Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 buraya yazacağınız mesajları tüm sanatçılar okuyacak arkadaşlar ona göre onlara söylemek istediklerinizi söyleyin sevenlerinin görüşleri önemlidir onlar için. ben ilk mesajımı Gülay aen sevdiğim sanatçı sensin gülay birincilik ödülümü sana veriyorum buyur cesaretin varmı aşka şarkını dinlerken sanki o ağlamaklı sesi ben çıkarttırıyormuşum gibi geliyor bana şefkat göstermek istiyorum sana ama senin şefkate ihtiyacın yok dimi birsürü hayranların vardır bulunduğun yerde biz rizedeyik da celemiiruk Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 konuyu anlamadın galiba azizil fıkra değil bu topik böyle boş mesaj istemiyorum Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 yazdıkların ama fıkra gibi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 ahah ben pavarottiyi istiyom Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 ulen biraz ciddi olun be turkish mediayı temsil ediyor söyledikleriniz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Bana msj bırakılmamış Taş yürekli kesin fırça çekecek bana Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 rezil ettiniz topiğimi rezil sizin ipinizle kuyuya inilmez buarada Gülay kusura bakma canım yaa bunlar hep böyle şakacıdır inadına yapıyorlar şuan gene senin şarkını dinliyorum cesaretin varmı aşka bu şarkıyı bana söyleseydin ben kabul ederdim aşkını üzülme sen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gülay kesinlikle kusura bakmayacaktır emin olabilirsin Tamam tamam gidiyorum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Benim mesajım EBRU GÜNDEŞ e..Ben yıllar yılı sana hayran yaşadım. sesine,görünüşüne allahım bu nasıl bişeydi böyle?ilk dinlediğim andan sonra hep takip ettim seni,o zamanlar istediğim her zaman dinleyemiyordum o yüzden bu gün hangi kanalda acaba diye bakar bulur ve gecenin kaçı olursa olsun,gözümden uykuda aksa izlerdim seni...14 yıl öncesi başlamıştı bu hayranlık.kasetlerinin hepsini alır ve defalarca dinlerdim.. Sonra bi gün senin beyin kanaması geçirdiğini duydum,günlerce dua ettim iyileşmen için günlerce gözyaşı döktüm öleceksin diye ama şükür ki ölmedin..Ama artık ne kadar dinlesemde o eski tadı bulamıyorum. kusuruma bakma ama artık ne sen nede şarkıların eskisi gibi deyiller.bu yüzden ben artık eski ebruyu,ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim gibi şarkıları arıyorum.bulamayıncada amann deyip geçiyorum malesef ebru.. dilerim bigün eskisi gibi tatlı ve güzel şarkıların olurda bende dinlerim seni Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 benim mesajım ciguliye Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 benim mesajim emre altug ve gokhan kirdara ya o hayal eti yazmissiniz ya manyak bi sarki yaa hayran kaldim gercekten emreye gelince nefes nefese belki dudak dudaga yurek yurege yuregim dayanirsaaa valla dayanmiyoo emre abicimm ama sen gel biz senle yazisiriz anlasirizz bak valla yolun buralara duserse parise filan beni ara senin tur rehberin olurum optumm seni kocamann ama ben emreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye bagirmamm ona gore Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 sevmediklerimizede burdan bolca sinkaf gönderebilirmiyiz peki.... hemen başlayabilirim.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 sevgili candan bukadar samimi konuşuyorum çünkü sen sanki benim arkadaşımsın gibisin sesin muhteşem.bütün albümlerin var hepsi imzalanmak için kalemini bekliyor. sevgi va saygılarımla.... gamsız hayat herkese başka sunar garip oyunlarını... gamsız hayat herkese başak kurar ***** tuzaklarını... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Zaten kendisi cok samimi arkadaşlarımdandır Sesine, fiziğine bayıldığım çok güzel biri Kendisine burdan sevgilerimi gönderiorum.. En kısa zamanda görüşelim Alıntı
Misafir Eylül Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2020 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2020 Tuğkanla görüşmek bi kerede olsa görmek istiyorum o kadar seviyorum ve hayranımki ona ekran fotoğrafımda bile o var ve galerim onunla dolu allah inşallah dualarımı geri çevirmez🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😊 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.