Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 YA YAZIYORUM KIMSE DUSUNCELERINI SOYLEMIYOR YADA BI VIRGUL YAZIP YOLLASALAR ODA YOKKI TARTISSAK............ SIMDI SORUYORUM SIZCE BEN NERELIYIM BILENE BI GOFRET BAKIN RUSVET BILE VERIYORUM Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Dogru cevap kendinde esra.. Alıntı
Φ Kartal ilhan Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 almanya yaziyo zaten ama, sanirim hangi kent oldugunu bilmemeiz gerekio.... tahmin ediyorum Frankfurt/darmstadt?? gofretimi isterim bildiysem Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 YA YAZIYORUM KIMSE DUSUNCELERINI SOYLEMIYOR YADA BI VIRGUL YAZIP YOLLASALAR ODA YOKKI TARTISSAK............ SIMDI SORUYORUM SIZCE BEN NERELIYIM BILENE BI GOFRET BAKIN RUSVET BILE VERIYORUM 7598[/snapback] Resimdeki güzel kız -acayip güzel bir foto- sen isen Ege'li olman kuvvetli bir ihtimal, Muğla olabilir mi? "Ev yaparsan tuğla'dan,kız alırsa Muğla'dan" diye de bir atasözü de vardı-ya da ona yakın birşey... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 hayir egeli ye benzemiyorum yanlis neyse ben aslen nereliyim demek istemistim sehir kent almaya deyil..... Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 SEN BU SORUYU BİL ÖNCE 2. Aşağıdaki paragrafta gizli yirmi ülkeyi bulun. "Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kimbilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu." BULDUĞUN ÜLKELERİN BAŞ HARFLERİNDEN BİRİ MEMLEKETİNİN ADI MI ? Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 NEYSE GALIBA COK SACMA BIR SORU SORDUM BOSVERELIM EN IYISI ...... UGUROZLTIN CEVAP BULAMADIM OZUR........: Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 AMACIM SENİ ÜZMEK DEĞİLDİ 3. Nepal, Peru, Kenya, İsveç, Fransa, Fas, Çin, Romanya, Küba, Şili, İran, Irak, Almanya, Birmanya, Panama, Benin, Gana, Gine, Çad, Sudan. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 ÜZÜLMEDIM YANI DEMEK ISTEDIGIM KIRSEHIR;ANKARA;DENIZLI FALAN ATIN TUTURUN DMEK ISTEMISTIM YA BEN ANLATAMADIM YADA SEN ANLAMADIN NEYSE KAL SAGLICAKLA...........:: Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 merakla bekliyorum, cevap nasıl gelecek? Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 VALLAHI CEVABI SOYLEYECEMDE KIMSE BI ORNEK YAPMIYORKI O YUZDEN YARIM KALDI TARTISMA....:: Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 karadenizli olduğun belli ama rize mi desem trabzon mu desem şimdi saydırma bana koca bölgeyi işte ikisinden birinde karar kıl sende yaw:D Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 SLEONS VALLAHI BILDIN HELAL SANA ATTIN AMA TUTURDUN WAY BE NERDEN BILDIN ? Alıntı
Φ peri Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2005 Nerdenbildini var mı aşağıda yazıyor ya Karadenizin kızı diye ilahi size yahu...... Neyse esra ben peri tanışalım çok sık gelemiyorum foruma ama yinede fikirlerimi paylaşmak beni mutlu ediyor.selamlar Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2005 selam peri ilk basta imzam oyle deyildi ama soruyu sordugumda cevap aldiktan sonra degistirdim ve oyle kaldi o yuzden tanisalim ya neden olmasin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 selam peri ilk basta imzam oyle deyildi ama soruyu sordugumda cevap aldiktan sonra degistirdim ve oyle kaldi o yuzden tanisalim ya neden olmasin 7992[/snapback] Sen benim nereli olduğumu bil iki gofret...)) Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 garanti giresunlusun... ver gofretleri bakim ............... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Bilemedinn.. Gerçi bilsende veremezdim ikisinide yedim..)) Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 SABAH KIRA GİDERKEN YOLDA GÖRDÜM BİR DİKEN ŞAŞIRDIM DA ÜRKTÜM ÇEKİNDİM KOKLAMAYA BİR ÇİT VARDI ÇEVREDE OTLUYORDU GEYİKLER TUTAM TUTAM DİKENİ SUNDUM HEPSİNİ YEDİLER SİZ FANLARIMA SUNUDUR. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Bilemedinn.. Gerçi bilsende veremezdim ikisinide yedim..)) 11011[/snapback] is inada ve meraka geldi soyle simdi nerelisin ya ..... merak ettim bil bakalim diyince... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Bilemedinn.. Gerçi bilsende veremezdim ikisinide yedim..)) 11011[/snapback] is inada ve meraka geldi soyle simdi nerelisin ya ..... merak ettim bil bakalim diyince... 11047[/snapback] Adana Adıyaman Afyon Ağrı Amasya Ankara Antalya Artvin Aydın Balıkesir Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Isparta İçel İstanbul İzmir Kars Kastamonu Kayseri Kırklareli Kırşehir Kocaeli Kütahya Malatya Manisa Kahramanmaraş Mardin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Şanlıurfa Uşak Van Yozgat Zonguldak Aksaray Bayburt Karaman Kırıkkale Batman Şırnak Bartın Ardahan Iğdır Yalova Karabük Kilis Osmaniye Düzce Bu listede olmayan ili bul...! Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 agzim acik kaldi ya sabaha kadar at tuturabilirsen söyle ama simdi bak cidden merak ettim ... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Esra sen o listeden atmalarmı yaptın..)) ilahi esra güldürdün beni...) Bak o listedinin altında ne yazıyor, "bu listede hangi il yok yazmıyormu" O il hangisiyse oralıyım. Ayrıca forumun diğer konularını okumuyosunuz heralde. Adım Mehmet değil başlıklı yazı bana ait orada kendimi a dan z ye tanıttım, bir bakarsan sevinirim.. Saygılar.. Alıntı
Φ ..::uslu_cocuk::.. Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 aaa! send e mi konyalısın? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 aaa! send e mi konyalısın? 11148[/snapback] Şşşşşştt... tiyo verme kendi bulacaktı..)) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.