Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 25 TEMMUZ BENİM DOĞUM GÜNÜM 40. BASAMAĞA İLK ADIMI ATIYORUM, BOŞVER BEDEN YAŞIMI BEN GÖNÜL YAŞIMI KUTLUYORUM ARKADAŞLAR SİZDE DOĞUM GÜNLERİNİZİ EKLEYİN LÜTFEN ARZU EDENLERE GÜN/AY/YIL VE SAAT BELİRTİRLERSE ASTROLOJİK BİR İKİ CÜMLE BELİRTEBİLİRİZ Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 25 TEMMUZ BENİM DOĞUM GÜNÜM40. BASAMAĞA İLK ADIMI ATIYORUM, BOŞVER BEDEN YAŞIMI BEN GÖNÜL YAŞIMI KUTLUYORUM ARKADAŞLAR SİZDE DOĞUM GÜNLERİNİZİ EKLEYİN LÜTFEN ARZU EDENLERE GÜN/AY/YIL VE SAAT BELİRTİRLERSE ASTROLOJİK BİR İKİ CÜMLE BELİRTEBİLİRİZ 7473[/snapback] bence de hissettiğin yaş en kıymetlisi; kronoloji tuhaf bişi zaten...26,5 yaşındayım ama hala 18 gibi hissediorum... neyse tebrikler...sağlıklı ve keyifli yaşlar dilerim... 13 ekim 1978...bişiler sölersen sewinirim... Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Nazan hanım Güneş :19 derece terazi Ay :12 derece balıkta Merkür : 28 derece terazi Venüs : 22 akrep Mars : 16 akrep Jüpiter :6 aslan Satürn :9 başak Uranüs : 15 akrep Neptün :16 yay Plüton :16 terazi Şiron :8 boğa Güneş-merkür birlikteliği çok iyi, ard niyetli değilsiniz Satürn-uranüs-şiron birlikteliği maddi ve manevi genişliğe açık Ay balıkta duygusallığınıza işaret Venüs-mars-uranüs birlikteliği madde ötesi parapsikolojik meraka hatta deneyimlere açık BENİM YÜKSELENİM TERAZİ- HIRÇINLIĞIMI DA BAĞIŞLARSANIZ SEVİNİRİM Alıntı
Φ my_important_ Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 MRB, FORUMA YENİ KATILDIM VE TAM BENİMDE HEM FİKİRDE OLDUĞUM BİR KONUYLA KARŞILAŞTIM İNSANIN YAŞINI HİSSETMESİ, DAHA DOĞRUSU HİSSETTİĞİ YAŞI YAŞIYOR OLMASI ÇOK ÖNEMLİ, GÖNLÜ, RUHU DİNÇ VE GENÇ TUTMALI. HAYAT HERZAMAN YAŞAMAYA DEĞER VE NEZAMAN YAŞADIĞIN DEĞİL NASIL YAŞADIĞIN ÖNEMLİ BU ARADA UĞUR BEY DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN , NİCE SENELERE AMA HİSSETTİĞİNİZ YAŞLA.. BENİM DOĞUM GÜNÜM 23.11.1980 EĞER BİRKAÇ SATIR YAZARSANIZ SEVİNİRİM Alıntı
Φ Muzaffer Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 25 TEMMUZ BENİM DOĞUM GÜNÜM40. BASAMAĞA İLK ADIMI ATIYORUM, BOŞVER BEDEN YAŞIMI BEN GÖNÜL YAŞIMI KUTLUYORUM ARKADAŞLAR SİZDE DOĞUM GÜNLERİNİZİ EKLEYİN LÜTFEN ARZU EDENLERE GÜN/AY/YIL VE SAAT BELİRTİRLERSE ASTROLOJİK BİR İKİ CÜMLE BELİRTEBİLİRİZ 7473[/snapback] Dogum gününüzu kutlarim. Bizlerdende dogum günlerimizi paylasmamizi istiyorsun,paylasalim o zaman ,ben ic Anadolunun bir köyünde dogmusum hemde Ankaraya kirk km bir mesafede,kimligimde on ocak yaziyor,anamda diyorki ben seni irgatlikta dogurdum harman zamaniydi,ayini gününü hatirlamiyor,babama sordum yaz sicagiydi ben öküzleri otlatiyordum ,gece tarlada yatar gündüzleri öküzlerle ekin tasirdik,azigimiz bittigi zaman anca köye giderdik,yine öyle aziklarinin bititgi bir gün köye gitmis babam ,hemen azik torbasini alib cikmasi lazim, o arada bir cocuk aglamasi duyar,kösede el yapimi bir besik icinde ,bezlere boylu boyunca sarilmis bir bebek görür ,sorar anama kimin bu bebek, Anamda ,senin oglun dogali üc gün oldu der, babam anlatiyor,sevincimden bir kosturmusum