Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Evet başlıkta yazdığı gibi bu son mesajım burdaki! Tehditle düzen sağlanmaz!Demokrasiden bahseden bir sitede tehdit olmaz! Artık burda yazmanın bir anlamı yok! Zaten tadı tuzu kalmamıştı! Yaprak dökümü vardı! Birileri agacı sallıyodu! Gene bir yaprak düştü! İstenilen oldu! Benim burda yazmamdaki amaç burdaki insanları seviyodum siteyi yada admini sevmem değildi! o sevdiğim insanlarla gene konuşurum istersem msn diye birşey var! Msn imi isteyenler made in turkey,femalexx veya sayman22 den alabilirler! Sizden ayrılmak zor olucak! Kırdığım insanlar olduysa özür dilerim! Hakkınızı helal edin! Belki çoğunuz bu yazıyı okuyamayabilir çünkü admin bunu görünce yok edebilir! Görenler hakkını helal etsin diğerlerinede bu isteğimi iletsin! Hoşçakalın, Allaha emanet olun! Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 o zaman banada eyvallah..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Azizil ne oldu şimdi, niye gittin... Sende başını alıp gitme ne olur... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 ya bu ne şimdi yaw herkes teker teker kayıp gidiyo... şaka mı bu azizil Allah aşkına Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 gerçi bu gidişin anlamı ne henüz kavrayamadım........ malum evdeki pc bozuldu....kısmetse bugün yarın gelecek msn konuşuruz.....yaf şimdi sen gittin sana mesaj sayısında fark atacam bile diyemiyorum..... çünkü yazasım gelmez benim........şimdi sana ne diyim ki ablasının bidenesi...........ama ne olursa olsun her konuda her şartta her ortamda yanındayım destekçinim....... seni çok sewen ablan GİDERSEN YIKILIR BU KENT Gidersen yıkılır bu kent, kuşlar da gider Bir nehir gibi susarım yüzünün deltasında Yanlış adresteydik, kimsesizdik belki Sarışın bir şaşkınlık olurdu bütün ışıklar Biz mi yalnızdık, durmadan yağmur yağardı Üşür müydük nar çiçekleri ürperirken Gidersen kim sular fesleğenleri Kuşlar nereye sığınır akşam olunca Sessizliği dinliyorum şimdi ve soluğunu Sustuğun yerde bir şeyler kırılıyor Bekleyiş diyorum caddelere, dalıp gidiyorsun Adını yazıyorum bütün otobüs duraklarına Öpüştüğümüz her yer adınla anılıyor Birde seni ekliyorum susuşlarıma Selamsız saygısız yürüyelim sokakları Belki bizimle ışıklanır bütün varoşlar Geriye mapushaneler kalır, paslı soğuklar Adını bilmediğimiz dostlar kalır yalnız Yüreğimize alırız onları, ısıtırız Gardiyan olamayız kendi ömrümüze her akşam Gidersen kar yağar avuçlarıma Bir ceylan sessizliği olur burada aşklar Fiyakalı ışıklar yanıyor reklam panolarında Durmadan çoğalıyor faili meçhul cinayetler Ve ölü kuşlar satılıyor bütün çiçekçilerde Menekşeler nergisler yerine kuş ölüleri Bir su sesi bir fesleğen kokusu şimdi uzak Yangınları anımsatıyor genç ölülere artık Bulvar kahvelerinde arabesk bir duman Sis ve intihar çöküyor bütün birahanelere Bu kentin künyesi bellidir artık ve susuşun İsyan olur milyon kere, hiç bilmez miyim Sokul yanıma sen, ellerin sımsıcak kalsın Devriyeler basıyor karartılmış evleri yine Gidersen yıkılır bu kent kuşlar da ölür Bir tufan olurum sustuğun her yerde AHMET TELLİ kendini özletme olur mu....... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 ne oluyor ya arkadaşlar biri bana da söylesin herkes dağıldııı Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Azizilturco, nereye be agabey, daha yeni yeni corba yapiyordun bana. