Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bügün neye çok üzüldün,yada kızdın?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bugün sinirlenebileceğim birşey olmadı hayret :)

Gönderi tarihi:

çok sevdiğim bi arkadaşıma ben mi yanlış anlattım o mu yanlış anladı bilmiyorum bi yanlış anlama oldu,durdukça içime işliyo çok üzgünüm bu yüzden.kendimi bayaa kötü hissediyorum ama onu kaybetmek de istemem :(

Gönderi tarihi:

çok sevdiğim bi arkadaşıma ben mi yanlış anlattım o mu yanlış anladı bilmiyorum bi yanlış anlama oldu,durdukça içime işliyo çok üzgünüm bu yüzden.kendimi bayaa kötü hissediyorum ama onu kaybetmek de istemem :(

o yanlış anlama o arkadaşının taş kafalığındandır üzülme sen onu kaybetmezsin eminim çok seviyordur seni :clover::hug:

Gönderi tarihi:

sadece bugün olsa iyi günlerdir kızgınım ona....

hatalı olduğu halde özür bile dilememesine lakayit davranmasına beni görmezden gelmesine kısacası ona çok kızgınım... :angry: ama bugün son günü geldi geldi yoksa......

bu iş burada biter ve ben çekip giderim..aha burayada yazdım -_-

Gönderi tarihi:

sadece bugün olsa iyi günlerdir kızgınım ona....

hatalı olduğu halde özür bile dilememesine lakayit davranmasına beni görmezden gelmesine kısacası ona çok kızgınım... :angry: ama bugün son günü geldi geldi yoksa......

bu iş burada biter ve ben çekip giderim..aha burayada yazdım -_-

:) evet senin topiğe laf etmiştik :) özür dilerim :D:clover::clover: ama sen kızmamış gibiydin ogün bende yırttık diye bişey dememiştim söylesene kardeşim alacaklıysan :):clover:

Gönderi tarihi:

Allah iyiliğini versin kankim :lol::D

Walla sabahtan beri sinir küpüyüm,foruma giriş yaptığım andan itibaren hiç bir iletiyi alıntı olarak cvplayamıyorum :angry: üstelik sadece hızlı cvp butonunu kullanabiliyorum :pinch::(

birde ben deneyim dedim ve oldu kankim :unsure: tekrar dene bakalım ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.