Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl dusundumde bugun sınava gırmeyecem girme tabe canım, ne gerek var böle bişeye hiç zahmet etme sen okula kadar, bi sıvav için düşünmüşte sınava girmiycekmiş beyefendi bayağı düşünmüşsün afferim sana düşünüpte bu karara mı vardın
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Bakın Adanalıların hepsi böyle değildir arkadaşlar Zaten Toprağımda türünün son örneğidir
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl yaw ondan deıl benım notum ılk donem cc dusecektı hocayla bı kac defa dısplınlık olayımız oldu hep ben haklı cıktım ff dusurdu.banada yaz okuluna gelırsın senın paranı yerım dedı.bende sınavına gırmeyecem
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl neden sınava çok çalışıp, yüksek bir not alıp hocayı utandırmak yerine böyle bir karara varıyosun babanın parası çok herhalde
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Yani yaz okuluna gidip paranı yedireceksin Well Done böyle devam et
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl en ıyı bıldıgım derstır.bır sınavından 15 aldım sordum hocaya ben 15 alamam dıe.hocada tamam bakacam dedı.sonra bana dedıkı yaptıklarının hepsı dogru ama benım ıstedıgım sekılde deıl dedı.anladımkı o an bu hoca degısmeden ben bu dersı gecemem.okuldan atılırım ama bu dersten yaz okuluna gıdıp hocaya para kaptırmam
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Ya aslında haklı sayılırsın..Bende Düzlem Trigonometri vizesinden 90 bekliyordum, notlar açıklanınca 65 aldığımı öğrendim.Kendimden eminim ve kırsa kırsa bu kadar kırarmı dedim.Hocanın yanına gittim sınav kağıdıma bakmak istiyorum dedim.Bakalım dedi,yanımada not tuturdğu defteri aldım karşılaştırma yapmak için.Tam hocam bu şekil ve anlatım tam sizin izah ettiğiniz gibi neden not kırdınız dememle hocanın bana sanırım 65 fazla geldi demesiyele şok oldum..Biraz daha itiraz etsem adam notumu indirecek.O yüzden siz bilirsiniz diye çıktım .Ama sonra projede intikamımı aldım tabi
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl iyi yapmışsın kuşum aferim sana işte bundan bahsediyorum jön, utbadır hocayı tamam mı sana güveniyoruz
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl hoca utanacagını bıldıgı ıcın hakettıgım notları vermıo baska hocaları utandırıım artık
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl merhaba arkadaşlar......... .......ne güzel ...herkes burada...
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Merhaba Hoşgeldin Hala Bursada mısın merhaba... .......Gece Yağmuru....hala Bursa dayım.......
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Ne güzel Antakyada bu mevsim havalar çok güzeldir şimdi yaaaaa benim çok hoşuma gidiyor Antakya Harika bir şehir orası.....Çok mistik bir havası var....
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl şimdi ben size iyi akşamlar demek istiyorum ama ayrı ayrı özel mesaj çekemem kusura bakmayın oyüzden bu topiği gerekli gördüm normal insanlar bunu hep yapıyor biz neden yapmıyoruz? dimi? ben şimdi kaçıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar sevgiler saygılar Arkadaşım sen Taş Yürekli olamassın....teşekkür edrim bu topic için....çok ta haklısın...sevindim böyle bir topic olmasına....giderken çekip gidiyoruz..kimseye haber vermeden... ...
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Evet güzeldir Antakya Özellikle künefesi karnım acıktııııııııı......künefe istiyorum ben banane... ...banane...
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl ben gidiyorum.. ..hoşçakalın arkadaşlar.....akşama kadar gelemem artık. .gelemessemde merak etmeyin emi..
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl amaaaan buzlu rakı ne teşekkür ediyosun , uyduruk bi topic işte aman hadi güle güle merak etmeyiz
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl amaaaan buzlu rakı ne teşekkür ediyosun , uyduruk bi topic işte tamam senin dediğin olsun.......
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Evet güzeldir Antakya Özellikle künefesi Biri Antakya ve künefemi dedi off şimdi orda olmak vardı şöyle harbiyeye çıkıp gelsin kebablar künefeler
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl Güle güle Buzlu rakı Evet Suheda sana katılıyorum..Ben bir koşu Antakyaya gideyim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.