Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 sedelina; sayende forum soğuk demirciye döndü.Trank trunk takırt tukurt.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 sedelina; sayende forum soğuk demirciye döndü.Trank trunk takırt tukurt.. he he haklısın Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 mantikla alakasi olmayan muzip bir cevapmi ariyoruz acaba Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 mantikla alakasi olmayan muzip bir cevapmi ariyoruz acaba hayır gayet cıddı cewvabı war.ayrıca bu soru LES sınavında sorulmuştur Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 tork terk tank trank hayır Alıntı
Φ erzaim Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 pardon yanlışlık oldu Alıntı
Φ erzaim Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 bana göre olasılıklar 1- tork terk trunk trank 2-tork terk trunk trink 3-tork terk tank trank 4-tork terk tank trink Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 terk=telefona tırk=büroda Trenk=kapıya tork=evde kadriye bakar=trunk tank==>kadriye=trunk ya da kadriye=tank kadır bakmaz=trank trink ==>bakmaz=trank ya da bakmaz=trink Uğraştım ama ben kadriye, kadir, bakmaz ve bakar kelimelerinin şifrelerini çözemedim, çözen arkadaşlara baktım ama nasıl yaptıklarını bulamadım, sanki bunları çözmek için veri yetersizmiş gibi geldi... Ben de olabilecek ihtimaller bulup yazayım dedim evde telefona kadrıye bakmaz 1.ihtimal-->tork, terk, trunk ve trank kodlarının karıştırılmış hali olabilir 2.ihtimal-->tork, terk, tank ve trank kodlarının karıştırılmış hali olabilir 3.ihtimal-->tork, terk, trunk ve trink kodlarının karıştırılmış hali olabilir 4.ihtimal-->tork, terk, tank ve trink kodlarının karıştırılmış hali olabilir bu 4 ihtimalden birinin karıştırılmış hali olmalı bence... Ama kafam çok karıştı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 terk=telefonatırk=büroda Trenk=kapıya tork=evde kadriye bakar=trunk tank==>kadriye=trunk ya da kadriye=tank kadır bakmaz=trank trink ==>bakmaz=trank ya da bakmaz=trink Uğraştım ama ben kadriye, kadir, bakmaz ve bakar kelimelerinin şifrelerini çözemedim, çözen arkadaşlara baktım ama nasıl yaptıklarını bulamadım, sanki bunları çözmek için veri yetersizmiş gibi geldi... Ben de olabilecek ihtimaller bulup yazayım dedim evde telefona kadrıye bakmaz 1.ihtimal-->tork, terk, trunk ve trank kodlarının karıştırılmış hali olabilir 2.ihtimal-->tork, terk, tank ve trank kodlarının karıştırılmış hali olabilir 3.ihtimal-->tork, terk, trunk ve trink kodlarının karıştırılmış hali olabilir 4.ihtimal-->tork, terk, tank ve trink kodlarının karıştırılmış hali olabilir bu 4 ihtimalden birinin karıştırılmış hali olmalı bence... Ama kafam çok karıştı üzgünüm hiçbiri değil..aslında bulmak çok kolay dıkkat ıstıyor bıraz Alıntı
Φ özkan1980 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 1-kadrıye büroda telefona bakar Tırk trunk tank terk 2-evde telefona kadır bakmaz Terk trank tork trink 3-kadır büroda kapıya bakmaz Trenk trank trink tırk Kodla şifrelenmış ve kelımelerın sırası karıştırılmıştır.buna göre’’evde telefona kadrıye bakmaz’’ cumlesının kodu nasıldır? Trink tork tank terk olması lazım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Trink tork tank terk olması lazım oda değil Alıntı
Φ erzaim Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 cevabı yaz da kurtulalım bu dertten please. Alıntı
