Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 bugün sinirlenebileceğim birşey olmadı hayret Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 çok sevdiğim bi arkadaşıma ben mi yanlış anlattım o mu yanlış anladı bilmiyorum bi yanlış anlama oldu,durdukça içime işliyo çok üzgünüm bu yüzden.kendimi bayaa kötü hissediyorum ama onu kaybetmek de istemem Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 çok sevdiğim bi arkadaşıma ben mi yanlış anlattım o mu yanlış anladı bilmiyorum bi yanlış anlama oldu,durdukça içime işliyo çok üzgünüm bu yüzden.kendimi bayaa kötü hissediyorum ama onu kaybetmek de istemem o yanlış anlama o arkadaşının taş kafalığındandır üzülme sen onu kaybetmezsin eminim çok seviyordur seni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 sabah sabah yufka yürekliyi gördüm sinirlendim işte moralim bozuldu işte Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 sadece bugün olsa iyi günlerdir kızgınım ona.... hatalı olduğu halde özür bile dilememesine lakayit davranmasına beni görmezden gelmesine kısacası ona çok kızgınım... ama bugün son günü geldi geldi yoksa...... bu iş burada biter ve ben çekip giderim..aha burayada yazdım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 sadece bugün olsa iyi günlerdir kızgınım ona.... hatalı olduğu halde özür bile dilememesine lakayit davranmasına beni görmezden gelmesine kısacası ona çok kızgınım... ama bugün son günü geldi geldi yoksa...... bu iş burada biter ve ben çekip giderim..aha burayada yazdım evet senin topiğe laf etmiştik özür dilerim ama sen kızmamış gibiydin ogün bende yırttık diye bişey dememiştim söylesene kardeşim alacaklıysan Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 sabah sabah yufka yürekliyi gördüm sinirlendim işte moralim bozuldu işte yufka yürekli kadar yufka düşsün başına emi ben sizi görünce mutlu oluyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Bu nasıl mutluluksa pek anlayamadım :lol: Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 evet senin topiğe laf etmiştik özür dilerim ama sen kızmamış gibiydin ogün bende yırttık diye bişey dememiştim söylesene kardeşim alacaklıysan hadi bee dimek topiğime laf ettin hangisiymiş o..hemen bakıpta kızayım bari sana Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ağzımımı aradın kız ne yamuk yapmışımdır diye bende sağır duymaz uydurur misali özür dilemek için sebep aradımda bunu buldum sadece Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Bu nasıl mutluluksa pek anlayamadım :lol: göbekmi atayım benim sadece gözlerimden anlayabilirsiniz mutlu olup olmadığımı göbek dans falan bana ters karizmayı çizer Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ağır abim benim, çizdirme kestaneyi tabe erkek adam göbek atmaz, harmandalı oynar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Allah iyiliğini versin kankim Walla sabahtan beri sinir küpüyüm,foruma giriş yaptığım andan itibaren hiç bir iletiyi alıntı olarak cvplayamıyorum üstelik sadece hızlı cvp butonunu kullanabiliyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Allah iyiliğini versin kankim Walla sabahtan beri sinir küpüyüm,foruma giriş yaptığım andan itibaren hiç bir iletiyi alıntı olarak cvplayamıyorum üstelik sadece hızlı cvp butonunu kullanabiliyorum birde ben deneyim dedim ve oldu kankim tekrar dene bakalım Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 bu gün çok sinirli ve üzgünün sebebi çok Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 birde ben deneyim dedim ve oldu kankim tekrar dene bakalım Olduu bu gün çok sinirli ve üzgünün sebebi çok Hayırdır Focalim ne oldu Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Hayırdır Focalim ne oldu önemli değil Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 önemli değil Önemli olmasa bu kada çok sinirlenip üzülmesdin sanırım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 demek ki paylaşmak istemiyo kankim yapabileceğimiz bişey var mı focal? Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 yok teşekkür ederim ilginize Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 bende kızdım ama söylemem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Niye söylemezmişin bakim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Afferim sendende bu cvbı beklerdim zaten Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 şimdi harbi kızdım işte Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.