Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl en çok sardunyamı rahatsızlığına üzüldüm umarım ciddi bişey değildir o gelince mutlu olacağım
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl İnsaların ter kokmasından nefffret ediyorum.Parfümden losyondan geçtim,bi sabunda mı bulamıyorlar ya..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl kalabalık yerlerde bile yapayanlız olmak,bilgisayara bağlanmak beni çok üzüyor
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl sadece bugün değil; ben her sabah karşıdaki çöp varillerini karıştıran yaşlı amcaya üzülüyorum....
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl sadece bugün değil; ben her sabah karşıdaki çöp varillerini karıştıran yaşlı amcaya üzülüyorum.... Beni görüp üzüldüğüne üzüldüm..
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Beni görüp üzüldüğüne üzüldüm.. bak ben yine sana üzüldüm kaç gündür o dağa tırmanamadın be yaw; kaldın öyle örümcek gibi orda......
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl bak ben yine sana üzüldüm kaç gündür o dağa tırmanamadın be yaw; kaldın öyle örümcek gibi orda...... Torun yine insaflı canım,Sedoş olsa SÜNMÜŞ derdi.. :wOOt:
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Kabahatinle otur sen bakayım.Torunu sigara içerken yakaladım ve çok kızdım..
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl kızdım işte,gece gece moralım bozuldu... Ha gayret yiyecem..
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ha gayret yiyecem.. sen gül,sana planladıklarımı duysan gülmez ağlardın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.