Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 çok üşüyorum ve bu yüzden çok sinirliyim,faturamı gördüm sinirim bi kat daha arttı üf ya bu ne böylee!!! Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 karnım acıktı ona kızdım biraz önce Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 karnım acıktı ona kızdım biraz önce karnına mı kızdın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 söylediğiyle yaptığı bir olmayan bir insanı daha tanıdığım için çok kızdım bugün Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 bu gün komsularin sabahin köründe disarda konusmalarina kizdim erkenden ya ne sohbeti be Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 hesapladım 19 saattır bıse yemıyorum karnımdan gelen sesler sınırımı bozdu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 hesapladım 19 saattır bıse yemıyorum karnımdan gelen sesler sınırımı bozdu kalk ye sende aaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 hala arama zahmetinde bulunmadı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 hesapladım 19 saattır bıse yemıyorum karnımdan gelen sesler sınırımı bozdu Sen daha evi terk edecem diye tuttur emi Arar kankim merak etme Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Demek ki Arayacaktır kendini üsme Bak benim arayacak kimsem bile yok ben üsüyormuyum kendimi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 kızmadım bugün ama yavaş yavaş acıktığımı hissediyorum şimdi bişeyler hazırlamak gerek sinirlenmeye başaldım baaaakkk yaaa Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 *Hani.."Her Şey Güzel olacak"..tı?.. -Kızıyorum!.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Demek ki Arayacaktır kendini üsme Bak benim arayacak kimsem bile yok ben üsüyormuyum kendimi sen hiç üzülme kankim en azından arıycak diye beklemekten sinir krizi geçirmiyosun kıyamam ben sana Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Bende sana kankim Sende üsme kendini oki Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Demek ki Arayacaktır kendini üsme Bak benim arayacak kimsem bile yok ben üsüyormuyum kendimi heya aramadı diye düşünecek biri yok Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 dedemi yine acile kaldırdıkkkkkkkk bırakmıyor sigarayı yaw Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 boyun düzleşmesi varmış bende çok üzüldüm ağrıyo ayrıca Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 dedemi yine acile kaldırdıkkkkkkkk bırakmıyor sigarayı yaw gecmis olsun uzuldum umarim iyidir simdi maser bi alemsin 9 dakika içinde adamcağızın iyileşmesi için mucize olması lazım marti 11:10 da yazmış iletiyi, sende 11:19 da geçmiş olsun marti dedene acil şifalar, umarım sigarayı bırakır boyun düzleşmesi varmış bende çok üzüldüm ağrıyo ayrıca tekrar geçmiş olsun açacım heryere yazmışsın benden izin koparabilmek için dimiii Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 öğrencilerin başımın etini yemesıne kızdım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 arkadasıma cok kızdım sabaha kadar uyutmadı nba macı ızledı aksam eve gelırkende gene aynı sahıs balık almıstık onu otobuste unuttu gıttı bızım balıklar ama ınat ettık evın ordakı marketten gene aynı balıktan aldık aldıkta ne oldu balık unsuz kızarmazmıs gene araya verdık balıkları Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Tekrar ediyorum duyanlar duymayanlara duyursunlar Sadece aynı şehirdeyiz Adanalıların hepsi Jön gibi değildir :lol: Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 ne kotulugumu gordun sen kurban ol benım gıbı adanalıya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.