Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 buldum konya liymis sagol arkadas heheheheh yakalandin eller yukari Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 buldum konya liymis sagol arkadas heheheheh yakalandin eller yukari 11190[/snapback] Tebrik ederim kısa sürede bildin. Konya Meramdanım, yaşım 28, bir internetkafe işleticisiyim. Aranızda olmaktan özellikle sizin gibi neşeli insanlarla tanışmaktan mutluluk duydum, umarım güzel vakitler geçiririz. Teşekkürler.. Prensibim: "Eğer bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir" sözünün özüne göre hareket tarzıdır.. Ha bu arada, önceki avatarın sana daha çok yakışıyordu..)) Saygılar.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 SOMİKONUNUZ BİLDİ, BİLDİ KİM NERELİ!:::::::::::: KİNGX İLE ESRA ABLAMIN HAYAT VE GÖRÜŞ PARALELLİK BOYUTUNUN BURADA KENDİLERİNCE BİLİNİR HALE GELDİĞİNİN ARGUMANLARINI BİLDİM!............. AYRICA BU İKİ ARKADAŞIMIZIN BİRBİRLERİ İÇİN BİRER ÇİÇEK OLDUĞUNU BİLDİM!......................... AYRICA BU FURUMDA ESRA ABLADAN BAŞKA BAYAN + ÇİÇEK YOK OLDUĞUNU BİLDİM!...................... ESRA ABLACIM BU KONUNUN TAMAMEN DIŞINDADIR.O BİR TARTIŞILMAZ FENOMENDİR.BUNU DA BİLDİM!............................ ŞİMDİ HAMİŞ DİPNOTUDUR: ------------------------------------ EĞER KRALX TARAFINDAN TIRSILIPTA DEĞİŞTİRİLMEDİ İSE ARGUMANLAR " GÜNCEL KONULAR : FİLİSTİN YENİLGİSİ SAHİFESİNİN SON BÖLÜMÜNDEDİR" Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 SOMİKONUNUZ BİLDİ, BİLDİ KİM NERELİ!:::::::::::: KİNGX İLE ESRA ABLAMIN HAYAT VE GÖRÜŞ PARALELLİK BOYUTUNUN BURADA KENDİLERİNCE BİLİNİR HALE GELDİĞİNİN ARGUMANLARINI BİLDİM!............. AYRICA BU İKİ ARKADAŞIMIZIN BİRBİRLERİ İÇİN BİRER ÇİÇEK OLDUĞUNU BİLDİM!......................... AYRICA BU FURUMDA ESRA ABLADAN BAŞKA BAYAN + ÇİÇEK YOK OLDUĞUNU BİLDİM!...................... ESRA ABLACIM BU KONUNUN TAMAMEN DIŞINDADIR.O BİR TARTIŞILMAZ FENOMENDİR.BUNU DA BİLDİM!............................ ŞİMDİ HAMİŞ DİPNOTUDUR: ------------------------------------ EĞER KRALX TARAFINDAN TIRSILIPTA DEĞİŞTİRİLMEDİ İSE ARGUMANLAR " GÜNCEL KONULAR : FİLİSTİN YENİLGİSİ SAHİFESİNİN SON BÖLÜMÜNDEDİR" 11299[/snapback] SAYIN SOMİKONUM SANA SAYGI DUYDUĞUMU BİLDİRDİM SANA ASLA TIRSMADIĞIM HALA ARKASINDA OLDUĞUM YAZILAR YAZDIM AMA GÖRÜYORUM Kİ PARAZZİLİĞİ GELİŞTİRMİŞSİN BİRDE TELEVOLE ÇEKMİŞSİN ORTAMA SUNMUŞSUN BU YAPTIĞIN NEDİR? BANA DELİL GETİR ESRAYLA HİÇBİR İLGİM YOK FAKAT TERS YORUM ÇOK SANA ŞİMDİ SAYGILARIMI DEĞİL TEESSÜRLERİMİ İLETİRİM Alıntı
Φ serhattttt Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 TÜRKİYEDEKİ BULUNAN BÜTÜN İLLERDEN BİRİ. BİLDİM DE GOFRETİMİ NASIL ALACAĞIM......... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 YA YAZIYORUM KIMSE DUSUNCELERINI SOYLEMIYOR YADA BI VIRGUL YAZIP YOLLASALAR ODA YOKKI TARTISSAK............ SIMDI SORUYORUM SIZCE BEN NERELIYIM BILENE BI GOFRET BAKIN RUSVET BILE VERIYORUM 7598[/snapback] ordu Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 trabzon mu? rize mi? karadenizin neresindesin kız gofleti sen ye kilo yapsın ama sorumu cevapla Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 ye bu arada sende benim en son hangi okulda okudugumu bilde sana bir kilo dürüm çamfıstıklı hemde üstündede dondurması var yaaaaa????? :D Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Sanal alem portalında rastladılar esraya dediler sizin orda çok bulunur evliya eger sen oflu isen sende biraz çatlaksın bizim forum boş kaldı bize konu açasun Alıntı
