Φ marti_name Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 bu gun hic biseye ne uzuldum ne kizdim gülsün seni kanalın Polyanası ilan ediyorum Bkz:üstüme vazife değil ama. Bkz: Delimiyim neyim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 az once gelen tlf na cok uzuldum ve cok kızdım dayım o kadar calıstı cabaladı parasını bırıktırdı araba aldı hırsızlar gece arabasını calmıslar Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 sigortasi filan yokmuu bencede yaa kotuuu ben hala birseye kismadimm ama gunun ilerleyen saatleri gostercek Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 bugun çok kızdım hemde çok.şu 23 nısan olsada bıtse ya.sinirden herkesın içinde ağladım okulda. ne biçim ınsanlar bunlar ya Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 bugun çok kızdım hemde çok.şu 23 nısan olsada bıtse ya.sinirden herkesın içinde ağladım okulda. ne biçim ınsanlar bunlar ya valla su 23 nisan krizlerini nbilirim gercekten kotudur provo filan mi vardi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 valla su 23 nisan krizlerini nbilirim gercekten kotudur provo filan mi vardi provadan değil de canım,diğer hocaların kaytarıp bütün yuku bız ıkı arkadaşa atmalarından üzgünüm. bır de yapılan proğrama laf edıp duruyorlar oturacakları yerden ızleyecekler yanı yok uzunmuşda yok yorulacaklarmışda böyle öğretmenler varken zor gelışırız Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 aha bende çok kızdım şimdi arazi olanlara çok kızarım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Tel sapığına kızdım Kapatıyom tekrar arıo sinem tanımadın mı aşk olsun dio deilim diom tanışalım o zaman dio Ya sabıır Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 şimdilik bişi olmadı, Allah'a şükür Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 ben şeye kızdım..gazete kuponlarına Allahım yarapbim olayı anlatayım.Babacım nasıl olsa gaste alıyoruz şu kuponlarıda biriktirelim kitabı alalım dedi hani zararı olmaz diye..iyi güzel gasteler birikiyo kesen yok,neyse bu önemli görev bana verildi ama bi tanesi yok aradı aradım yok...şarteller attı benim sonra buldum.anneme verdim o da unutmuş vermedin dedi.gasteleri yeniden ara hepsine bak ağlayacaktım valla..sonra kardeşim gelip kaybolduysa kayboldu bu sinir ne sakin ol demez mi çatlayacaktım sinirden hiç yok yere..zaten annemede vermişim yaşlanmamışım şimdi iyiyim ohhh be. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 hiç uğraşma derim üzme kendini, boşveeeeeeeerrrrr Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 dedeme kızdım...daha 10 gün önce acile götürdüm astım bronşit var bugün yanına gittim camda sigara içiyordu...nerdeyse her hafta acile gidiyoruz geceleri,evde oxilive makinası var 15 saat oksijen alıyo bi dünyada ilaç alıyo ama bırakmıyo sigarayı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 dıete başladın mı ben başladım sanada yazayımmı liste Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 eve gelırken gene yagmura yakalandım.gunluk guneslıkken cıkıom kafama yıldırımları yıyıp gelıom anlamadım gıttı su adananın havasını Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 daha gün yeni başladı, henüz bişeye kızmadım ve üzülmedim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Herşeye...Herkese...En baştada kendime....... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 ortağıma kızdım ya saat 11 olmuş adam haala yatıyor yav Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 üzüldüm işte sormayın niye Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 tamam sormayalım ama sende fazla üzülme olur mu? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 önemli diil naptım ki? hala üzülüyo musun yoksa? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 şimdi daha iyiyim canım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Yolda yürümesini bilmeyen uyuzlara Gelen giden çarptı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.