Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 evdeyim mutluyum..inşallah böyle devam akşama kadar....... maalesef devam edemedi.......Ankaradaki saldırıyı düzenleyenleri lanetliyorum...... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Ankara Ulus'ta bir bomba patlatılmış.Ölü ve yaralı olduğu söyleniyor.Bomba kullanmak en şere**z eylem ve saldırı biçimidir.Hedef gözetmez,çocuk,kadın,yaşlı,özürlü bakmaksızın zarar verir.Bu saldırıdan sorumlu olanları lanetliyor Ankara'lı arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.. evet ben izleyemedım açıkçası,sadece dınledım ve tv ekranına bakamadım Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 çok ama anlatamam..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Az önce TV de Acun Ilıcalı'nın oynadığı AVEA reklamını izledim.Görüntüler Bursa-Ulucami'nin bahçesinden.Bir gurup ilköğretim öğrencisi ve öğretmenlerine hitaben Acun: __''Çocuklar burası,inşaatında Karagöz ve Hacıvat'ın da çalıştığı'' Ulucami diyor.. Bu kadar mı ilgisiz ve bilgisiz olunur ya.. Büyük bir firmanın reklam filmi çekiliyor ve azıcık araştırma yapma zahmetine bile girilmiyor.Şimdi bilmeyenler Acun'un dediğini doğru sanmayacak mı.. Acun Ilıcalı'dan en üst yetkiliye kadar tüm sorumluları şiddetle kınıyorum..Avea'nın sitesinden de kınamamı göndereceğim.. Doğrusu: Karagöz ve Hacıvat;Yapımları arasında 100 yıl geçen ve 1299 tarihinde biten ORHAN CAMİİ inşaatında çalışırken,didişmeleriyle işçileri yavaşlattıkları gerekçesiyle,boyunları kesilerek öldürülmüşlerdir.Zamanın padişahı Orhangazi'dir.. Reklamda söylenen ULUCAMİ ise Yıldırım Beyazıt tarafından yaptırılmış olup bitiş tarihi 1399 dur.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Hayatta en çok güvendiğim bir insan bende derin bir yara açarak güvenimi affedilemeyecek kadar sarsmak üzere... Ne yapacağım bilmiyorum... Kalakaldım öylece. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Hayatta en çok güvendiğim bir insan bende derin bir yara açarak güvenimi affedilemeyecek kadar sarsmak üzere... Ne yapacağım bilmiyorum... Kalakaldım öylece. daha çok şeyle karşılaşacaksın hayatta henuz küçüksün,tüm güvenını verme ki insanlara,bırı hepsını alıp gıttığınde hayat boyu güvensız kalıyorsun çünkü.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 daha çok şeyle karşılaşacaksın hayatta henuz küçüksün,tüm güvenını verme ki insanlara,bırı hepsını alıp gıttığınde hayat boyu güvensız kalıyorsun çünkü.. Ne yani,sen şimdi bana güvenmiyor musun.. Kek geliyor bak.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Şu an üzgünüm çünkü, admini olduğum sitem hacklenmiş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Sadece kendime kısdım Bilgisayarın şifresini değiştirdim ama hatırlayana kadar canım çıktı Tam hatırladım dedim girecem şifreyi her seferinde yanlış giriyorum Niye bu kadar uzun bir şifre bulduysam artık Mecburen bilgi işleme sığındık tabe İnşallah bu şifremi unutmam Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 bizim karşıki komşu ölmüş bu gece aniden ona üzüldüm Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 kurtardık... Aman iyi bari çok sevindim canım ya Kızgın yada üzgün değilim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 hayat insanın her zaman istediği gibi olmasada yinede devam ediyor, siz ne kadar üzülsenizde mutlu olsanızda... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 notların hepsını dıskete kaydetmişdim.tam çıktısı alınacaktı müdür yardımcısı nerye koyduğunu hatırlamıyo.tüm not çizelgelerınıde atmışdım..o kadar notu tekrar nasıl giricemmmmm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 notların hepsını dıskete kaydetmişdim.tam çıktısı alınacaktı müdür yardımcısı nerye koyduğunu hatırlamıyo.tüm not çizelgelerınıde atmışdım..o kadar notu tekrar nasıl giricemmmmm aman be sedoş bütün öğrencilere 5 ver gitsin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 ya şimdi ilköğretım başarı ortalamsı da sınavlarda hesaplanıyor..fazla not verene bakan soruşturma açacakmış.kız beni soruşturmasınlar durduk yere Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 ya şimdi ilköğretım başarı ortalamsı da sınavlarda hesaplanıyor..fazla not verene bakan soruşturma açacakmış.kız beni soruşturmasınlar durduk yere bi kereden bişi olmas kıss Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 bakanda bikereden bişe olmaz kıs,demiş resmı gazete de Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 aman be sedoş resmi gazeteyi kaç kişi okuyo ki Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 aman be sedoş resmi gazeteyi kaç kişi okuyo ki Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 pc ekranı kararıyo geri açılıyo sinir oldum bu tarz şeyleri hackerlar yapıyosa elleri kırılsın Alıntı
Φ mantequilla Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 bilgisayarıma gene virüs girdi yakında gene çökmeyi planlıyo sanırım off off sinir oluyom ya... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 bilgisayarıma gene virüs girdi yakında gene çökmeyi planlıyo sanırım off off sinir oluyom ya... ya bende az önce onu yazdım.sürekli ekran kapanıp açılıyor bu 1 sn felan sürüyor sinir oldum ya Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 ya bende az önce onu yazdım.sürekli ekran kapanıp açılıyor bu 1 sn felan sürüyor sinir oldum ya sedoşa sinir oldum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 bnde bana sinir olmana sinir oldum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.