Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar e sende güzelleşme sedelina evde okadar makyaj yap serserilerde dahil herkesin ilgisini çek sonrada laf atma e attırma ya inankı bazılarına bayan olman yetıyor,makyaj yada giyim meselesı değil bu,ağzıma düşmesı gerekmıyor
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl ya inankı bazılarına bayan olman yetıyor,makyaj yada giyim meselesı değil bu,ağzıma düşmesı gerekmıyor e de bana gelip kırayım kafalarını edepsizler kimin toprağına laf atıyorlarmış
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl Knight OnLine da 4 aydır uğraştığım charı mı soymuşlar neler gitti neler!!! 2 tane +7 miarage,+7 full plate set,+6 chitin pauldron,+7 dex takılar...oynamıcam artık!
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl az önce annemin komşusu geldi bişey istemeye,anlattıkça anlatıyo annem de yok çatlayacam hadi be teyze alda git Allah aşkına diyorum içimden sinir oldum yaaa
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl bende şu kadın kız milletinin kaldırımları kaplayarak sallana sallana yürümelerine çok kızdım adam bi arkasına bakar yaa sellektör yapıyoruz acelemiz var
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar az önce annemin komşusu geldi bişey istemeye,anlattıkça anlatıyo annem de yok çatlayacam hadi be teyze alda git Allah aşkına diyorum içimden sinir oldum yaaa bılırım ya bizim de bı komşu vardı,bişey sormaya gelırdı.kapıda bütün gün ne yaptığını anlatırdı hem de en ince ayrıntılarıyla ınan baygınlık geçirirdik
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl sakin olun arkadaşlar kızmayın.. canım yaa bi görsen neler anlatıyo,10 dakikada hayatı yarı oldu valla
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar bende şu kadın kız milletinin kaldırımları kaplayarak sallana sallana yürümelerine çok kızdım adam bi arkasına bakar yaa sellektör yapıyoruz acelemiz var fırsatını bulmuşken ezseydın
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar bunlar rizeli sedelina gelde sen ez yiyorsa doğru sülalesıde senı ezeerr
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl sülalesinden korkmayızda biz kendilerinden korkarız çarşı marşı dinlemezler kavga ederken bizde esnaf adamız imkanlar kısıtlı
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl canım yaa bi görsen neler anlatıyo,10 dakikada hayatı yarı oldu valla Bizde bir personel müdürü ver kazara selam verdinmi beş dakika içinde kendi hayatı bitiyo ailesininkilere geçiyo.. o duyguyu çok iyi bilirim..
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar aynen işyerınde bı kadın var konuşurken kolumdan tutuyor kaçmıyım dıye derse geç kalıyorum onun yüzünden ay bayılacam
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl Bayılmamak ne mümkün..Bu tip insanlar öyle hızlı konuşuyolarki,bide o konuşurken ben yoruluyorum..Hayır hiçbir cevap verme fırsatında olmuyo..Karşılıklı konuşmada sen bişey söylersin o bişey söyler böyle gelişir..Karşılık veremediğim için nasılda o kadar konuyu bulup derleyip aktarıyo anlamak çok zor..Pes doğrusu dedirtecek türden... güldüğüme bakmayın sinirden..Ay şimdi yine gördüm adamı..
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Bayılmamak ne mümkün..Bu tip insanlar öyle hızlı konuşuyolarki,bide o konuşurken ben yoruluyorum..Hayır hiçbir cevap verme fırsatında olmuyo..Karşılıklı konuşmada sen bişey söylersin o bişey söyler böyle gelişir..Karşılık veremediğim için nasılda o kadar konuyu bulup derleyip aktarıyo anlamak çok zor..Pes doğrusu dedirtecek türden... güldüğüme bakmayın sinirden..Ay şimdi yine gördüm adamı.. emnım soyleyeceğin kelımenın sadece ilk harfını söyleyebiliyosundur
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl siz değilmiydiniz konuşmayı seven iyi oluyor size belki anlarsınız halimizden
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl siz değilmiydiniz konuşmayı seven iyi oluyor size belki anlarsınız halimizden beni ilgilendiren veya merak ettiğim bişey konuşmuyor ki,şu ne yapmış bu ne demiş banane teyze banane...ayrıca senin bahsettiğin konuşma ayrı yerde.o konuşmada benim için konuştuğu zaman duyduğum ses önemli sevdiğimin sesi..teyzeyle gönül bağım,ortak noktam hiçbişeyim yok durmadan konuşuyo lak lak lak...
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl öğle tatilinde yapmam gereken işler vardı, ama ben dışarı çıkamadım
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hava çok soğuk,kış geldi nerdeyse kar yağacak..olmaz ya mayıs ayında..mevsımlerde insanlar gibi dengesız oldu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.