Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Focal ve Gülsün günaydın merhaba güzelyazcım Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 merhaba..... ben geldim.......ne güzel burada olmak.. değiştim ben.......kendim oldum...... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Anaaaaaa buzlu rakıya bak hoşgeldin diyelim bare Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Anaaaaaa buzlu rakıya bak hoşgeldin diyelim bare çok teşekkür edrim. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 iyide biz seni buzlu rakı olarak çok seviyoduk niye kendin oldun Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 iyide biz seni buzlu rakı olarak çok seviyoduk niye kendin oldun böyle sevemezmisiniz... lütfen ben olmak istiyorum... ben de sizi çok seviyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 tamam tamam hadi kendin ol bakalım böylede çok severiz merak etme sen abicim önemli olan insanın karakteri değişmesin ... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 tamam tamam hadi kendin ol bakalım böylede çok severiz merak etme sen abicim önemli olan insanın karakteri değişmesin ... canım benim.. kendin olabilmek çok önemli bence... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 merhaba..... ben geldim.......ne güzel burada olmak.. değiştim ben.......kendim oldum...... Ne güsel çok tebrik yaparım tamam tamam hadi kendin ol bakalım .. böylede çok severiz ... merak etme sen abicim önemli olan insanın karakteri değişmesin ... Ewet nede güsel demiş Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Ewet nede güsel demiş bu sözden kendine ders çıkarabildiysen ne mutlu sana Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 bu sözden kendine ders çıkarabildiysen ne mutlu sana Asıl sen çıkarabildiysen ne mutlu sana Senden öğrenecek değilim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 keşke bişeyler öğrenebilsen benden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Sen kendinden birşeyler öğrenebilionmu Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 kankiler ne oldu size aranızdan kara kedimi geçti Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Kara kedinin hiç bir suçu yok bu olayda Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 tek suçlu benim kendimi affetmiycem Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 hiç yakışmıyo koca koca kızlar öpüşünde barışın bakıyim gelmiyim yanınıza Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 yok be güzelyaz böyle çok iyiyim ben Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 hiç yakışmıyo koca koca kızlar öpüşünde barışın bakıyim gelmiyim yanınıza Saol güzelyazım ama almayayım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 yaa ben şaka sanmıştım,yapmayın böyle güzel arkadaşlıklar zor bulunur kıymetini bilin şakasını bile yapmayın kırgınlığın Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 hiç yakışmıyo koca koca kızlar öpüşünde barışın bakıyim gelmiyim yanınıza koca kızlarmıı neresi koca bebek onlar bebek hanimiş bebişler kızın bakiim nasıl kızıyorsunuz Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 ben merhaba dıyım dedım ama neler olmus burda bole yaawwww :( Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.