öküzlerin yanina nasil vadim bilmiyorum diyor, Dedeme sordum ,dede benim dogum günümü niye yanlis yazdirdin nufus memuruna dedim,Dedemde oglum yazin islerimiz cok olurdu ,ancak islerimiz azalinca kasabaya gidib kayit yabtirabilirdik ,bende isler azalinca kasabaya gitim hem alisveris yaparim hemde seni kayit ettiririm diye ,nufus memuru sormus ne zaman dogdu torunun diye oda nebilyim ben demis,yanliz sunu iyi biliyor dedem, memur demiski dede bu günün tarihini yaziyorum demis ,dedemde yaz demis, Ne zaman dogdugumu bilmiyorum ama dedemin on ocakta yili....... kasabaya gittigini biliyorum. Buyrun bakiyim,ASTROLOJIK bir iki kelime edin bakalim, ama ben kendimi 28 yasinda hissediyorum. hepinize sevgiler. Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 My important 23 kasım 80 Pazar günü Güneş 1 derece neptün21 yay Ay 16 ikizler Merkür 12-uranüs 26 akrep Venüs 29 –jüpiter 4- Satürn 7 plüton 23 terazi Mars 1 kova Şiron 15 boğa 11. ev kova evinizde Venüs-jüp-str-plüton kavuşumu sizin TERAZİ özelliklerini bir hayli yoğunlaştırmış, teraziyide okuyun ay duygularınız çok değişkun dalgalı deniz gibi güneş-neptün sizi akıllı olmak ile hayelleriniz arasında zorlanıyorsunuz Merkür-uranüs hayel kırıklıklarına ya düşüyor yada düşürüyorsunuz MUZAFFER KARDEŞ Senin gibi olan çok kişi var. Yıl 1977 harman vakti egede temmuz ayıdır Temmuz ayı hem yengeç hemde 22 temmuzda aslan burcuna girer Anneni daha fazla seviyorsan- evine bağlıysan-duygusalsan-her urtama uyum sağlıyorsan yengeç derim Yoksa iri kemikli- açık geniş alınlı- atletik- cömert- gösterişi seven- güzeli seven- kırmızı sarı rengi araçta tercih edersen ASLAN derim- aslan kükrer ama asildir SEN AYARLA ARTIK BUNDAN SONRASINI SEVGİLER SELAMLAR Alıntı
Φ Muzaffer Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 My important 23 kasım 80 Pazar günü Güneş 1 derece neptün21 yay Ay 16 ikizler Merkür 12-uranüs 26 akrep Venüs 29 jüpiter 4- Satürn 7 plüton 23 terazi Mars 1 kova Şiron 15 boğa 11. ev kova evinizde Venüs-jüp-str-plüton kavuşumu sizin TERAZİ özelliklerini bir hayli yoğunlaştırmış, teraziyide okuyun ay duygularınız çok değişkun dalgalı deniz gibi güneş-neptün sizi akıllı olmak ile hayelleriniz arasında zorlanıyorsunuz Merkür-uranüs hayel kırıklıklarına ya düşüyor yada düşürüyorsunuz MUZAFFER KARDEŞ Senin gibi olan çok kişi var. Yıl 1977 harman vakti egede temmuz ayıdır Temmuz ayı hem yengeç hemde 22 temmuzda aslan burcuna girer Anneni daha fazla seviyorsan- evine bağlıysan-duygusalsan-her urtama uyum sağlıyorsan yengeç derim Yoksa iri kemikli- açık geniş alınlı- atletik- cömert- gösterişi seven- güzeli seven- kırmızı sarı rengi araçta tercih edersen ASLAN derim- aslan kükrer ama asildir SEN AYARLA ARTIK BUNDAN SONRASINI SEVGİLER SELAMLAR 7482[/snapback] ARASTIRMAN ICIN TESEKKÜRLER UGUROZALTIN KARDES Sadece ,evine bagliysan tanimlamasini cikarirsak her iki burcta uyuyor, galiba yengec aslan karisimi bir sey olsa gerek,ama büyük bir ihtimalle aslan olabilir. sag olasin sevgilerle. Alıntı
Φ my_important_ Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 tşk ederim ugurozaltın bey, saptamalarınız gayet yerinde... Alıntı
