Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar şimdi bir arkadaşım var, eski sevgilisiyle birbirlerini çok seviyolardı..Sonra erkek birden ayrılmak istedi..Arkadaşıma da bir açıklama yapmadı..Sonra arkadaşım ne yaptıysa olmadı..Ama erkek arkadaşının onu sevdiğine emin..Bende şahidim gerçekten öyle..

Sonra arkadaşım ne olduğunu öğrenmek için ona farklı bir mail adresinden mailler atmış..Onunla konuşmaya çalışmış..Erkek arkadaşıda sürekli kim olduğunu soruyomuş ama konuşuyormuşta..Ama sonunda işler öyle bir dereceye gelmişki arada çok tatsız konuşmalar da olmuş..Sonuçta arkadaşım emeline ulaşamadı..Ve erkek arkadaşı da o mailleri atanın kız arkadaşım olduğunu öğrendi..Arkadaşım sonuçta yakalanmış oldu..

Bunları yaptığına kendide inanamıyordu..Sanki o dönem herşey kontrolünden çıkmıştı..Ama kız çok iyi bir kız ve kesinlikle bütün ilişkilerini yakından biliyorum, erkek arkadaşına hiç yanlış yapmadı..Bu olay dışında..Bunu da sadece bişeyleri öğrenmek için yaptı, kesinlikle kötü bir amacla değil..Zaten o yapıda bir insan asla değil..

Şimdi ise çok pişman..Ama erkek arkadaşına ne kadar ulaşmaya çalışsada ulaşamıyor..Mailler,mesajlar,aramalar ama kesinlikle tek bir cevap bile alamıyor..

Ben her ne kadar boşver artık desemde çabalıyor..

Bende bir bayanım, erkek gözüyle bakmak hiç kolay değil..Hele hele olaylar ve durumlar kişiden kişiye değişir ama forumdaki erkek arkadaşlara sormak istiyorum..Bu çabaları sonuç verirmi sizce?

Nedenmi soruyorum, kız gözümün önünde günden güne eriyor inanın bana, çok üzülüyorum ama benimde elimden gelen bişey yok..Nasıl vazgeçirebilirim bilemiyorum..

Bir erkek bu kadar çabaya cevap verirmi yoksa daha çok gerimi teper..

Erkek gözüyle cevaplar bekliyorum, tabi bayan arkadaşlarda yakınında böyle olaylar yaşamışlar varsa onlarında tecrübelerinden faydalanmakta yarar var..Çünkü ben ilk defa böyle bişeyle karşılaştım..

Valla açıkçası şaştım kaldım, arkadaşım direk bu olaya yoğunlaşmış durumda ve onu bu şekilde kaybedeceğimizden korkuyorum..Ne yaptıysak vazgeçiremedik, ona bir şekilde ulaşmalıyım,sonuç ne olursa olsun diyor..

Sizlerle paylaşmak istedim çünkü artık ne diyeceğimi şaşırdım, ben hep vazgeçirmeye çalıştım, böyle deyince de çok bozuluyor..Belki ben yanlış düşünüyorum..Yoksa bırakmalımıyım, sonuç elde edermi sizce??? :(

Gönderi tarihi:
Arkadaşlar şimdi bir arkadaşım var, eski sevgilisiyle birbirlerini çok seviyolardı..Sonra erkek birden ayrılmak istedi..Arkadaşıma da bir açıklama yapmadı..Sonra arkadaşım ne yaptıysa olmadı..Ama erkek arkadaşının onu sevdiğine emin..Bende şahidim gerçekten öyle..

Sonra arkadaşım ne olduğunu öğrenmek için ona farklı bir mail adresinden mailler atmış..Onunla konuşmaya çalışmış..Erkek arkadaşıda sürekli kim olduğunu soruyomuş ama konuşuyormuşta..Ama sonunda işler öyle bir dereceye gelmişki arada çok tatsız konuşmalar da olmuş..Sonuçta arkadaşım emeline ulaşamadı..Ve erkek arkadaşı da o mailleri atanın kız arkadaşım olduğunu öğrendi..Arkadaşım sonuçta yakalanmış oldu..

