Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2005 DUNYA´YA EN YAKIN YILDIZ HANGISIDIR...... BIL BAKALIM...... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Selam Esra, benim bildigim Dünyaya en yakin yildiz Günes`dir. bizim yildizimiz Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2005 VALLAHI BILDI TEBRIKLER....... ISTE BEN BOYLE DURUPT TURNAYI GOZUNDEN VURANLARI SEVERIM ABLACIM................ Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Avatara bakilirsa, bence dünyaya en yakin yildiz;günes degil, Esra´dir. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 can ugur ben oyle oldugunu biliyorum sence hangi yildizdir ozaman??? Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 bence yıldız tilbedir:) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Avatara bakilirsa, bence dünyaya en yakin yildiz;günes degil, Esra´dir. 7728[/snapback] O avatardaki Esra değildir. O halde Esra yıldız da değildir. Ama birbirimizi tanımakla yıldızın parelelliğini anlamadım doğrusu. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 dogru avatardaki ben deyilim ben net sayfasina resmimi koymam......yildizda deyilim senin gibi bir insanim haklisin .... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 dogru avatardaki ben deyilim ben net sayfasina resmimi koymam......yildizda deyilim senin gibi bir insanim haklisin .... 10891[/snapback] Senin gibi bir insanım demende yanlış. Benim gibi bir insan değilsin. Anotomi farkı.. Düşünce farkı.......... Saygılar.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Birce,ye katiliyorum ne derse o dur benim bildigim Dünyaya en yakin yildiz Günes`dir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.