Φ ^^^^arda^^^^ Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 [bilmiyorum ama akılı birşeysin peki ben nereliyi Alıntı
Φ ^^^^arda^^^^ Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 esra sana söylüyorum peki ben nereliyim soru cevap tek soru tek cevap Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 yaf esracığım nereli olduğunun ne önemi var mühim olan insanlık değil mi Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Hayır o benim Aynı zamanda da trabzonluyum.. Sakın of lunun hocalığına kanmayın.. Okur sizi uçarsınız.... Aranızda hemşehrim var miiii Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 karakurt gümüshanelimisin Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 YA YAZIYORUM KIMSE DUSUNCELERINI SOYLEMIYOR YADA BI VIRGUL YAZIP YOLLASALAR ODA YOKKI TARTISSAK............ SIMDI SORUYORUM SIZCE BEN NERELIYIM BILENE BI GOFRET BAKIN RUSVET BILE VERIYORUM 7598[/snapback] önden çekilmiş bir resim gerekiyor Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Hayır o benim Aynı zamanda da trabzonluyum.. Sakın of lunun hocalığına kanmayın.. Okur sizi uçarsınız.... Aranızda hemşehrim var miiii 16961[/snapback] selam ahanda sana hemso trabzon tonya sen Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Valla resimdeki sensen kocaelili olmanı isterdim Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Sanal alem portalında rastladılar esraya dediler sizin orda çok bulunur evliya eger sen oflu isen sende biraz çatlaksın bizim forum boş kaldı bize konu açasun aha valla bildi oflu didi sen seni sende oflusun kesin yoksa??? OFLU DIYENLER KAZANDINIZ TATILI sevgiler saygilar butun insanlara guzunuzden gulucuk eksik olmasin esra karadeniz Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 uyy oflimisun da....senden uzak duralum öyleyse..... Alıntı
Φ 44polat Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 YA YAZIYORUM KIMSE DUSUNCELERINI SOYLEMIYOR YADA BI VIRGUL YAZIP YOLLASALAR ODA YOKKI TARTISSAK............ SIMDI SORUYORUM SIZCE BEN NERELIYIM BILENE BI GOFRET BAKIN RUSVET BILE VERIYORUM msn ninizi verirseniz daha çok tartışırız Alıntı
Φ sahilsakini Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 YA ASLINDA VİRGUL UZUN OLUR DİYE KİMSE YAZMIYOR AL SANA BİR NOKTA .... ŞAKAYDI YANİ ESPİRİYDİ. TARTIŞACAK BİR KONU YAZMAMIŞSIN TARTIŞIRDIK SENİNLE. BENİM ALANIM İLMİ BİLGİLER. YANİ RUHANİ MANEVİ ALANLAR................ AMA İSTEDİĞİN KONUDA TARTIŞABİLİRİM. HİÇ BİR ŞEY BİLMESEMDE EWET DERİM YADA HAYIR DERİM SEN ÜZÜLME ARTIK BİR KONUŞANIN VAR YANİ Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 nereliymiş he aslen nereli oldugumu bul ben sana gofret alıcam Alıntı
Φ pangea Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 yav allah cazanızı vercek ha konuya bak nerden nere geldı yav memlekete bak oy basuma gelenler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.