Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2011 14 yıl Barış, özgürlük ve demokrasinin önemli aktörlerine verilen Crans Montana Ödülü'nün bu yılki sahibi Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan oldu. Emine Erdoğan ödülünü Brüksel’de, Crans Montana Forumu’nca düzenlenen devlet ve hükümet başkanları eşleri yıllık toplantısında aldı. Emine Erdoğan, "Laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye’nin kadınları olarak, üzerimizdeki ağır sorumluluğun farkındayız ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için de yoğun bir mücadele veriyoruz" şeklinde konuştu. Erdoğan, "Bütün kadınların eğitimini tamamlaması, kendine güvenini sağlaması ve ayaklarının üzerinde durması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu konuda komşu ülkelerdeki kadınlara da rol model oluyorsak, ne mutlu bize, inşallah onlar da bizim gibi olur, bizim ülkemizdeki kadınları aşarlarsa bundan de memnuniyet duyarız" dedi. Daha sonra, barış, özgürlük ve demokrasinin önemli aktörlerine verilen Crans Montana Vakıf Ödülü düzenlenen törenle Emine Erdoğan’a verildi. Erdoğan, ödülünü UNESCO Genel Direktörü İrina Bokova’dan aldı. Cran Montana Vakfı başkanı Jean Paul Carteron, bölgesinde ekonomik ve sosyal olarak önemli rol oynayan, Kemalist devrimin ışığının parladığı, Cumhuriyet ve İslam’ı kaynaştıran değerlere sahip Türkiye’de, geleneklere bağlı kalarak ilerlemenin sembolü olan Emine Erdoğan’a bu ödülü vermekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Emine Erdoğan, ödülü Türk kadınları adına aldığını belirtti. Emine Erdoğan, 22 Şubat’ta da, davet üzerine Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde Birleşmiş Milletler Kadının Statüsü Komisyonu’nun 55’inci oturumuna ana konuşmacı olarak katılacak. "Beşeriyetin İnşası ve Kadının Güçlendirilmesi için Kadınların ve Kız Çocuklarının Eğitime Erişmelerinin Önemi" konulu bir konuşma yapacak olan Emine Erdoğan, Türkiye’de kadının siyasal, sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan geliştirilmesi için atılan adımları ve projeleri anlatacak. -http://haberpan.com/haber/emine-erdogana-crans-odulu-
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2011 14 yıl Emine Erdoğan'ın gafı gözlerden kaçtı. "Tarafıma tebliğ edilen bu ödülü" dedi! Ödül tebliğ edilmez, illa Arapça şaşaalı bir kelime kullanacaksan "tevcih edilen" denebilir. Yönetenler ve yönetilenler tablosu...
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2011 14 yıl Bu bile devletlerin nasil iki yüzlü olduklarini anlatmaya yeterli bir ibret dersidir.Bunca,basbakan hanimlari cumhurbaskani hanimlari oldu bu ülkede ve bunlar gercekten cok seyler yapti etkinlikler düzenlediler.Modern Türkiye'yi cagdas düzeyde tanittilar dünyaya.Hicbirisine bu baris ödülü verilmezken,Emine Erdogan'a hangi etkinlik nedeniyle bu ödülün verildigini cözemedim.Hangi barisa hizmet vermisti.Birileri bana bunu lütfen anlatsin belki farkinda degilimdir. Bildigim kadariyla ONE MINIT senaryosunda AGLAMA ROLÜNÜ ÜSTLENMIS VE BIZIM YANDAN CARKLI MEDYAMIZ Emine Erdogan'in gözyaslarinin nasil aktigini milletimize göstermek icin iyice zoomlamislardi kameralarini. Trabzon dolaylarinda halk arasinda söylenen bir deyim vardir böyle gözünün icini anlatma anlaminda kullanilir:"GÖZÜNÜN FELEMITI derler.Iste bizim yandan carklilar Emine Erdogan'in gözünün felemitine kadar millete göstermistiler,herhalde Arap gözünü daha iyi tanitmak istemistiler. saygilarla
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2011 14 yıl Yazar Emine Erdogan'a hangi etkinlik nedeniyle bu ödülün verildigini cözemedim.Hangi barisa hizmet vermisti.Birileri bana bunu lütfen anlatsin belki farkinda degilimdir. Anlasanıza efendim ; '' gerçek Kemalistler biziz '' demeye başlayacaklar yakında. Cran Montana Vakfı başkanı Jean Paul Carteron, bölgesinde ekonomik ve sosyal olarak önemli rol oynayan, Kemalist devrimin ışığının parladığı, Cumhuriyet ve İslam’ı kaynaştıran değerlere sahip Türkiye’de, geleneklere bağlı kalarak ilerlemenin sembolü olan Emine Erdoğan’a bu ödülü vermekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Saygılar sunarım.
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2011 14 yıl Yazar herhalde Arap gözünü daha iyi tanitmak istemistiler. Sorununun Emine Erdoğan'ın Arap kökenli olmasından kaynaklandığını düşünmüyorsunuzdur herhalde. Saygılar sunarım.
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2011 14 yıl Sorununun Emine Erdoğan'ın Arap kökenli olmasından kaynaklandığını düşünmüyorsunuzdur herhalde. Saygılar sunarım. Ne alaka,sadece bir ironi yaptim.Bizim kökenlerle isimiz olmaz. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.