜN FORUM SAKİNLERİ YALNIZ TAKILMAYI SEÇMİŞLER DEMEKKİ.(YADA DIŞA AÇILMAYIDA SEÇMİŞ OLABİLİRLER.) BİZSE AZINLIKTA OLSA BURDA OLMAKTAN TARAFIZ HERALDE. 12934[/snapback] FORUMDA SAKİN BİR İNSAN YOK, HEPSİ SÜPERSONİK PERFORMANSI GÖSTERİYOR..... bilmediğiniz yerlerde ne fırtınalar kopuyor, ne gemiler batıyor... Saygılar.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.