Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

13 yasindaki bir kiz cocuguna 33 kisi tecavüz ediyor.Mahkemenin gerekceli karari söyle:

"C.adi gecen kisilerle kendi istegi ile birlikte olmustur.Kendisini pazarlayan C.zorla alikonulmamis ve kendi istegiyle bu adamlarla cinsel iliskiye girmistir."Bu gerekceli karardan sonra tecavüz sucuyla haklarinda dava acilan 33 kisi zamanasimi nedeniyle serbest kalacaklardir.

Adli Tip 13 yasinda denen C.nin adli tip arastirmalarina göre 15 yasinda oldugu hakkinda rapor düzenlemistir.

Bilmiyorum,hangi vicdan sahibi bir savci veya hakim,bu 13 yasindaki cocuga reva görülen insanlikla hic alakasi olmayan bu tecavüzleri "KENDI ISTEGIYLE YAPMISTIR"diye karara baglayabilir. Buna hangi adalet anlayisi onay verebilir.

Adli Tibba gelince,Hüseyin Üzmez olayinda yasadigimiz adli tip skandali henüz tazeligini korumaktadir.Ben adli tipta cocuklarin aleyhine tecavüzcülerin affina neden olabilecek kararlari verenlerin vicdan sahibi doktorlar degil cemaat üyesi doktorlar ve 13 yasindaki bir cocuk icin kendi istegiyle yapti diyen bir hakiminde cemaat hakimi oldugunu veya en azindan cebine birseylerin girdigini düsünüyorum. Akil ve vicdan sahibi bir yargi mensubu bir cocugu bu kadar alcaltarak asil alcaklari affetmez.

saygilarla

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

üzülecek bir konu,şiddetle nefret edilecek bir konu

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

Kücük yastaki kiza tecasvüzden tutuklu bulunan Dinci gazetenin Müslüman! yazari Hüseyin Üzmez bugün tahliye oldu.

Bu tahliye,Türkiye'deki yarginin kimlerin cikari icin calistigini bu olaydan daha acik olarak ortaya koyamazdi.Bu adam simdi yine gazetesindeki kösesine yerlesecek ve Silivri'de tutuklu olanlara camur atacak.Ve iktidar cikip YARGI BAGIMSIZ DIYECEK.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.