Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl merhaba..... ben geldim.......ne güzel burada olmak.. değiştim ben.......kendim oldum......
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl Anaaaaaa buzlu rakıya bak hoşgeldin diyelim bare çok teşekkür edrim.
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl iyide biz seni buzlu rakı olarak çok seviyoduk niye kendin oldun
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl iyide biz seni buzlu rakı olarak çok seviyoduk niye kendin oldun böyle sevemezmisiniz... lütfen ben olmak istiyorum... ben de sizi çok seviyorum
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl tamam tamam hadi kendin ol bakalım böylede çok severiz merak etme sen abicim önemli olan insanın karakteri değişmesin ...
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl tamam tamam hadi kendin ol bakalım böylede çok severiz merak etme sen abicim önemli olan insanın karakteri değişmesin ... canım benim.. kendin olabilmek çok önemli bence...
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl merhaba..... ben geldim.......ne güzel burada olmak.. değiştim ben.......kendim oldum...... Ne güsel çok tebrik yaparım tamam tamam hadi kendin ol bakalım .. böylede çok severiz ... merak etme sen abicim önemli olan insanın karakteri değişmesin ... Ewet nede güsel demiş
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl Ewet nede güsel demiş bu sözden kendine ders çıkarabildiysen ne mutlu sana
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl bu sözden kendine ders çıkarabildiysen ne mutlu sana Asıl sen çıkarabildiysen ne mutlu sana Senden öğrenecek değilim
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl hiç yakışmıyo koca koca kızlar öpüşünde barışın bakıyim gelmiyim yanınıza
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl hiç yakışmıyo koca koca kızlar öpüşünde barışın bakıyim gelmiyim yanınıza Saol güzelyazım ama almayayım
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl yaa ben şaka sanmıştım,yapmayın böyle güzel arkadaşlıklar zor bulunur kıymetini bilin şakasını bile yapmayın kırgınlığın
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hiç yakışmıyo koca koca kızlar öpüşünde barışın bakıyim gelmiyim yanınıza koca kızlarmıı neresi koca bebek onlar bebek hanimiş bebişler kızın bakiim nasıl kızıyorsunuz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.