Bunları yaptığına kendide inanamıyordu..Sanki o dönem herşey kontrolünden çıkmıştı..Ama kız çok iyi bir kız ve kesinlikle bütün ilişkilerini yakından biliyorum, erkek arkadaşına hiç yanlış yapmadı..Bu olay dışında..Bunu da sadece bişeyleri öğrenmek için yaptı, kesinlikle kötü bir amacla değil..Zaten o yapıda bir insan asla değil..

Şimdi ise çok pişman..Ama erkek arkadaşına ne kadar ulaşmaya çalışsada ulaşamıyor..Mailler,mesajlar,aramalar ama kesinlikle tek bir cevap bile alamıyor..

Ben her ne kadar boşver artık desemde çabalıyor..

Bende bir bayanım, erkek gözüyle bakmak hiç kolay değil..Hele hele olaylar ve durumlar kişiden kişiye değişir ama forumdaki erkek arkadaşlara sormak istiyorum..Bu çabaları sonuç verirmi sizce?

Nedenmi soruyorum, kız gözümün önünde günden güne eriyor inanın bana, çok üzülüyorum ama benimde elimden gelen bişey yok..Nasıl vazgeçirebilirim bilemiyorum..

Bir erkek bu kadar çabaya cevap verirmi yoksa daha çok gerimi teper..

Erkek gözüyle cevaplar bekliyorum, tabi bayan arkadaşlarda yakınında böyle olaylar yaşamışlar varsa onlarında tecrübelerinden faydalanmakta yarar var..Çünkü ben ilk defa böyle bişeyle karşılaştım..

Valla açıkçası şaştım kaldım, arkadaşım direk bu olaya yoğunlaşmış durumda ve onu bu şekilde kaybedeceğimizden korkuyorum..Ne yaptıysak vazgeçiremedik, ona bir şekilde ulaşmalıyım,sonuç ne olursa olsun diyor..

Sizlerle paylaşmak istedim çünkü artık ne diyeceğimi şaşırdım, ben hep vazgeçirmeye çalıştım, böyle deyince de çok bozuluyor..Belki ben yanlış düşünüyorum..Yoksa bırakmalımıyım, sonuç elde edermi sizce??? :(

guzel arkadaşım bence o erkek yolunu çizmiş,eğer kızı ısteseydı asla bırakmazdı

gerçekten sevseydı de bırakmazdı

emın ol o erkek o kızı asla ve asla ıstemıyor buna emınım erkeklere sormana gerek yok

görunen köy kılavuz ıstemez

Gönderi tarihi:
KAÇAN KOVALANIRMIŞ......................

kaçanları kovalamakla meşgul olanlarda çevresındeki gerçek aşkı kaybedermişşşş....

Gönderi tarihi:

GErçek aşklar da bitiyor

oğlanın tam aşkı bitmişken kıza karşı kız onu sevmeye başlamış bence

sonra oğlan kaçmııış kız kovalamış

ama erkek hakikaten o kızı istiyo olsaydı bırakmazdı

ya da kız ondan vazgecınce oglan ona geri dönecek onu hissedip özleyip .

Ayrıca kız ıyı yapmıs sansını denemiş sebebini ögrenmeye calısmıs

ama oglan ciddi bi ilişkiden kaçmış sanırım evlilik boyutuna da geldiyse.

Gönderi tarihi:

Aslında arkadaşlar inanın derdi neymiş bizde anlamadık..Yani bişey demeden bir açıklama yapmadan bıraktı gitti..

Kaldıki arkadaşıma da onun gibi birini önceden asla tanımadığını ve hayatında bir daha da rastlamayacağını filan söyledi..Hadi bunlar kendini rahatlatmak için söylenmiş sözler diyelim..

