Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl hoşbuldum........ yeni geldim urfa dan....istanbuldayım.. siz nasılsınız iyisinizdir umarım..
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl selam millet 2 gündür özledim valla forumu ve sizleri özellikle kankimi
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Yazar selam millet 2 gündür özledim valla forumu ve sizleri özellikle kankimi günaydınlar kanki bende seni çok özlemiştim gelde al şu geceyi biraz meşkul et ya :
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Fırsatını bulma yani hemen kankimi bile çalıyorsun Kıskanç ne olacak
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl kim kimi çalmış kuşum beni kimse çalamaz, merak etme sen ben yalnızca senin kankinim, sende benim
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Yazar kim kimi çalmış kuşum beni kimse çalamaz, merak etme sen ben yalnızca senin kankinim, sende benim biliyorum kanki zaten bu gece şuan hırsızlıktan yatıyor nezarette
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Günaydı Jön Biliyorum tabikide kankim Bu taş yürekli hem hırkız hemide yalan kandırıkçı
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl aldırma sen bu yufka yürekliye kuşum günaydın jön sanada sınavlar bitmedi mi hala
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl hadi gözün aydın eeee pek iyi geçmedi galiba, cevabından bu çıkıyo sanki
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl sukur bıttı Eminmisin bak iyice düşün atladığın bir sınav olabilir çok mu kötü geçti sınavların
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl merhaba yıne ben bılıyorum yıne uzuuuuuun bır ara verdım malum sınav haftamdayım son ıkı sınavım bugun ve yarın genelde ıyı gectı sınavlarım ozledıgım forumdaslarım ve buradakı arkadaslarım merhaba hepınıze....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.