Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

YA YAZIYORUM KIMSE DUSUNCELERINI SOYLEMIYOR YADA BI VIRGUL YAZIP YOLLASALAR ODA YOKKI TARTISSAK............

SIMDI SORUYORUM SIZCE BEN NERELIYIM BILENE BI GOFRET BAKIN RUSVET BILE VERIYORUM :D

Misafir hakanbaranyildirim
Gönderi tarihi:
YA YAZIYORUM KIMSE DUSUNCELERINI SOYLEMIYOR YADA BI VIRGUL YAZIP YOLLASALAR ODA YOKKI TARTISSAK............

SIMDI SORUYORUM SIZCE BEN NERELIYIM BILENE BI GOFRET BAKIN RUSVET BILE VERIYORUM  :D

7598[/snapback]

Resimdeki güzel kız -acayip güzel bir foto- sen isen Ege'li olman kuvvetli bir ihtimal, Muğla olabilir mi? "Ev yaparsan tuğla'dan,kız alırsa Muğla'dan" diye de bir atasözü de vardı-ya da ona yakın birşey...

Gönderi tarihi:

hayir egeli ye benzemiyorum yanlis :) neyse ben aslen nereliyim demek istemistim sehir kent almaya deyil.....

Gönderi tarihi:

SEN BU SORUYU BİL ÖNCE

2. Aşağıdaki paragrafta gizli yirmi ülkeyi bulun.

"Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kimbilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."

BULDUĞUN ÜLKELERİN BAŞ HARFLERİNDEN BİRİ MEMLEKETİNİN ADI MI ?

Gönderi tarihi:

NEYSE GALIBA COK SACMA BIR SORU SORDUM BOSVERELIM EN IYISI ...... UGUROZLTIN CEVAP BULAMADIM OZUR........:

Gönderi tarihi:

AMACIM SENİ ÜZMEK DEĞİLDİ

3. Nepal, Peru, Kenya, İsveç, Fransa, Fas, Çin, Romanya, Küba, Şili, İran, Irak, Almanya, Birmanya, Panama, Benin, Gana, Gine, Çad, Sudan.

Gönderi tarihi:

ÜZÜLMEDIM YANI DEMEK ISTEDIGIM KIRSEHIR;ANKARA;DENIZLI FALAN ATIN TUTURUN DMEK ISTEMISTIM YA BEN ANLATAMADIM YADA SEN ANLAMADIN NEYSE KAL SAGLICAKLA...........::

Gönderi tarihi:

VALLAHI CEVABI SOYLEYECEMDE KIMSE BI ORNEK YAPMIYORKI O YUZDEN YARIM KALDI TARTISMA....::

Gönderi tarihi:

Nerdenbildini var mı aşağıda yazıyor ya

Karadenizin kızı diye ilahi size yahu......

Neyse esra ben peri tanışalım çok sık gelemiyorum foruma ama yinede fikirlerimi paylaşmak beni mutlu ediyor.selamlar

Gönderi tarihi:

selam peri ilk basta imzam oyle deyildi ama soruyu sordugumda cevap aldiktan sonra degistirdim ve oyle kaldi o yuzden tanisalim ya neden olmasin

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
selam peri ilk basta imzam oyle deyildi ama soruyu sordugumda cevap aldiktan sonra degistirdim ve oyle kaldi o yuzden tanisalim ya neden olmasin

7992[/snapback]

Sen benim nereli olduğumu bil iki gofret...))

Gönderi tarihi:

SABAH KIRA GİDERKEN

YOLDA GÖRDÜM BİR DİKEN

ŞAŞIRDIM DA ÜRKTÜM

ÇEKİNDİM KOKLAMAYA

BİR ÇİT VARDI ÇEVREDE

OTLUYORDU GEYİKLER

TUTAM TUTAM DİKENİ

SUNDUM HEPSİNİ YEDİLER :D

SİZ FANLARIMA SUNUDUR. :clover:

Gönderi tarihi:
Bilemedinn.. Gerçi bilsende veremezdim ikisinide yedim..))

11011[/snapback]

is inada ve meraka geldi soyle simdi nerelisin ya ..... merak ettim bil bakalim diyince...

Gönderi tarihi:
Bilemedinn.. Gerçi bilsende veremezdim ikisinide yedim..))

11011[/snapback]

is inada ve meraka geldi soyle simdi nerelisin ya ..... merak ettim bil bakalim diyince...

11047[/snapback]

Adana

Adıyaman

Afyon

Ağrı

Amasya

Ankara

Antalya

Artvin

Aydın

Balıkesir

Bilecik

Bingöl

Bitlis

Bolu

Burdur

Bursa

Çanakkale

Çankırı

Çorum

Denizli

Diyarbakır

Edirne

Elazığ

Erzincan

Erzurum

Eskişehir

Gaziantep

Giresun

Gümüşhane

Hakkari

Hatay

Isparta

İçel

İstanbul

İzmir

Kars

Kastamonu

Kayseri

Kırklareli

Kırşehir

Kocaeli

Kütahya

Malatya

Manisa

Kahramanmaraş

Mardin

Muğla

Muş

Nevşehir

Niğde

Ordu

Rize

Sakarya

Samsun

Siirt

Sinop

Sivas

Tekirdağ

Tokat

Trabzon

Tunceli

Şanlıurfa

Uşak

Van

Yozgat

Zonguldak

Aksaray

Bayburt

Karaman

Kırıkkale

Batman

Şırnak

Bartın

Ardahan

Iğdır

Yalova

Karabük

Kilis

Osmaniye

Düzce

Bu listede olmayan ili bul...!

Gönderi tarihi:

agzim acik kaldi ya sabaha kadar at tuturabilirsen söyle ama simdi bak cidden merak ettim ...

Gönderi tarihi:

Esra sen o listeden atmalarmı yaptın..)) ilahi esra güldürdün beni...) Bak o listedinin altında ne yazıyor, "bu listede hangi il yok yazmıyormu" O il hangisiyse oralıyım. Ayrıca forumun diğer konularını okumuyosunuz heralde. Adım Mehmet değil başlıklı yazı bana ait orada kendimi a dan z ye tanıttım, bir bakarsan sevinirim..

Saygılar..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.