Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Kadının her gün yaptığını kadın ve erkek senede iki kere atar sizce bu ne
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Kadının her gün yaptığını kadın ve erkek senede iki kere atar sizce bu ne Senede iki kez atar mı yoksa yapar mı?
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Abim bu soruyu bilene yemek ısmarlayacaktı, ama kimse bilemedi
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl Kadının her gün yaptığını kadın ve erkek senede iki kere atar sizce bu ne İmza, Kadı'nın(yani osmanlıda hakim) her gün yaptığını Kadın ve erkek senet'e(bildiğimiz senet) iki kere atar bir tanesi pulun üzerine bir tanesi yanına.
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl ohaaa mukemmel bi yaklaşım..kutluyorum..cevap bu olmalı yani..olmasa bile gönüllerin cevabı bu olsun yaw...
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 19 yıl Yazar İmza, Kadı'nın(yani osmanlıda hakim) her gün yaptığını Kadın ve erkek senet'e(bildiğimiz senet) iki kere atar bir tanesi pulun üzerine bir tanesi yanına. Öncelikle tebrik ediyorum doğru cevap Ayrıca bu soruyu önceden duymayıp kendin cevapladıysanda helal olsun sana! Çok güzel düşünmüşün ordaki kelime oyununu görmüşsün!
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Öncelikle tebrik ediyorum doğru cevap Ayrıca bu soruyu önceden duymayıp kendin cevapladıysanda helal olsun sana! Çok güzel düşünmüşün ordaki kelime oyununu görmüşsün! e bu da soruldu diycem kızcaksınız:( ama napıyım
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl e bu da soruldu diycem kızcaksınız:( ama napıyım Öyle bir avatar seçmişsinki sana kızabileceklerini sanmıyorum..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Öyle bir avatar seçmişsinki sana kızabileceklerini sanmıyorum.. teşekkür ederim de kendimi forum bekçisi gibi hissediyom giriyom cevapsız soru yok ve yarısı eskilerin aynı o yüzden garip geldi bana ama söylemeden de yapamıyorum 9 harf de sorulmuştu mesela ama ayıp olacak diye yazmadım oraya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.