Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 açacım sende umursama bakalım o zaman napıcak bende erdal abi'nin yasdıklarına üsüldüm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 umursamıyorum zaten haketti yani tek kelimelik mesajlarına üzüldüm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 aça nın üsgün olmasına üsüldüm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 hala mesaj yazmamasına üzüldüm bide gelin patronumun benim için üzülmesine üzüldüm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 delirecemmm,bıktım arabalı zübbelerden,arabalarına sırıtarak çağırmalarındann ayy bayılacam sınırden,eve kadar ağlayarak geldimm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ay kıyamam ağlama noluurr boşver o züppeleri sen ben halletcem onları birgün seni sevenler var burda sıkma hiç canını Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 delirecemmm,bıktım arabalı zübbelerden,arabalarına sırıtarak çağırmalarındann ayy bayılacam sınırden,eve kadar ağlayarak geldimm boşver o magandaları sedoşum hiç üsülmeye bile deymes gösyaşlarına yasık Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 delirecemmm,bıktım arabalı zübbelerden,arabalarına sırıtarak çağırmalarındann ayy bayılacam sınırden,eve kadar ağlayarak geldimm takma onları sedelina'cım karaktersiz ve kişiliksiz insanlar onlar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 teşekkurler arkadaşlar ilginiz için.. çok sınırlendım hayvanlar dıye bağırdım.gıdıp dövecektım dolmuş geldı bındım de elımden kurtuldular. Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ne oldu ne yaptılar.boşver aman bunların hepsi salak Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 teşekkurler arkadaşlar ilginiz için.. çok sınırlendım hayvanlar dıye bağırdım.gıdıp dövecektım dolmuş geldı bındım de elımden kurtuldular. gısss canım üzülme ben döverim onların hepisini sen kendini üzme bu gibiler için tatlım benim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 kısdım,yükselmek için yalanlardan dolanlardan ıftıradan basamak yapanlaraaa bu basamaklar devrılır umarımmm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 hergün sabah 08:45'de ve akşam 21:15 de kendime kızmayı unutmuyorum.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 hergün sabah 08:45'de ve akşam 21:15 de kendime kızmayı unutmuyorum.... Akşamda mı... Bugün hiç kızmadım kendime Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Akşamda mı... Bugün hiç kızmadım kendime heralde yani... Alıntı
Φ zorcocuk Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ya benim bugun kızmadığım bir konu olmadıkı film izliyordum filmdekı adama bile kızdım sanırım bende sinir bozuklukları var ) Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 eski bi düşmanımı gördüm selam vermiyim kudursun dedim önünden havayla geçerken bir tökezleme oldu o esnada ayağım kırılsa bu kadar sorun yapmayacaktım Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 sınıf arkadaşlarımla avcılara gidemediğime çok kızdım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 O'na kızmaktan çok, üzülmek denir.. Ah bu yarım yamalak Türkçenizi yerim ben siziiiiin. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 O'na kızmaktan çok, üzülmek denir.. Ah bu yarım yamalak Türkçenizi yerim ben siziiiiin. BEN KIZDIM DİOM.... SEN BENİM NE YAŞADIĞIMI BİLEMESSİN Kİ sen benim yarım yamalak türkçemi yersen ben hangi türkçeyle yascam o zaman??? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Korkma hepsini yemem.. Kalan kırıntılarla yarım yamalak yazarsın.. Yukardaki anlatım bozukluğunu anlatıyorum... "Sınıf arkadaşlarımla avcılara gidemediğime çok kızdım.." demişsin.. Burada gidemeyen kim sen yani gizli özne.. Nereye gidemedin Avcılara b.tli nesne.. Neden gidemedin.. İşte buraya dikkat.. Gidemediğinin sebebi belli değilse direk yükleme atfolunur ve yüklemde gide-medim ifadesindeki medim sebebi özneye yükler.. Yani gidemeyişinin sebebi kendin olarak görünüyor.. Bu durumda kendi kendine kızmak abestir.. Ancak üzülebilirsin.. Ama hariçten bir engel belirtseydin hariçteki engele kızman mantıklıydı.. Birde Avcılardaki a büyük yazılır özel isimdir.. )) Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Korkma hepsini yemem.. Kalan kırıntılarla yarım yamalak yazarsın.. Yukardaki anlatım bozukluğunu anlatıyorum... "Sınıf arkadaşlarımla avcılara gidemediğime çok kızdım.." demişsin.. Burada gidemeyen kim sen yani gizli özne.. Nereye gidemedin Avcılara b.tli nesne.. Neden gidemedin.. İşte buraya dikkat.. Gidemediğinin sebebi belli değilse direk yükleme atfolunur ve yüklemde gide-medim ifadesindeki medim sebebi özneye yükler.. Yani gidemeyişinin sebebi kendin olarak görünüyor.. Bu durumda kendi kendine kızmak abestir.. Ancak üzülebilirsin.. Ama hariçten bir engel belirtseydin hariçteki engele kızman mantıklıydı.. Birde avcılar daki a büyük yazılır özel isimdir.. )) sen şöle bi etrafına baksana sedat abi... sınavda deilim ben yaaa!!! sen orda ne demek istediğimi anlamışsın ya yeter... yani Avcıları kastediyorum.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sadece Avcılaramı takıldın.. Ben bu kadar şeyi boşamı yazdııııım.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sadece Avcılaramı takıldın.. Ben bu kadar şeyi boşamı yazdııııım.. yok yaww.. boşa yazmadın ben büyük sözü dinlerim... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Dinleme tamam.. dinlemeeee Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.