Bunlar ayrıldıktan sonra bir müddet görüştüler..O sırada çocuk kimseye ayrıldıklarını söylemedi yani kendi çevresine..Öyleki, annesine bile..Hatta kızı alıp annesine bile götürdü kaç kere..Çocuğun ailesi de arkadaşımı o kadar çok seviyoduki ayrılmalarını istemediler..Neyse zamanla işte benim arkadaşım böyle bir mail olayına girmiş..Hiç haberim yoktu zaten bilsem asla izin vermezdim..Ama hani hepimiz yaparız ya sessiz telefonlar filan, oda böyle bişey seçmiş..

Ya şimdi söylediklerinize bende katılıyorum, evet sevse bırakmazdı,şöyleydi,kaçan kovalanır falan filan..Çok uzar gider bu liste..Bunları defalarca bende söyledim..Ama bizim kız öyle kör kütük aşıkki, anlatamam..Amacı ise kesinlikle kötü değil,aslında çok güzel..Böyle düşman olmak istemiyorum diyor..Ama ne diyim adam tam bir duvar çıktı yaaa...

İşte asıl öğrenmek istediğim, şimdi bu çabalar sonuç verirmi sizce??

He bide meliskoo dediğin doğru, kaçtı aslında korktu..Şunu söyliyim arkadaşım iş,çevre ve aile bakımından ondan üstün..Bunu her seferinde ona erkek arkadaşı da söylemiş..Ben sana layık değilim filan gibi..Evlenmeyi önce kendi çok istedi bizimki kabul etmedi,sonra tam kabul etti, çok mutlu geçti arkasından 3-4 ay..sonra da bir ufak tartışma neticesinde önce benim arkadaşım ara verelim dedi, sonra da 1-2 hafta sonra erkek arkadaşı ayrılmak istediğini söyledi.. :(

Ne bilim bende anlamadım valla..Yaklaşık 8 aydır bu mevzuyu dinliyorum, o benim arkadaşım 18 ay daha dinlerim şikayetçi değilim, ama arkadaşım çok seviyor artık içim acıyor..hep engellemeye çalıştım ama tutturdu ben ona öyle veya böyle ulaşıcam diye.. :unsure:

Burda paylaşmayı önceleri düşünmüyodum ama son zamanlarda çok daha fazla kötüleşmeye başladı, belki ben işin içindeyim objektif olamıyorum diye sizlerle paylaşmayı uygun buldum..

herkese şimdiden teşekkürler.. :clover:

Gönderi tarihi:

bence çocuk kız arkadaşı tarafından yakalanınca kendini aptal gibi hissetti..mail falan olayları

düşünsenize tabiri caizse(sazan gibi atlamış)internette..

bundan dolayı yüzü yok,ve arkadaşının koşulsuz ne olursa olsun onu kabul edeceğini bilmesi itici gelebilir.

arkadaşının biraz kendini çekmesi ve onu istemediği havası vermesi lazım..bizler ne kadar kavuşmak istesekte kavuşulamayanı özlemezmiyiz her zaman.görse bile görmemiş gibi yapacak ki çantada keklik durumundan,istemiyorum ama peşimi bırakmıyo durumundan kurtulmalı yoksa sevdiği onu seviyorsa bunun farkına varamaz bence..

bunları söylemek yapmaktan çok kolay ama bize değer vermeyene biz fazla değer verirsek karşıdaki kendini bulunmaz sanıyor,buda bi gerçek.sonra gerçeklere dönmesi epey zamanını alıyor . :)

Gönderi tarihi:

bence çocuk kız arkadaşı tarafından yakalanınca kendini aptal gibi hissetti..mail falan olayları

düşünsenize tabiri caizse(sazan gibi atlamış)internette..

bundan dolayı yüzü yok,ve arkadaşının koşulsuz ne olursa olsun onu kabul edeceğini bilmesi itici gelebilir.

