Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bügün neye çok üzüldün,yada kızdın?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bugun çok kızdım hemde çok.şu 23 nısan olsada bıtse ya.sinirden herkesın içinde ağladım okulda.

ne biçim ınsanlar bunlar ya :angry::angry:

Gönderi tarihi:

bugun çok kızdım hemde çok.şu 23 nısan olsada bıtse ya.sinirden herkesın içinde ağladım okulda.

ne biçim ınsanlar bunlar ya :angry::angry:

valla su 23 nisan krizlerini nbilirim gercekten kotudur provo filan mi vardi

Gönderi tarihi:

valla su 23 nisan krizlerini nbilirim gercekten kotudur provo filan mi vardi

provadan değil de canım,diğer hocaların kaytarıp bütün yuku bız ıkı arkadaşa atmalarından üzgünüm.

bır de yapılan proğrama laf edıp duruyorlar oturacakları yerden ızleyecekler yanı

yok uzunmuşda yok yorulacaklarmışda

böyle öğretmenler varken zor gelışırız

Gönderi tarihi:

Tel sapığına kızdım -_-

Kapatıyom tekrar arıo sinem tanımadın mı aşk olsun dio deilim diom tanışalım o zaman dio :lol:

Ya sabıır -_-

Gönderi tarihi:

ben şeye kızdım..gazete kuponlarına :angry: Allahım yarapbim

olayı anlatayım.Babacım nasıl olsa gaste alıyoruz şu kuponlarıda biriktirelim kitabı alalım dedi hani zararı olmaz diye..iyi güzel gasteler birikiyo kesen yok,neyse bu önemli görev bana verildi ama bi tanesi yok aradı aradım yok...şarteller attı benim sonra buldum.anneme verdim o da unutmuş vermedin dedi.gasteleri yeniden ara hepsine bak ağlayacaktım valla..sonra kardeşim gelip kaybolduysa kayboldu bu sinir ne sakin ol demez mi :( çatlayacaktım sinirden hiç yok yere..zaten annemede vermişim yaşlanmamışım şimdi iyiyim ohhh be. :blushing:

Gönderi tarihi:

dedeme kızdım...daha 10 gün önce acile götürdüm astım bronşit var bugün yanına gittim camda sigara içiyordu...nerdeyse her hafta acile gidiyoruz geceleri,evde oxilive makinası var 15 saat oksijen alıyo bi dünyada ilaç alıyo ama bırakmıyo sigarayı :angry:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.