Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Ufo gören masum köylüü koçum benim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 burda kutahya porselen yazıo eee ben bunu kutahyada cektım zaten Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 deli bu uzaylılar...neymiş o çanak gibi gemilerle geziyolar.yerleşin Bodruma alın bahçeli bi ev.işleri güçleri yok yörüngede kalcaz diye kasıyolar kendilerini...güneş sistemini bunlar kurtaracak ya dolaşıyolar paso.Allah akıl fikir versin Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 deli bu uzaylılar...neymiş o çanak gibi gemilerle geziyolar.yerleşin Bodruma alın bahçeli bi ev.işleri güçleri yok yörüngede kalcaz diye kasıyolar kendilerini...güneş sistemini bunlar kurtaracak ya dolaşıyolar paso.Allah akıl fikir versin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.