Φ özkan1980 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 oda değil umarım mantıksız bir cevabı yoktur çok uğraştım ya pes ediyorum Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 bu bir bilmece falan değil di mi? yani evde telefona kadir bakmaz evde telefona kadriye bakmaz e kim bakcak o zaman falan dememizi istemiyorsun di mi? yok bütün versiyonlar yazıldı hala doğru cevap yok!!! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 bu bir bilmece falan değil di mi? yani evde telefona kadir bakmaz evde telefona kadriye bakmaz e kim bakcak o zaman falan dememizi istemiyorsun di mi? yok bütün versiyonlar yazıldı hala doğru cevap yok!!! Yanılıyorsun tüm versiyonlar henüz yazılmadı,cevabı var.. Alıntı
Φ özkan1980 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Yanılıyorsun tüm versiyonlar henüz yazılmadı,cevabı var.. Tank terk trink tork bu olabilir mi? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 cevap bu mu Tırk tork trink trunkTerk trank tank terk Trenk trank trink trunkTerk trank tank terk Trenk trank trink trunkTerk trank tank terk Trenk trank trink trunkTerk trank tank terk Trenk trank trink trunkTerk trank tank terk Trenk trank trink trunkTerk trank tank terk Trenk trank :)): kafayı mı yemeye başladım yoksa :) Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 cevap bu muTırk tork trink trunkTerk trank tank terk Trenk trank trink trunkTerk trank tank terk Trenk trank trink trunkTerk trank tank terk Trenk trank trink trunkTerk trank tank terk Trenk trank trink trunkTerk trank tank terk Trenk trank trink trunkTerk trank tank terk Trenk trank ): kafayı mı yemeye başladım yoksa çok güldüm ya çok tatlısın Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 çok güldüm ya çok tatlısın :) teşekkürler iltifatın için :) Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 al bu takatukalari takatukaciya gotur takatukaci bu takatukalari takatukalamazsa takatukalari takatukalatmadan getir uff yazmasi soylemesinden zor senin soru yoksa yeni bi tekerlememi yoksa o trink trunklar kapi yada telefon sesimi acan yok tabii calar durur sabaha kadar kadir bakmaz kadriye bakmaz ise kim bakacak ben mi? trank trunk terk tork ("evet evet iste buuuu" demeni bekliyoruummmm)cok mu sey istiyorummm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 al bu takatukalari takatukaciya gotur takatukaci bu takatukalari takatukalamazsa takatukalari takatukalatmadan getir uff yazmasi soylemesinden zor senin soru yoksa yeni bi tekerlememi yoksa o trink trunklar kapi yada telefon sesimi acan yok tabii calar durur sabaha kadar kadir bakmaz kadriye bakmaz ise kim bakacak ben mi? trank trunk terk tork ("evet evet iste buuuu" demeni bekliyoruummmm)cok mu sey istiyorummm herkes garıp davranmaya başladı,cevabı versem mı ne Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 herkes garıp davranmaya başladı,cevabı versem mı ne bu sorunun cevabi bu ilginc kodlar gibi degil dimi yok trink yok trunk biz bosa ugrasiyoruz degilmi taklarla tuklarla hadi hadi kabul et evet de! cavap baska turlu de! de de cekinme insan ipin ucunu verir bari yaa ne cimrisin, cevabi verme ama birak surunelim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 bu sorunun cevabi bu ilginc kodlar gibi degil dimi yok trink yok trunk biz bosa ugrasiyoruz degilmi taklarla tuklarla hadi hadi kabul et evet de! cavap baska turlu de! de de cekinme insan ipin ucunu verir bari yaa ne cimrisin, cevabi verme ama birak surunelim bir bilmece için kafayı tangurdatmaya gerek yok ya Alıntı
Φ feriss Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 kelimelerin sirasi karisik ise: "kadriye evde telefona bakmaz" bu cumleye goremi olacak yoksa dahami karistirmaliyim trunk tork terk trank(trink) yada: evde telefona kadriye bakmaz trunk tork terk trank(trink) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.