Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 derdini söylemek bıle derman bulmak olabiliyor bazen, amaan ne içimde saklayıpta kendime dert edeceğim işyerınde bırının bencilliğine çok kızdım bugün Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 bugün de biri çok saçma bir topic açmış yok bugün neye kızdınız bilmemne... bugün daha yeni başlıyo akşam yazarım belki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Aramızda kalacağına garanti verirmisin İş yerinde kaçınılması mümkün olmayan tatsılıklara zaman zaman hepimizin canı sıkılıyor tabikide..Bunun üzerine özel sorunlar eklenince de tadın yenmiyor maaşallah Ha bide yukarıdaki erzak dolabı var tabi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Aramızda kalacağına garanti verirmisin İş yerinde kaçınılması mümkün olmayan tatsılıklara zaman zaman hepimizin canı sıkılıyor tabikide..Bunun üzerine özel sorunlar eklenince de tadın yenmiyor maaşallah Ha bide yukarıdaki erzak dolabı var tabi başka sebep olabilirmi işte bak ne güzel gidiyordu günüm bu parmaksız eldiven moralimi alt üst etti Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 çok güzel başlamıştı günüm ve güzel gidiyordu... taki şube müdürünün lüzumsuzluklarına kadar ne densiz bir adamdır bu yaaaa ne önünden gidiliyo, ne arkasından deli ediyo beni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Alt üstlere gelesin emi virüs kılıklı Kankim sende ortasından gitmeye çalış Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 bugün de biri çok saçma bir topic açmış yok bugün neye kızdınız bilmemne... bugün daha yeni başlıyo akşam yazarım belki saçma dediğiniz başlığı sadece dertleşmek amaçlı açtım ayrıca başka başlıklara da lafım yok ama bu başlıktan daha saçması da vardır belkıde bende şimdi bu yazınıza kızdım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yok kızma Sedelina o delidir Bugün kendi haline bıraktık biz onu Golginin şerrinden koru Rabbim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yok kızma Sedelina o delidir Bugün kendi haline bıraktık biz onu Golginin şerrinden koru Rabbim olmadık yere şer mi çıkarır Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 saçma dediğiniz başlığı sadece dertleşmek amaçlı açtım ayrıca başka başlıklara da lafım yok ama bu başlıktan daha saçması da vardır belkıde bende şimdi bu yazınıza kızdım hiç kızma sedelinacım golgi öyledir, hiç bişeyi beğenmez kendileri bizim şube müdürü 1, golgi 2 hiç farkları yok Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Kankim sende ortasından gitmeye çalış kankim ortası yok ki bu adamın bi bakıyosun çok iyi, bi bakıyosun o adam gitmiş başka biri gelmiş Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 saçma dediğiniz başlığı sadece dertleşmek amaçlı açtım ayrıca başka başlıklara da lafım yok ama bu başlıktan daha saçması da vardır belkıde bende şimdi bu yazınıza kızdım ah canem ya ben şaka yaptım hane kızmak için bahane buldum ya o sebep Yok kızma Sedelina o delidir Bugün kendi haline bıraktık biz onu Golginin şerrinden koru Rabbim : eferem öyle hizaya gel hiç kızma sedelinacım golgi öyledir, hiç bişeyi beğenmez kendileri bizim şube müdürü 1, golgi 2 hiç farkları yok sen nasılsın peki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 olmadık yere şer mi çıkarır Hemde nasıl uzak dur Golgiden bence şu aralar karantinaya alınmış olması lazım hiç kızma sedelinacım golgi öyledir, hiç bişeyi beğenmez kendileri bizim şube müdürü 1, golgi 2 hiç farkları yok Sizin şube Müdürünü bir tarif et bakayım Amanın kaçmış Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Hemde nasıl uzak dur Golgiden bence şu aralar karantinaya alınmış olması lazım ya senin beyaz elbiseni kim çıkardı yav hade kırmızı arbana Sizin şube Müdürünü bir tarif et bakayım Amanın kaçmış Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 sen nasılsın peki en azından senin gibi herşeyi beğenmemezlik yapmıyorum canım Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 en azından senin gibi herşeyi beğenmemezlik yapmıyorum canım yoo neden begendiklerimi kıskanıyorsunki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Sizin şube Müdürünü bir tarif et bakayım tanıyo musun yoksa kuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Golginin bu şekilde gezmesi beni çok üzüyor ve sinir ediyor Yakala kankim bu defa kaçmasın Yok be kankim ama sen bir tarif et sanki ruh ikizi beni şefim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 yoo neden begendiklerimi kıskanıyorsunki sen fb den ve iddaaa dan başka neyi beğeniyorsun ki senin hayatın bu ikisinden ibaret Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Golginin bu şekilde gezmesi beni çok üzüyor ve sinir ediyor Yakala kankim bu defa kaçmasın ahah senin beni yakalaman içim önce ipini çözmeleri lazım ayp ettin mineu seni beğeniyom ya hemde çok... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 henuz kızdığım yada üzüldüğüm olay olmadı çok eyyim mutluyum.....tüütüü nazar değmeye.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 kızdıram ben madem... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Senin iplerini kim çözdü Golgi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Senin iplerini kim çözdü Golgi yok benim iple falan işim olmas ... ama seninkine bir düğüm daha atabilirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.