Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Zamanın beni haklı çıkarışına.. Hem sevindim hem üzüldüm..Ama en çok da acımsar bir gülüştü ..
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Zamanın beni haklı çıkarışına.. Hem sevindim hem üzüldüm..Ama en çok da acımsar bir gülüştü .. bu ileti üzdü
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Alıngan Minem benim .. Sen neden üzülüyorsun anlamadım! Bilmeden üzdüğüm için seni affet canım.. Seninle ilgisi yoktu.
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl benimle değilde başka biriyle ilgisi olduğunu düşünmüştüm affetcek bişey yok ki arman...
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Neyse boşverelim.. Bugün üzüntü filan yok.. Allah neşemizi arttırsın..
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Neyse boşverelim.. Bugün üzüntü filan yok.. Allah neşemizi arttırsın.. amin hepinizinde
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar yer var deyip alıyorlar,sonra bazı kişiler ayakta yolculuk etmek zorunda kaldı,muavıne ve ilkel otobüs şirketıne kızdım
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 19 yıl Sadece işi düştüğünde arıyan arkadaşımın!! arıyarak beni uykumdan uyandırmasına kızdım..
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl gs sampı olunca dauma cok kızdım yeter artık daum defol gıt ne yaptıgımı bılmıyorum sınırımden gıdıp sabah sacımı kestırmısım halbukı cumartesı de kestırmıstım saclarımı
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl ince maddi hesaplar yaptığı için ev arkadaşıma kızdım..ama tabiki sölemedim
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl Ne güzel bir gün ve gece geçirdim ya,hiçbirşeye kızmadım.Gerçi biri kızdığımı düşünmüş ama..
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl hava durumu moralimi bozuyo bigün sıcak oluyo ertesi gün buz gibi ne zaman yaz gelceeeeeeeeeeeekkkkkkkkk
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ee mınecım havalarda ınsanlar gibi dengesız oldu.burası da öyle.dün sıcaktı.şimdi buz gibi
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar mudure çok kızdım,bişe öğrendım az önceeee,insanlar ne kadar çıkarcı yaaaa
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar inşallah.ama mantığım kaldırmıyor artık.off Allah ım sen bilirsin
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl fıtına cıktı yagmur yagmadan evden cıkım dedım yolda yagmura yakalandım yagmurdan kacarken doluya tutuldum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.