Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl bu balıklar hic uyumayacaklar mı acep diye dertlendim biraz,en büyük derdim bu olsun (gözleri açık uyuduklarını biliyorum da ne zaman)
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar çok sevdiğim bi arkadaş grubu bana gelecekti dünden beri elektrık kesıktı olmadı.bende başka bir arkadaşıma gıdeyım dedım çok sevınıyordum okulda semıner çıktı aniden,bugun istediğim hiçbişeyi yapamadım çok sinirliyim
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl Bazen işler ters gidebiliyor sedoşcum... Sıkma canını yaparsınız başka bir gün
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl Bende kendime çok kızgınım.Kışlıklar kalkıyo yazlıklar çıkıyo.Ya bu kadar kıyafet alınırmı diye bütün gün söylendim durdum kendime.Günah valla günah
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl Kedimin hiç ööle dertleri yok ne güzel.Yaza girerken tüy döküyor sadece..
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl ben yalanmı sölüyorum yanii burdaki kedilerin hepsi semirmiş radya valla hepside sokaka kedisi
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl İyi aman anladım sizin konukomşu çok hayvansever demek ki besliyolar garipleri
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl Tüh yokmudur oralarda diyetisyen veteriner Toplayıp hepiciğini bi götürüver be egzo
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 18 yıl diğer insanlar ile oynamayı kendine uğraş edinmiş akıllı geçinen insanlara kızdım........ düşüncelerimde haklı çıktığım için kendime de kızdım..............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.