Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 BU DUNYADA BENCE HERKES HERKESI ALTADIYOR BELKI SEVGI KONUSUNDA DEYIL AMA BASKA KONULARDADA OLABILIYOR.ALDATILMAK KADAR ACI BIR SEY OLAMAZ BENCE..... DUVARI NEM INSANI GAM YIKAR..................... Alıntı
Φ peri Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Çok haklısın Esra Çok acı verici, daha da acısı affedebilecek kadar sevmek Sevince herşeyin halolacağına inanmak Asla aldatmayın hiçbir kadın aldatılmayı haketmez Alıntı
Φ Buræk Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Hiç bir erkek de hak etmez Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 ALDATAN GERÇEKTE KİMİ ARDATIR ACABA ? KENDİNİ ALDATIR, BUNU FARK ETTİĞİNDE İSE DÜNYA BAŞINA YIKILMIŞTIR BÖYLELERİNİ İNCELERSENİZ BUNLAR HEP AHMAKLARDIR Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 BENCE KIMSE KIMSEYI ALDATMASIN HIC GUZEL BIR SEY DEYIL SONRA GUVEN ORTADAN KALKIYOR KALKINCADA GORUSMEYIN DAHA IYI..........: Alıntı
Φ ALEXALY Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Aldatmak kimseye yakışmak, fakat her insan mutlaka ömründe birkez bile olsa ihanete uğrar Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2005 SAYIN ALEKALİ ABİMİZ ALDATMAK KİMSEYE YAKIŞMAZ ABİ DE YAPIŞMAK KİME YAKIŞIR.YAPIŞAN NE ABİ SAKIZMI? SAKIZ NİYE,KİME YAPIŞMŞ ABİ? Alıntı
Φ timm Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 aldatmak kimseye yakışmazz..dürüst insan,mert insan,aldatmayı aklından bile geçirmemeli Alıntı
Φ timm Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 yıllar önceydi, puslu bir eylül sabahı... kampüs kantininde tanışmıştık onunla... daha dün gibi hatırlıyorum... gözleri kömür karası, sözleri gönül yarasıydı... vurulmuştum... koç gibi delikanlı derler ya, işte tam öyleydi... özü sözü birdi, mertti, sertti, erkekti... aşık olmuştum, platonikte olsa o benim aşkımdı, seviyordum... göz göze gelince boğazıma bir şeyler düğümlenir, kekeler konuşamazdım... ağzım kururdu, titrerdim... o ise öylece bakar susardı... aynı okuldaydık... benimle ilgilendiğini hissederdim... konuşmazdı... yan yana gelirsek, lafı ben açar beklerdim... o havadan sudan konuşur, araya laf karıştırır çeker giderdi... bazen günlerce gözükmezdi, özlerdim... beni sevdiğini söylemesi için her numarayı yapardım, yemezdi... çay içelim derdim, gelmezdi... telefonumu verirdim, aramazdı... kitabını, notlarını alırdım verene kadar istemezdi... eline dokunurdum çaktırmadan çekerdi... yalnızca kantinde yakalardım onu, gider otururdum yanına... çay alma bahanesiyle kalkardı... dönünce tam karşıma otururdu... göz göze gelirdik, hissederdim beni sevdiğini... gözleri söylerdi o söylemezdi... sinirlendiğini belli etmemeye çalışarak, çayını yarım bırakır, sigarasını söndürür, kalkar giderdi, çıldırırdım... 2000 içerdi... o hep gitti, ben hep bekledim... böyle geçti tam üç sene... okul bitmek üzereydi ve benim doğum günümdü... onu da çağırmıştım... her zaman ki gibi gelmez diyordum ama geldi, ilk defa geldi... sevinçten uçuyordum... kapıda onu görünce her şeyi göze aldım... el alemin içinde boynuna sarılıp bağıra çağıra "seni seviyorum lan" dedim... "seni seviyorum" rahatlamıştım... arkadaşlar aptallaştılar, ben utançtan kıpkırmızı oldum... o elindeki bir tek kırmızı gülü uzattı bana, "lanet olsun" dedi... "lanet olsun, bende seni seviyorum" göz gözeydik, ağlıyordu... ve acı bir gülümseme belirdi yüzünde... içeri bile girmedi, kapıdan döndü gitti... içimde fırtınalar koptu o gidince... yüreğim acıyordu... seviyordum, seviliyordum ağlıyordum, gitmişti... aylar sonra gazetede gördüm resmini... okulunu bitirmiş, öğretmen olmuştu... güpegündüz, yol ortasında, öğrencilerinin gözünün önünde vurmuşlar onu... ülkücüymüş... ..." Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 aldatmak kimseye yakışmaz bence yani yakışmamalı ama kim dinler bu zamanda herkes herkesi aldatıyor.... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 SEVGİLİ FANLARIM ALDATI KONUSUNDAKİ ALİ DÜŞÜN YAPIMI SİZLERE İTHAF ETMEKTEYİM. ALDATI : BİR CİNSEL SİNİRCEDİR. SİNİRCE NEDİR : SİNİRCE BİR TÜR NEVROZDUR.UMUMİYYETLE BİR KİŞİ BUNALIMLARA DÜŞTÜĞÜ VAKİTLERDE BEDENSEL UZVİ SAPINÇLARA UĞRAR, BAŞLAR YANIP YAKINMAYA HAAAAAA,, ŞU NOKTADA BİR YELLOZ ORTAYA SESSİZCE FISIR FISIR ORTAYA ÇIKIVERİR, NEREDEN ÇIKIVERİR? EN YAKINLARDA DAİMA MEVCUT OLAN YEKTANE VARDIR VE VARLIĞI MUHAKKAKTIR!!!!!!.... BU DURUMDA OLANLARI DAHA FAZLA İFADE ETMEK LÜZUM DIŞIDIR HATTA NAMÜLAZIMDIR YANİ ZIMNEN BÖYLEDİR TARİHSEL SÜREÇ İÇERİSİNDE DAİM BÖYLE OLACAKTIR... BU AYDINLATMAM İÇİN TEŞEKKÜRLERİNİZİ BLOCKUMA GİDEREK BİR İLETİ YAZARAK ÖDEYEBİLİRSİNİZ , FANLARIM,CANLARIM Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 valla sevgili ınter , seninde bilmediğin hiçbirşey yokmuş maşallah... doğrusu sen geldin geleli çok bilgilendik. ancak ben senin bloga 5 puan da verdim, ileti de yazdım, ama senden hiç birşey yok! şimdi birşey soracağım, aynı durumda bir kadın olsa onun yanındakine ne denir? sen şimdi bunuda bilirsin? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 SEVGİLİ MİLKİ ABLA SEN ŞİMDİ BENİ KÖŞEYE SIKIŞTIRDIN ZANNEDİYOSUN AMA BEN TÜM YAZDIKLARIMI DİKKATLE ARAŞTIRIP, UZUN BİR BİRİKİM SONUCU İRDELEYEREK KALEME ALDIM. CÜMLE ALEM BİLİRKİ BÖYLE BİR FISILTI ERKEK YOKTUR.NAMÜMKİNDİR. O VAR DİYE GÖSTERECEĞİN TÜM TİPLER ( SALOZ ) TİPLERDİR.BUNLARIN YELLOZLA EŞ DEĞERLİLİĞİ YOKTUR. SALOZ : SAPKININ ALO DEDİĞİ ZATTIR. DEMEKKİ BİR SAPIK VARDIR.YANİ O BUNALIM KADININ ÇEVRESİNDE BİR SAPIKTIR O VE ALO SAPIĞIDIR. HEP ZIRT ZIRT ARAR. HALBUKİ YELLOZ ÇOK ŞUH VE KİBARDIR.HEMİDE AHHHH AH.... MİLKİ ABLACIĞIM HEMEN 5 PAK PUAN VERECEĞIM... Alıntı
Φ blue daisy Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 BU DUNYADA BENCE HERKES HERKESI ALTADIYOR BELKI SEVGI KONUSUNDA DEYIL AMA BASKA KONULARDADA OLABILIYOR.ALDATILMAK KADAR ACI BIR SEY OLAMAZ BENCE..... DUVARI NEM INSANI GAM YIKAR..................... 7484[/snapback] neyse ne..kadında aldatıyoo erkektee..ama kadın aldattığında kötü ünvanlara sahip oluyo..erkek aldattığında gururlanıyo.. sonuçta aldatmak kötü birşey arkadaşlar aldatmakta birnevi yalan söylemek demek arkadan iş çevirmek demek yani bu kimseye yakışmazzzzzzzzzz.........erkeğinede kızınada... Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 bencede aldatmak kimselere yakışmaz ama yakışıranlar var ki böyle millet birbirini aldatıyor dimi ama he birsey daha burda bilene vardır aldatanlar şimdi kimseye yakışmaz deseler bile de Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.