Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Bugün maç yaptık da (ben iki takımda oynuyorum birinde yedek) yedekte beklediğim takımın maçı tam 11-0 bitti.Bir tane muhteşem bir kız var ki (muhteşem demeyenin aklına şaşayım!!!) 8-9 gol attı!!! Aslında yedek bekletmelerinden sonra sadece 4 gol yediğim için çok da üzgün değilim hatta mutluyum bile! oynadığım her iki takımın defansı da döküldü.Resmen hem defans hem de kale oynadım ve maçtan sonra sakatlandım!!! Üzgünüm ki iki takım da eğer iyileşemezsem kalecisiz kalıp diskalifiye olacak Ayrıca başka takımda oynadığım için bekleneni veremedim diye moralim bozuk
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl ama o zaman nasıl nefes alcam Ben gerisine karışmam o senin kişisel problemin artık Kıyamam sana yaaa
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Ben gerisine karışmam o senin kişisel problemin artık Kıyamam sana yaaa bu gün çok sevindim gırtlagı kaptırmadık
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hiç kızma sedelinacım golgi öyledir, hiç bişeyi beğenmez kendileri bizim şube müdürü 1, golgi 2 hiç farkları yok hiçbirşeyi beğenmıyorsa mantıksal çıkarım olarak kendini de beğenmemesı lazım eğer kendını beğenıyorsa o zaman herşeyı de beğenıyor hehe
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Bugün maç yaptık da (ben iki takımda oynuyorum birinde yedek) yedekte beklediğim takımın maçı tam 11-0 bitti.Bir tane muhteşem bir kız var ki (muhteşem demeyenin aklına şaşayım!!!) 8-9 gol attı!!!Aslında yedek bekletmelerinden sonra sadece 4 gol yediğim için çok da üzgün değilim hatta mutluyum bile! oynadığım her iki takımın defansı da döküldü.Resmen hem defans hem de kale oynadım ve maçtan sonra sakatlandım!!! Üzgünüm ki iki takım da eğer iyileşemezsem kalecisiz kalıp diskalifiye olacak Ayrıca başka takımda oynadığım için bekleneni veremedim diye moralim bozuk geçmiş olsun arkadaşım kendıne ıyı bak iyileş dünyanın sonu değil olsun
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar şube müdürüneeeeeeee lan jale maksus mu yapıyo lan bu adam amma da kzıdırmış senı bence sende ona söyle içinde kalmasın
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl valla bugün ne bişeye kızdım nede sevindim şuana kadar ot gibi geldim
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar yaavv işyerinde sürekli konuşan bır kadın var hergün mutlaka yenı bırşey alıp gelıyor ve onu gösterıp anlatıp duruyor bı yakalıyorkı kaçana aşkolsun yahu alan var alamayan varrrrrrrr gına geldı hergün kadının kıyafetlerını göstermesınden ayyyyyyyy çok konuşuyorrr yeterrrrr yaşlı dıye sabredıyorum bı gun çatlıcam ancak kafa şişiriyorrr bırı suussssssssssss desınnnnnnnnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl şube müdürüneeeeeeee lan jale maksus mu yapıyo lan bu adam Kankim koordinatları ver valla bugün ne bişeye kızdım nede sevindim şuana kadar ot gibi geldim Estağfurullah
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar az önce msnde girdiği halde kaçtır selam vermeyen arkadaşıma hem kızdım hemde çok üzüldüm
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Daha gün yeni başladı üstelik bugün hiç birşeye sinirlenmeyeceğim dediğim halde az önce mailime bakınca bütün inler ve cinler tepemde toplandı Bir insanın yüzsüzlük boyutu ancak bu kadar olur diyor ve pess diyorum...
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl sinirlenme kankim, maili sil gitsin henüz beni sinirlendiren veya kızdıran bir durum olmadı, olmazda inşallah
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Senin bu dahiyane fikirlerinde olmasa kankim sanki ben bunu yapmadım Maille bir sorunumyokki tamamen kişisel
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl çok dahiyane fikirler üretirim sen bana iyi bişi dedin dimi kanki o zaman napıyoruz kankim, kişisel bir ders veriyoruz
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl İyi bişey dedim ve Focalın kulaklarını çınlattım Dersin en güzelini verecem ben ona
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl yoksa vermiyorlarmı bizim bakkal ahmet amcadan sana ehliyet alabiliriz istersen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.