Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bugün sinirlenebileceğim birşey olmadı hayret :)

• Cevaplar 1b
  • Görüntü 62,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

çok sevdiğim bi arkadaşıma ben mi yanlış anlattım o mu yanlış anladı bilmiyorum bi yanlış anlama oldu,durdukça içime işliyo çok üzgünüm bu yüzden.kendimi bayaa kötü hissediyorum ama onu kaybetmek de istemem :(

Gönderi tarihi:

çok sevdiğim bi arkadaşıma ben mi yanlış anlattım o mu yanlış anladı bilmiyorum bi yanlış anlama oldu,durdukça içime işliyo çok üzgünüm bu yüzden.kendimi bayaa kötü hissediyorum ama onu kaybetmek de istemem :(

o yanlış anlama o arkadaşının taş kafalığındandır üzülme sen onu kaybetmezsin eminim çok seviyordur seni :clover::hug:

Gönderi tarihi:

sabah sabah yufka yürekliyi gördüm sinirlendim işte :angry: moralim bozuldu işte -_-

:D

Gönderi tarihi:

sadece bugün olsa iyi günlerdir kızgınım ona....

hatalı olduğu halde özür bile dilememesine lakayit davranmasına beni görmezden gelmesine kısacası ona çok kızgınım... :angry: ama bugün son günü geldi geldi yoksa......

bu iş burada biter ve ben çekip giderim..aha burayada yazdım -_-

Gönderi tarihi:

sadece bugün olsa iyi günlerdir kızgınım ona....

hatalı olduğu halde özür bile dilememesine lakayit davranmasına beni görmezden gelmesine kısacası ona çok kızgınım... :angry: ama bugün son günü geldi geldi yoksa......

bu iş burada biter ve ben çekip giderim..aha burayada yazdım -_-

:) evet senin topiğe laf etmiştik :) özür dilerim :D:clover::clover: ama sen kızmamış gibiydin ogün bende yırttık diye bişey dememiştim söylesene kardeşim alacaklıysan :):clover:

Gönderi tarihi:

sabah sabah yufka yürekliyi gördüm sinirlendim işte :angry: moralim bozuldu işte -_-

:D

yufka yürekli kadar yufka düşsün başına emi :) ben sizi görünce mutlu oluyorum :angry:

Gönderi tarihi:

:) evet senin topiğe laf etmiştik :) özür dilerim :D:clover::clover: ama sen kızmamış gibiydin ogün bende yırttık diye bişey dememiştim söylesene kardeşim alacaklıysan :):clover:

hadi bee dimek topiğime laf ettin hangisiymiş o..hemen bakıpta kızayım bari sana :D

Gönderi tarihi:

ağzımımı aradın kız ne yamuk yapmışımdır diye bende sağır duymaz uydurur misali özür dilemek için sebep aradımda bunu buldum sadece :angry:

Gönderi tarihi:

Bu nasıl mutluluksa pek anlayamadım :unsure::lol: :lol:

göbekmi atayım :D benim sadece gözlerimden anlayabilirsiniz mutlu olup olmadığımı göbek dans falan bana ters karizmayı çizer :)

Gönderi tarihi:

ağır abim benim, çizdirme kestaneyi tabe -_- erkek adam göbek atmaz, harmandalı oynar :lol:

Gönderi tarihi:

Allah iyiliğini versin kankim :lol::D

Walla sabahtan beri sinir küpüyüm,foruma giriş yaptığım andan itibaren hiç bir iletiyi alıntı olarak cvplayamıyorum :angry: üstelik sadece hızlı cvp butonunu kullanabiliyorum :pinch::(

Gönderi tarihi:

Allah iyiliğini versin kankim :lol::D

Walla sabahtan beri sinir küpüyüm,foruma giriş yaptığım andan itibaren hiç bir iletiyi alıntı olarak cvplayamıyorum :angry: üstelik sadece hızlı cvp butonunu kullanabiliyorum :pinch::(

birde ben deneyim dedim ve oldu kankim :unsure: tekrar dene bakalım ;)

Gönderi tarihi:

bu gün çok sinirli ve üzgünün sebebi çok

Gönderi tarihi:

birde ben deneyim dedim ve oldu kankim :unsure: tekrar dene bakalım ;)

Olduu :sorcerer::unsure:

bu gün çok sinirli ve üzgünün sebebi çok

Hayırdır Focalim ne oldu :(

Gönderi tarihi:
Hayırdır Focalim ne oldu

önemli değil

Gönderi tarihi:

önemli değil

Önemli olmasa bu kada çok sinirlenip üzülmesdin sanırım -_-

Gönderi tarihi:

demek ki paylaşmak istemiyo kankim :( yapabileceğimiz bişey var mı focal?

Gönderi tarihi:

yok teşekkür ederim ilginize

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.