arkadaşının biraz kendini çekmesi ve onu istemediği havası vermesi lazım..bizler ne kadar kavuşmak istesekte kavuşulamayanı özlemezmiyiz her zaman.görse bile görmemiş gibi yapacak ki çantada keklik durumundan,istemiyorum ama peşimi bırakmıyo durumundan kurtulmalı yoksa sevdiği onu seviyorsa bunun farkına varamaz bence..

bunları söylemek yapmaktan çok kolay ama bize değer vermeyene biz fazla değer verirsek karşıdaki kendini bulunmaz sanıyor,buda bi gerçek.sonra gerçeklere dönmesi epey zamanını alıyor . :)

Bende senin gibi düşünüyorum güzelyaz..Her defasında da bunu söyledim arkadaşıma...

Ama hani bazen derler ya, aslında hoşlanmamış gibi görünsede peşinden koşulmasından her insan hoşlanır diye..Ne bilim belki dedim erkeklerinde şimdiye kadar duymadığımız (yani ben duymadım) sakladıkları, bir kadının peşinden koşmasından hoşlandıkları gibi bişey varmıdır diye..

Arkadaşımsa aşkta gurur olmaz "neden ona onu ne kadar sevdiğimi göstermiycekmişim" diyor.."erkekler bize gösteriyor ya, biz neden göstermeyelim" diyor.."neden içimden geleni yapmayacakmışım" gibi şeyler söylüyor..Bazen benmi muhazafakar düşünüyorum demekten kendimi alamıyorum açıkçası..

Başlarda bunlara karşı geldim ama artık iyice beynim bulandı :)

Bir insanın bir insanı bu kadar çok sevdiğine ilk kez şahit oldum diyebilirim..Hep hikayelerde filan okuruz ya..Şimdi ne söylesem haksızlık edecekmişim gibi gelmeye başladı..

Gönderi tarihi:

Bende senin gibi düşünüyorum güzelyaz..Her defasında da bunu söyledim arkadaşıma...

Ama hani bazen derler ya, aslında hoşlanmamış gibi görünsede peşinden koşulmasından her insan hoşlanır diye..Ne bilim belki dedim erkeklerinde şimdiye kadar duymadığımız (yani ben duymadım) sakladıkları, bir kadının peşinden koşmasından hoşlandıkları gibi bişey varmıdır diye..

Arkadaşımsa aşkta gurur olmaz "neden ona onu ne kadar sevdiğimi göstermiycekmişim" diyor.."erkekler bize gösteriyor ya, biz neden göstermeyelim" diyor.."neden içimden geleni yapmayacakmışım" gibi şeyler söylüyor..Bazen benmi muhazafakar düşünüyorum demekten kendimi alamıyorum açıkçası..

Başlarda bunlara karşı geldim ama artık iyice beynim bulandı :)

Bir insanın bir insanı bu kadar çok sevdiğine ilk kez şahit oldum diyebilirim..Hep hikayelerde filan okuruz ya..Şimdi ne söylesem haksızlık edecekmişim gibi gelmeye başladı..

o ilişki bulanmış artık,açıkçası o kız ne yapıp edıp elde etsede,eskı sorunlar mantar gıbı herşeyde gündeme gelecektır

o ilişkiden hayır gelmez artık

arkadaşın o kişiyi ancak başkasını sevdiğinde unutacaktır

olanda sana olacak bence sorun dınlemekten kendı sorunlarını çözemez hale geleceksın

bana öyle oldu çünkü,benım arkadaşımda bu durumdaydı hatta çok benzer bır durum

oğlan bı daha aramadı

bende olmayacak bir ilişkinin konuşmalarını çekmekten hem vaktımı kaybettım nerdeyse ruh sağlığımı da kaybedıyorsum ınan

bıraz bu olaydan kendını çek canım

bu dediğimi ciddiye al lütfen,inanki olan ssenın ruh sağlığına olacak

Gönderi tarihi:

Şimdi senin arkadaşın o mailleri atarak neden suçlu veya mahcub oluyor ki..çocuğun açıklama yapması gerek ayrılığının nedenini öğrenmek için,mail atmakta haklı bikere.

