Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl ben de yeni gördüm ne güzel bir köşeymiş burası ne sıcak insanlar varmış, ben de geleli epey oldu ama yine de bir hoşbulduk yapayım dedim.... hepinize kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn sevgilerrrrrrrr aşksız kalmayın arkadaşlarrrrrrrrrr :clover:
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yazar çok çok hoşbuldummmm sağolunuz tartışma bölümünde o kadar yoruldum ki burada dinlenmek istedim.... çay molası, çay içen var mı? sevgiler
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl @sardunyam siz cay ikram ederseniz tabi iceriz. Cay icin tsklr.
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bu bilgisayarlarıda pek geliştiremediler canım insan dostlarına sıcak bir bardak çayda ikram edemiyor... Japonlardan rica edelimde çay ikram etmeyi de yüklesinler pc'lere...hi hi gülsün hoşbuldummm sağolasın...
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hoş buldum sizde hoşgeldiniz, bende bir zaman gelmiştim, işte zamanın ne önemi var dimi ama??? hi hi ben kendimi tanıtmamışım ki! ben istanbulda yaşıyan, 33 yaşına haziran ayında girecek olan, vatansever, kuvayimilliyeci, dinini seven, insanları, hayvanları, çiçekleri de seven, iyi kalbli biriyim... koyu beşiktaşlıyım... siyasetle ilgilenirim şimdilik bu kadar sizide tanımak isterim...
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl Yazar taurusmutis arkadaşım sende hoşgeldin şeref verdin bizde nerde kaldı diyorduk... hi hi
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ay aşağılara düşmüşüm yukarı çıkayım dedim, nasılsınız arkadaşlar hepinizin keyfi yerindedir umarım, bahar harika, hava güzel, heryer börtü böcek, çiçekler çoşmuş insanın içi kıpır kıpır oluyor doğrusu... baharlar hiç bitmese
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar sende hoşgeldin mavi sardunya, benim her renk sardunyalarım var bahçemde seninde varmı? sardunyalar dallarından kırılsalarda toprağa diktiğiniz yerde tutar, soğuğa, sıcağa dayanır ve çok güzel çiçekleri vardır ben sardunyaları çok severim...
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Yazar sende hoşgeldin güzelyaz ne kadar güzel bir isim yaz güzeldir, değil mi güzelyaz... hayatında ki yaz hiç bitmesin!
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl sağolasın sardunyam,dilerim seninde sardunyaların ve sen hiç solmazsın
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Yazar teşekkür ederim güzelyaz çiçekler hiç solmasın yazlar bitmesin
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar gözümü açıyorum sen, kapıyorum sen... hiç bitmeyen serüven... günümün en keyifli anı, uykumun en tatlı rüyası...seni soluyorum, havadasın, seni kokluyorum, doğadasın. hele şimdi sonbaharsın. ya da sonsuz bahar. seni yaşıyorum, canımdasın. canımsın... sarılsam sana bin yıl geçse bir an bile ayrılmasak...ağaç ağaç gezip, yeşersek açsak. yere düşsek, kalksak... seni bilsem, bir tek seni... seni görsem bir tek seni... sesin sarhoş etse beni... öyle içimdesin ki... bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim, veremem... sensiz geçecekse zaman geçmesin.... mehmet coşkundeniz aşk bize yakıştı dan alıntı... ya aşkı çok güzel anlatmış çok sevdim sizinle paylaşmak istedim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.