Φ casus(seven) Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 bilgisayarınızda bazan bir hantallaşma oldugunu bilirsiniz. bir pencereyi açmak için tıklarsınız ve bu bekle anı her zamankinden üzün sürebilir. bu zaman zarfında pencere bakar ve dalarsınız, bazen de olur sinirden oranızı buranızı kaşırsınız ya da açılacak pencerinin içeriğini merak ederk düşüne durursunuz. işte o düşünme ve ya bekleme anlarında genel olarak duygularınız ne olur. ne yapmak isterde yapamazsınız. ben bu anlarda bazan sık olur arka arkaya sinirden çıldırım elimdeki mausun tuşlarına hınç alırcasına ard arda kuvetli kuvetti tıklarım sonra sistem tam kafayı yer ben de yerim. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 bılgısayarımın hemen yanında wındows xp cdsı vardır gozum bı ona kayar su bılgısayara formatmı ceksem dıe dusunurum sonra kım ugrasacak der resete basarım Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 bilgisayarınızda bazan bir hantallaşma oldugunu bilirsiniz. bir pencereyi açmak için tıklarsınız ve bu bekle anı her zamankinden üzün sürebilir. bu zaman zarfında pencere bakar ve dalarsınız, bazen de olur sinirden oranızı buranızı kaşırsınız ya da açılacak pencerinin içeriğini merak ederk düşüne durursunuz. işte o düşünme ve ya bekleme anlarında genel olarak duygularınız ne olur. ne yapmak isterde yapamazsınız. ben bu anlarda bazan sık olur arka arkaya sinirden çıldırım elimdeki mausun tuşlarına hınç alırcasına ard arda kuvetli kuvetti tıklarım sonra sistem tam kafayı yer ben de yerim. casusum tam yaraya dokundun. benim bilgisayar son zamanlarda bir formatı hak ediyorda ben biraz acıyom. ama sanırım jön'de ben de bu bilgisayarlara bir format çekeceğiz.. be bu bekleme anını; "bir gün içerisinde en gereksiz geçirdiğim bir an "olarak tanımlarım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.