Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Foruma bakdımda hiç iç açıçı bi konu göremedim... erkekler böyle kadınlar şöle diyerek açtınığız konularla burdaki bekar insanlar gelecekde kuracakları yuva konusunda çelişkiye düşürebilir.. eşine güvenmemek gibi... en önemli nokta evlilikde güvendir.. güven yoksa saygıda olmaz sevgide... evlilikde mutluluk nasıl oluyor... evet evlilikde mutluluk istersen olur çaba sarfedersen olur.. yok ben evlendim ama mutlu olamadım tabi evlenince nikah memuru sana bir paketde mutluluk veriyor... ben daha 1 yıllık evliyim evliliğimden altı ay öncesi evlemek bana göre yapacağım en son şeydi. hiç düşünmemiştim hayata dair farklı planlarım vardı. her şey bir anda oldu hayellerimden sıyrılıp kendimi evliliğe hazırlamaya çalıştım.. mutlu olmayı çok istiyordum eşimde öyle .. birbirimizi cok sevmiştik hatta mutlu olamıyacaksan bu iş burada bitsin diye sohbetimizde olmuştu.. mutluluğu aynı çatı altındada bulup bulamayacağımızı tartıştışdık. babamın nasihatıdır. bizde evlilik bi defa olur bu eve gelinlikle gelir tabutla çıkar bizde ayrılık ölümdür. başkası yoktur. etme bulma dünyası derdi babam sen yaparsan sanada yaparlar diye . anlayacağınız ince eledim sık dokudum ... kararımız evlilik oldu ... kendimize evlilik kuralları koyduk.. birimiz sinirlenirse diğerimiz altan alacak küssek bile sarılacağız birbirimize .. her sabah kim önce uyanırsa öpücüklerle uyandıracak eşini.. falan filan işte epey uzuyor hadise böyle... biz istedik mutlu olduk... o kendini düşünmedi bende kendimi o ben oldu ben de o... çok sağlam arkadaşları vardı hayat boyunca hepsi boş arkadaşmış evlenince anladım en saglam arkadaşım eşim oldugunu ... oda kendini hazırladı tabiki evliliğe tek ben deil.. an oldu arkadaş an oldu yoldaş oldu sırdaş oldu eş oldu hatta sanki bebeğe bakılırya inciltmeden sever analar öle sevdi sevkat gördüm eeee bende öküz deilim bunu görünce haliyle tek derdim onun yüzünün gülmesi devamlı mutlu olmasından öte bi şey deil... bunda gayrısı içideki tek korku .... ölüm oda ölümün azabından deil ondan ayrılacağımdır... mutluluk sizin elinizde.. başkasının deil ... Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 evliliği çok güzel noktasından yakalamışsın.Allah mesut etsin..ne güzel ki evlilik kararı verebılecek ınsanı bulmuşsun.zaten en zor adımda odur bana göre.. darısı bekarların başına Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 herkese hakkında hayırlısını diliyorum.. iyiyi bulmak kadar iyiyi elinde tutmasını bilmekde önemli ... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Çok etkilendim.. Allah inşallah hiç yüzünüzü astırmasın, sizi hiç ayırmasın, mutlu mesut yaşayın..... dediğin gibi kıymetini bilmek önemli.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 amin ... teşekkür ederim Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 çokşanslı, şansın da ötesinde zekisin bence. inan bana evlilikteki bu tavırların bekarlara ders diye anlatılabilir okullarda. allah mutluluğunu daim etsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Evliliği çok güzel özetlemişsin Sevgili İlbey abicim...Herşeyden önce saygı ve sevgi...gerisi zaten kendiliğinden geliyor.Allah herkese böyle huzurlu bir evlilik nasip etsin...Ayrıca Allah sizin mutluluğunuzu hiç bozmasın ve hiç ayırmasın birbirinizden Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 evlilikde mutluluk nasıl oluyor... evet evlilikde mutluluk istersen olur çaba sarfedersen olur.. yok ben evlendim ama mutlu olamadım İlbey güzel bir yazı olmuş..Ama konunun en can alıcı cümleleri burada yatıyor..Bu sadece evlilikte değil, her zaman her karşılaştığımız durumda böyle olmalı.. İSTERSEN OLUR,ÇABA SARFEDERSEN OLUR... Ve diğer arkadaşlar gibi bende, Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın diyorum.. Sevgiyle kalın.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 teşekkür ederim arkadaşlar... şu bi gerce deil mi sizce bekar arkadaşlar evlilikden çekiniyor mutlu olamam ev geçindiremem diye .. kablumbağa bile yürümek için tehlikeli doğa karşısında kabuğundan çıkmak zorunda yoksa mesafe alamaz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.