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Evet başlıkta yazdığı gibi bu son mesajım burdaki! Tehditle düzen sağlanmaz!Demokrasiden bahseden bir sitede tehdit olmaz! Artık burda yazmanın bir anlamı yok! Zaten tadı tuzu kalmamıştı! Yaprak dökümü vardı! Birileri agacı sallıyodu! Gene bir yaprak düştü! İstenilen oldu! Benim burda yazmamdaki amaç burdaki insanları seviyodum siteyi yada admini sevmem değildi! o sevdiğim insanlarla gene konuşurum istersem msn diye birşey var! Msn imi isteyenler made in turkey,femalexx veya sayman22 den alabilirler! Sizden ayrılmak zor olucak! Kırdığım insanlar olduysa özür dilerim! Hakkınızı helal edin! Belki çoğunuz bu yazıyı okuyamayabilir çünkü admin bunu görünce yok edebilir! Görenler hakkını helal etsin diğerlerinede bu isteğimi iletsin! Hoşçakalın, Allaha emanet olun! valla seni hicccc tanimiyorumm yazilarinida okumadim ama sanirim bir seyler icin cabaladin ama uzulme burada biraksan bile birsey olmaz sen yeterki gerck hayatta birakma umudunu ve inancini.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Uzuldum cok simdi okudum tanisalim bolumunde yazmistim senin topic nerdesin bu gun yoksun hayirdir diye ama su an gordum burayi tek tek gidiyor arkadaslarimiz neler oluyor boyle Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 vay be azizde mi bıraktı. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 vay be azizde mi bıraktı. sen geldin onlar gitti.... uzun zamandır göremiyorduk sayın CYRANO bey sizleri tekrardan buralarda görmek ne şereff.....hoş gelmişsen... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 sessiz sedasız gitmek sana yakışmadı be kardeşim yinede düşüncene saygı duyuyorum ama bilki bu forum sensiz çekilmez geri dönmeni bekliyeceğim kardeşim sevgiler Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 sen geldin onlar gitti.... uzun zamandır göremiyorduk sayın CYRANO bey sizleri tekrardan buralarda görmek ne şereff.....hoş gelmişsen... teşekkür ederim. hoşbulduk. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 ne denirki yolun açık olsun toprağım herşey gönlünce olsun...ama şunu unutma gittiğin hiç bir yer medianın yerini tutamaz sen mediasız media sensiz olmaz.....dönmeni dört gözüle bekliyor olacağız sevgiler kardeş Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 bi abla olarak dönmesi için elimden geleni yapacam..... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 valla elinden geleni ardına koyma bacım görüşünce benimde selamımı söyle o deliye Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 ben gidiyom vallahi... ..sevgiyle kalın.. .hoşkalın... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 buzlu rakı burayı en son mesaj topiği sandı Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 buzlu rakı burayı en son mesaj topiği sandı .................................... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Evet başlıkta yazdığı gibi bu son mesajım burdaki! Tehditle düzen sağlanmaz!Demokrasiden bahseden bir sitede tehdit olmaz! Artık burda yazmanın bir anlamı yok! Zaten tadı tuzu kalmamıştı! Yaprak dökümü vardı! Birileri agacı sallıyodu! Gene bir yaprak düştü! İstenilen oldu! Benim burda yazmamdaki amaç burdaki insanları seviyodum siteyi yada admini sevmem değildi! o sevdiğim insanlarla gene konuşurum istersem msn diye birşey var! Msn imi isteyenler made in turkey,femalexx veya sayman22 den alabilirler! Sizden ayrılmak zor olucak! Kırdığım insanlar olduysa özür dilerim! Hakkınızı helal edin! Belki çoğunuz bu yazıyı okuyamayabilir çünkü admin bunu görünce yok edebilir! Görenler hakkını helal etsin diğerlerinede bu isteğimi iletsin! Hoşçakalın, Allaha emanet olun! ooooooo ağır olmuş be abiii...tadı tuzu kalmadığı konusunda hem fikirim gerçi ama .ne olduğunu yazsaydın.ama tebrik ediyorum böyle bir karar alıp onu uygulaman konusunda.iyi günler sana akın Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2010 pöffff........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.