Çocuk neden birden ayrılmak istemiş olabilir: sıkıldığı için olabilir.Sedelina ya hak veriyorum ,durum şuan çok yoğun yaşanıyor ,sen kendini biraz çek,arkadaşın da mümkünse bir psikoloğa gitsin ,takıntı olmuş o onda çünkü...geçmiş olsun

Gönderi tarihi:

o ilişki bulanmış artık,açıkçası o kız ne yapıp edıp elde etsede,eskı sorunlar mantar gıbı herşeyde gündeme gelecektır

o ilişkiden hayır gelmez artık

arkadaşın o kişiyi ancak başkasını sevdiğinde unutacaktır

olanda sana olacak bence sorun dınlemekten kendı sorunlarını çözemez hale geleceksın

bana öyle oldu çünkü,benım arkadaşımda bu durumdaydı hatta çok benzer bır durum

oğlan bı daha aramadı

bende olmayacak bir ilişkinin konuşmalarını çekmekten hem vaktımı kaybettım nerdeyse ruh sağlığımı da kaybedıyorsum ınan

bıraz bu olaydan kendını çek canım

bu dediğimi ciddiye al lütfen,inanki olan ssenın ruh sağlığına olacak

Sedelina haklısın aslında, evet zaten iyice kafam karışmış durumda..Kendimle uğraşmayı bıraktım, onların derdine düştüm.. :(

Ama şunu da yapamıyorum, çok değer verdiğim ve gerçekten saygı duyduğum bir arkadaşta değil, iyi ve kötü gün dostum bu kız..Çok acı çekiyor, onu o şekilde görmek beni de çok üzüyor açıkçası..Hani zamanında beni çok dinlemiş bir insan, yapamıyosunki vefa borcu derler ya benimki öyle işte..

Peki senin arkadaşında mı mail filan yoluyla erkek arkadaşını kandırmıştı..Benzer bir olay yakaladım sanırım..Eğer sakınca yoksa biraz anlatabilirmisin..

Şu anda arkadaşım benim forumda bu konuyu açtığımı bilmiyo, ben bu foruma gireli pek olmadı, ona da böyle bir foruma üye olduğumu söyleyecek fırsatım olmadı, onun dertlerinden..Ama konu biraz daha ilerlerse ve somut örnekler yakalayabilirsem, bu forumu ona okutucam..Belki biraz olsun, insanların objektif baktıklarını ve fikirlerini göstererek ona yardımcı olabilirim bilmiyorum..

Şimdiden teşekkürler.. :clover:

Gönderi tarihi:

Sedelina haklısın aslında, evet zaten iyice kafam karışmış durumda..Kendimle uğraşmayı bıraktım, onların derdine düştüm.. :(

Ama şunu da yapamıyorum, çok değer verdiğim ve gerçekten saygı duyduğum bir arkadaşta değil, iyi ve kötü gün dostum bu kız..Çok acı çekiyor, onu o şekilde görmek beni de çok üzüyor açıkçası..Hani zamanında beni çok dinlemiş bir insan, yapamıyosunki vefa borcu derler ya benimki öyle işte..

Peki senin arkadaşında mı mail filan yoluyla erkek arkadaşını kandırmıştı..Benzer bir olay yakaladım sanırım..Eğer sakınca yoksa biraz anlatabilirmisin..

Şu anda arkadaşım benim forumda bu konuyu açtığımı bilmiyo, ben bu foruma gireli pek olmadı, ona da böyle bir foruma üye olduğumu söyleyecek fırsatım olmadı, onun dertlerinden..Ama konu biraz daha ilerlerse ve somut örnekler yakalayabilirsem, bu forumu ona okutucam..Belki biraz olsun, insanların objektif baktıklarını ve fikirlerini göstererek ona yardımcı olabilirim bilmiyorum..

