Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Çok iyi düşünmüşsün Başka neler düşündün Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 dusundumde bugun sınava gırmeyecem girme tabe canım, ne gerek var böle bişeye hiç zahmet etme sen okula kadar, bi sıvav için düşünmüşte sınava girmiycekmiş beyefendi bayağı düşünmüşsün afferim sana düşünüpte bu karara mı vardın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Bakın Adanalıların hepsi böyle değildir arkadaşlar Zaten Toprağımda türünün son örneğidir Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 yaw ondan deıl benım notum ılk donem cc dusecektı hocayla bı kac defa dısplınlık olayımız oldu hep ben haklı cıktım ff dusurdu.banada yaz okuluna gelırsın senın paranı yerım dedı.bende sınavına gırmeyecem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 neden sınava çok çalışıp, yüksek bir not alıp hocayı utandırmak yerine böyle bir karara varıyosun babanın parası çok herhalde Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yani yaz okuluna gidip paranı yedireceksin Well Done böyle devam et Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 en ıyı bıldıgım derstır.bır sınavından 15 aldım sordum hocaya ben 15 alamam dıe.hocada tamam bakacam dedı.sonra bana dedıkı yaptıklarının hepsı dogru ama benım ıstedıgım sekılde deıl dedı.anladımkı o an bu hoca degısmeden ben bu dersı gecemem.okuldan atılırım ama bu dersten yaz okuluna gıdıp hocaya para kaptırmam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Ya aslında haklı sayılırsın..Bende Düzlem Trigonometri vizesinden 90 bekliyordum, notlar açıklanınca 65 aldığımı öğrendim.Kendimden eminim ve kırsa kırsa bu kadar kırarmı dedim.Hocanın yanına gittim sınav kağıdıma bakmak istiyorum dedim.Bakalım dedi,yanımada not tuturdğu defteri aldım karşılaştırma yapmak için.Tam hocam bu şekil ve anlatım tam sizin izah ettiğiniz gibi neden not kırdınız dememle hocanın bana sanırım 65 fazla geldi demesiyele şok oldum..Biraz daha itiraz etsem adam notumu indirecek.O yüzden siz bilirsiniz diye çıktım .Ama sonra projede intikamımı aldım tabi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 iyi yapmışsın kuşum aferim sana işte bundan bahsediyorum jön, utbadır hocayı tamam mı sana güveniyoruz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 hoca utanacagını bıldıgı ıcın hakettıgım notları vermıo baska hocaları utandırıım artık Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Kim tutar seni be toprağım Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 merhaba arkadaşlar......... .......ne güzel ...herkes burada... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Merhaba Hoşgeldin Hala Bursada mısın Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Merhaba Hoşgeldin Hala Bursada mısın merhaba... .......Gece Yağmuru....hala Bursa dayım....... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Ne güzel Antakyada bu mevsim havalar çok güzeldir şimdi Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Ne güzel Antakyada bu mevsim havalar çok güzeldir şimdi yaaaaa benim çok hoşuma gidiyor Antakya Harika bir şehir orası.....Çok mistik bir havası var.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Evet güzeldir Antakya Özellikle künefesi Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 şimdi ben size iyi akşamlar demek istiyorum ama ayrı ayrı özel mesaj çekemem kusura bakmayın oyüzden bu topiği gerekli gördüm normal insanlar bunu hep yapıyor biz neden yapmıyoruz? dimi? ben şimdi kaçıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar sevgiler saygılar Arkadaşım sen Taş Yürekli olamassın....teşekkür edrim bu topic için....çok ta haklısın...sevindim böyle bir topic olmasına....giderken çekip gidiyoruz..kimseye haber vermeden... ... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Evet güzeldir Antakya Özellikle künefesi karnım acıktııııııııı......künefe istiyorum ben banane... ...banane... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Haber vermenizi isteyen kimki Cafeye gel Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ben gidiyorum.. ..hoşçakalın arkadaşlar.....akşama kadar gelemem artık. .gelemessemde merak etmeyin emi.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 amaaaan buzlu rakı ne teşekkür ediyosun , uyduruk bi topic işte aman hadi güle güle merak etmeyiz Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 amaaaan buzlu rakı ne teşekkür ediyosun , uyduruk bi topic işte tamam senin dediğin olsun....... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Evet güzeldir Antakya Özellikle künefesi Biri Antakya ve künefemi dedi off şimdi orda olmak vardı şöyle harbiyeye çıkıp gelsin kebablar künefeler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Güle güle Buzlu rakı Evet Suheda sana katılıyorum..Ben bir koşu Antakyaya gideyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.