Φ s_daisy Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 iyiki doğdun 06/02/81 thanks Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 6 şubat 81 Cuma güneş : 17 –venüs- mars kova ay-mrk : balık jüp – Satürn :-plüton terazi nep : yay şir : boğa tam muhabbetçi, hem duygusal hem muzır, afacan çocuksu, hayelleri değişken, annesine düşkün, maddi kayıplara uğrasada dengeli. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 bu arada benim dogum gunumde unutulmasin rica ederim kirilir gucenirim yani...... saka ya sadece dogm gununde hatirlamak olurmu hergun kutlayalim dimi yani Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 KOÇ BURCU : KAPTAN KOLTUĞU BOĞA BURCU : HESAP ÇOCUĞU İKİZLER BURCU : FIRILDAK ÇUBUĞU YENGEÇ BURCU : ANASININ KUZUSU ASLAN BURCU : GÖSTERİŞ DORUĞU BAŞAK BURCU : HASTANEDEN TABURCU TERAZİ BURCU : BABASININ OĞLU AKREP BURCU : İNTİKAM ÇUBUĞU YAY BURCU : YOLLARIN DİREKSİYONU OĞLAK BURCU : HIRS KUYUSU KOVA BURCU : MUHABBET ÇOCUĞU BALIK BURCU : SESSİZLİĞİN PUSUSU Alıntı
Φ asa Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 dogum günün kutlu olsun.şans seninle olsun ben de bir muhabbet çocuğuyum:D 10 şubat 1986 Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 ÇOK TEŞEKKÜRLER ASA ASA GÜNEŞ : 21 DRC-MERKÜR-VENÜS -JÜPİTER KOVA AY : 8 DRC BALIK MARS –SATÜRN-URANÜS: YAY NEPTÜN : OĞLAK PLÜTON : AKREP Çok iyi niyetli, yakışıklı, dürüst ve yaşamı seven bir kişilik. Maddi ve manevi konularda çok cesaretli,balıklama atlar Aynı zamanda çok içli duygusal,giçlü sezgileri var Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 25 TEMMUZ BENİM DOĞUM GÜNÜM40. BASAMAĞA İLK ADIMI ATIYORUM, BOŞVER BEDEN YAŞIMI BEN GÖNÜL YAŞIMI KUTLUYORUM ARKADAŞLAR SİZDE DOĞUM GÜNLERİNİZİ EKLEYİN LÜTFEN ARZU EDENLERE GÜN/AY/YIL VE SAAT BELİRTİRLERSE ASTROLOJİK BİR İKİ CÜMLE BELİRTEBİLİRİZ 7473[/snapback] 20/06/1984 00:00 -00:30 de benden....sağol önemli olan yaş değildir gönül yaşıdır gencim ama kendimi 90 yaşında hissetmek suçmu????????* Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 1 Mart 19.. saat 02 sulari acep benim yükselenim ne?? Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 BALIK BURCU : SESSİZLİĞİN PUSUSU ben ve sessizlik...cuk cuk...hiç uymuyo....yorumlarını bekliyorum... 1 mart 1984 bakalım neler çıkacak... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 aa sirin benim dogumgünüdasim misin sen? ben de diyorum niye kanim kaynadi sana yil tutmasa da gün ayni.. Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 1 Mart 19.. saat 02 sulari acep benim yükselenim ne?? 17433[/snapback] hi hiii...aynı gün doğmuşuz...burçdaşım benim...(noktaların yerinde ne var?..) Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 senden bir yas kücügüm Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Katlivacip arkadaş doğum günün kutlu olsun.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Özelden kutlamıştım. Burada da kutluyorum, doğum günün kutlu olsun kardeş. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.