Şimdiden teşekkürler.. :clover:

evet arkadaşım da çok benzer belkıde aynı olayı yaşadı dıyebılırım..

ama mail aralarını açtı ve arkadaşım belkı de duymasaydı daha ıyı olacağı şeylerı öğrendı

haklısın vefa borcunu ödüyorsun ama bununla kendıne zarar verıyorsun arkadaşına fayda da vermıyorsun

açıkçası dostuysan ona gerçeği söyle,bır daha bı araya gelemeyeceklerını gelse bıle eskısı gıbı olamayacağını

bak bılemıyorum belkı ilişkin var yada yok,yada evlısın vs

eğer bekarsan ilişkinde yoksa bu olay ilişkilere bakışında önyargı yapacaktır ve sende ıstemedığın tavırlar takınacaksın belkıde ılışkı yaşadığın kişiye

bırçok kişi aynı şeyı söyluyorsa ınan doğruluk payı vardır

şunu dıyeyım ben arkadaşıma da çok uyarıda bulundum,ancak yenı farkına vardı ondan yar olmayacağını

bu surede ruh sağlığı bozuldu,eve kapandı,işinde gerıledı.nerdeyse benı bıle kaybedıyordu

açıkçası seven ınsanlar hep umutla yaşarlar,karşıdakının her hareketını belki... gını yorumlarlar

ona gerçeği soyle avutma bence kendı de avunmasın

ne demişler

:excl: serbest bırak gitsin

dönerse senı sevıyordur

dönmezse zaten hiç senın olmamıştır :excl:

Gönderi tarihi:

Söylüyorum ama anlatabilmek şu anda pek mümkün görünmüyor canım ya..

Ama yinede elimden geldiğince tekrar tekrar olamayacağını anlatıcam..

Yani bir erkek, anladığım kadarıyla seninde kız arkadaşın erkek arkadaşına aynısını yapmış..Ve erkek arkadaşı geri dönmemiş bunu onada anlatıcam..

Çok teşekkürler sedelina.. :clover:

Gönderi tarihi:
Söylüyorum ama anlatabilmek şu anda pek mümkün görünmüyor canım ya..

Ama yinede elimden geldiğince tekrar tekrar olamayacağını anlatıcam..

Yani bir erkek, anladığım kadarıyla seninde kız arkadaşın erkek arkadaşına aynısını yapmış..Ve erkek arkadaşı geri dönmemiş bunu onada anlatıcam..

Çok teşekkürler sedelina.. :clover:

rıca edrım

gerçekler acıdır ama yolunu kapatmaz

Gönderi tarihi:

katılıyorum bır ilişki de bır taraf ben bı hava alıp geleyım dıyorsa ,havanı alan sen olursun :D

ara verelım lafının altında ömur boyu ara verelım yatar aslında :D

yaw öğrenın artık ıstısnalar kaideyı bozmuyor :excl:

Gönderi tarihi:

ara verirken muhtemelen çocuk daha iyisini buldu. şu ara verme tantanasını da hiç anlamam zaten. iki kişi arasındaki ilişki maç mı ki mola alıyosun.

Ya aslında bulmadı emre_s..Çok kesin bir şekilde bulmadı..Nerdenmi biliyoruz..Erkek arkadaşının çok samimi olduğu bir kız arkadaşı var, o kızla benim arkadaşım çok samimi olmuşlardı..Hatta bu ara verme olayından 2 ay sonra sanırım çocuğun doğum günü vardı ve o doğum gününe benim arkadaşım katılmadı..Zaten olay ara vermeden çıktı, yani öyle bişey olmadı..Ara verelim dendi ve 1 hafta sonra kesin ayrıldılar..Öyle bir süreç yaşanmadı yani..İşte o doğum gününde bile çok yalnızdı..Ve benim arkadaşım ona onun çok istediği bir kol saatini hediye etti..Ama partiye katılmadı..Çocuk bütün gece herkese saatini göstermiş..Ve çok hüzünlüymüş..

