Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Kadının her gün yaptığını kadın ve erkek senede iki kere atar sizce bu ne Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 henüz cevap bulamadım ama bu soruya da teşekkürler.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 valla ben bulamamıştım zaten zorla öğrendim cevabını Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Kadının her gün yaptığını kadın ve erkek senede iki kere atar sizce bu ne Senede iki kez atar mı yoksa yapar mı? Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ne yazıosa o Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 ne güzel soru hala düşünüyorum.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Abim bu soruyu bilene yemek ısmarlayacaktı, ama kimse bilemedi Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 hem atılan hem de yapılan ne olabilir ki? Alıntı
Φ necessary Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Kadının her gün yaptığını kadın ve erkek senede iki kere atar sizce bu ne İmza, Kadı'nın(yani osmanlıda hakim) her gün yaptığını Kadın ve erkek senet'e(bildiğimiz senet) iki kere atar bir tanesi pulun üzerine bir tanesi yanına. Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 ohaaa mukemmel bi yaklaşım..kutluyorum..cevap bu olmalı yani..olmasa bile gönüllerin cevabı bu olsun yaw... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 İmza, Kadı'nın(yani osmanlıda hakim) her gün yaptığını Kadın ve erkek senet'e(bildiğimiz senet) iki kere atar bir tanesi pulun üzerine bir tanesi yanına. Öncelikle tebrik ediyorum doğru cevap Ayrıca bu soruyu önceden duymayıp kendin cevapladıysanda helal olsun sana! Çok güzel düşünmüşün ordaki kelime oyununu görmüşsün! Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Öncelikle tebrik ediyorum doğru cevap Ayrıca bu soruyu önceden duymayıp kendin cevapladıysanda helal olsun sana! Çok güzel düşünmüşün ordaki kelime oyununu görmüşsün! e bu da soruldu diycem kızcaksınız:( ama napıyım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 e bu da soruldu diycem kızcaksınız:( ama napıyım Öyle bir avatar seçmişsinki sana kızabileceklerini sanmıyorum.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Öyle bir avatar seçmişsinki sana kızabileceklerini sanmıyorum.. teşekkür ederim de kendimi forum bekçisi gibi hissediyom giriyom cevapsız soru yok ve yarısı eskilerin aynı o yüzden garip geldi bana ama söylemeden de yapamıyorum 9 harf de sorulmuştu mesela ama ayıp olacak diye yazmadım oraya Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 ''Bayraklar''ı bir denesene.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.