Neyse ya ama bende bu ara verme olayına karşıyım..Bişey bitmişse bitmiştir ya..Uyuz bir durum.. -_-

Gönderi tarihi:

katılıyorum bır ilişki de bır taraf ben bı hava alıp geleyım dıyorsa ,havanı alan sen olursun :D

aynen katılıyorum.

bu arada sizinde benim gibi bikaç kez hava almışlığınız var galiba :D

Gönderi tarihi:

ne kadar haklisin ya ara verelim olayi beni uyuz ediyoo ara verelim bittio demek

bence o cocuk arkadasina layik degil zaten oleleri merak etme kendi layigini bulur.........

Gönderi tarihi:

aynen katılıyorum.

bu arada sizinde benim gibi bikaç kez hava almışlığınız var galiba :D

evet bıkere.ama bazen o havalar ciğerimizi açıp temiz hava veriyor ve ınsana ıyı gelıyor :D

ınsan temız havayı içine çekip,onceki kırlı havadan kurtuluyor

Gönderi tarihi:
olaya biyolojik açıdan bakmamıştım hiç. haklı olabilirsiniz.

:Dhayır psıkolojik anlamda yaklaştım

Gönderi tarihi:

Ya az önce bir yazı okudum sedelina, diyorki uzmanlara göre evlilikte bile ufak ayrılıklar ilişkiyi daha da iyi yerlere götürüyomuş..

Hani bizler diyoruz ya, sende demişsin, havayı alan sen olursun diye..Şimdi karıştı valla..

Uzman bunlar boşunamı uzman oluyolar, yada bizmi yanlışız.. :huh:

Bu arada sözünüzü tuttum kendimi biraz uzaklaştırmaya başladım bu olaydan..Arkadaşımda bu aralar daha sakin, artık vazgeçti gibi..

Konuşmalarım işe yaramış gibi görünüyor, seviniyorum... :)

Gönderi tarihi:
Ya az önce bir yazı okudum sedelina, diyorki uzmanlara göre evlilikte bile ufak ayrılıklar ilişkiyi daha da iyi yerlere götürüyomuş..

Hani bizler diyoruz ya, sende demişsin, havayı alan sen olursun diye..Şimdi karıştı valla..

Uzman bunlar boşunamı uzman oluyolar, yada bizmi yanlışız.. :huh:

Bu arada sözünüzü tuttum kendimi biraz uzaklaştırmaya başladım bu olaydan..Arkadaşımda bu aralar daha sakin, artık vazgeçti gibi..

Konuşmalarım işe yaramış gibi görünüyor, seviniyorum... :)

canım orada biraz işin esprısı,evlılıkte arada bır bağ var sonuçta ıkı taraf bısure sakın kafayla düşünmek açısından uzaklaşabılır

ama ilişkide oyle bır tavır takınan bır ınsan ben daha donmem manasını takınır.

sevındım olaydan uzaklaşmana,dışardan daha ıyı bakarsın hem arkadaşın da konuşadıkça aklından çıkarır

bıde kendıne lıste yapsın ıstedığı şeylerı yazsın mesela onu unutacağım dıye kagıda karar alsın

kararlar zıhınde soyuttur ama kağıda dökulup somutlaştığı zaman kişi daha aktıf hale gelır kararlarında

anlatabıldım sanırım,bu birçok terapi turunde kullanılan bır yontemdır doktor tavsıyesıne gerek duyulmaz.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bu dünyada en sevilmeyenler, en çok sevenlerdir..arkadaşının olayı aşktan çok tutkuya dönüşmüş..kabullenememe hali..aşklarda yeri geldimi, sıradan..en tutkulusu bile. arkadaşın aşklarüstü yaşamayı öğrenmeli..ya kendini bitirecek..ya da birgün acısı bitecek..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.